Digidexo.com

Hvordan Substitute Applesauce for Olje i Cupcakes

Hvordan Substitute Applesauce for Olje i Cupcakes


Hvis du er interessert i å gjøre sunne valg, kan applesauce hjelpe når bakervarer din favoritt godbiter. Cupcakes bli sunnere ved å erstatte applesauce for oljen i noen oppskrift. Eplemos er fettfri, høyt fiber, lavt kolesterol og natrium, og høy i vitamin C. Med bare 50 kalorier i 4 oz., Er applesauce et mye sunnere valg når du baker cupcakes. Eplemos kan også brukes til å lage muffins, brød eller kaker. I de fleste oppskrifter, kan du bytte oljen til eplemos i en 1-til-1-forhold. Eksperimentere litt og finne ut hvilke ratio smaker bedre til deg. I de fleste tilfeller vil det ikke være noen merkbar endring i smaken av cupcakes.

Hvordan Substitute Applesauce for Olje i Cupcakes

Klargjør cupcake oppskrift som vanlig. Bland alle ingrediensene sammen, la ut oljen kreves på oppskriften listen.

•  Mål opp hvor mye eplemos i mengden som kreves for oljen i cupcake oppskrift. Hver cupcake oppskrift er forskjellig så dette beløpet vil være spesifikke for den oppskriften du har valgt å bruke.

•  Brett applesauce inn ingrediensene til dine cupcakes. Med mindre annet er oppgitt i instruksjonene i oppskriften, bland ingrediensene sammen med en elektrisk mikser til å sikre at de er godt blandet.

Hell i en cupcake panorere og bake i tiden oppført i oppskriften. Bruke applesauce bør ikke endre steketiden. Som i vanlige cupcake oppskrifter, vil en tannpirker kommer ut ren når de settes inn i cupcake indikerer cupcake er gjort.

Hint

  • For fuktigere cupcakes, bruke halve den nødvendige mengden av olje og utgjør den andre halvparten med eplemos.
  • Noen oppskrifter vil gjøre det bedre med ulike mengder av eplemos, så ikke vær redd for å eksperimentere for å finne den mengden som passer best til din favoritt oppskrift.
  • Eplemos kan også anvendes i stedet for smør eller margarin.
  • Siden en kopp applesauce har en total karbohydrat telling av 24 g per kopp, må du ta dette i betraktning hvis matlaging for diabetikere som trenger å overvåke deres totale karbohydrater for å balansere sukker og insulin. Sjekk med legen din om total karbohydratinntaket for diabetikere.
  • Lite fett betyr ikke lav kalori. Avhengig av de andre ingrediensene i oppskriften din cupcakes kan fortsatt inneholde en betydelig mengde kalorier.