Digidexo.com

Hvordan håndtere med Addiction med Ingen profesjonell hjelp

Hvordan håndtere med Addiction med Ingen profesjonell hjelp


Når du er avhengig av et stoff eller aktivitet for å fungere, er du sannsynligvis å gjøre med en avhengighet. Avhengighet kan ta over livet ditt og ødelegge forhold. Profesjonell hjelp er den beste måten å håndtere avhengighet, men hvis det ikke er et alternativ for deg, finnes det alternativer for å hjelpe deg å overvinne en avhengighet for godt.

Bruksanvisning

Bekrefte at du har en avhengighet, og trenger hjelp til å overvinne den. Prøver å slutte en avhengighet til fordel for noen andre (heller enn for din egen trivsel) vil gjøre det vanskeligere å nå målet ditt.

Skriv ned de forskjellige tingene som utløser du slå til din avhengighet. Tilvenningen er ofte brukt for å unngå et problem eller frykt. Tenk på siste gang du slått til din avhengighet, og skrive ned hvilke skritt førte deg til det.

Lær å håndtere problemene som plager deg uten å stole på din avhengighet. Lese bøker som omhandler problemene som forårsaker du å slå til usunn atferd. En god ressurs er "Viljestyrke er ikke nok: Gjenopprette fra Avhengighet av alle slag," av Arnold Washton, PhD. og Donna Boundy, MSW.

Bli med i en støttegruppe. Selv om dette ikke profesjonell hjelp, er det en måte å holde ansvarlig for noen andre enn deg selv. Det kan også hjelpe å vite at andre går gjennom de samme kampene du er.

Finn en hobby som vil holde deg opptatt. For mye ledig tid kan føre til fristelse.

Tips og advarsler

  • Noen avhengighet kan ikke bli overvunnet uten hjelp av en profesjonell.