Digidexo.com

Staphaseptic for Staph infeksjoner

Staphylococcus består av en gruppe av bakterier som kan resultere i en rekke sykdommer som strekker seg fra mild til potensielt dødelig. Vanligvis kalt "staph", den mest vanlige type er Staphylococcus aureus, som er generelt funnet i nesen, og på huden. I mange år ble staph infeksjoner vanligvis forbundet med opphold på sykehuset, men de har siden spredt seg utenfor murene av helse institutter og inn i offentligheten.

Staph Bakterier

Staph infeksjoner begynne med staph bakterier. De fleste mennesker har bakterien, som lever harmløst i nesen eller på huden, men når det kommer inn i blodet gjennom et kutt eller skrape det blir en infeksjon og kan formere seg raskt, ofte i løpet av timer. Staph bakterier lever i overflod på gulv, vegger, badehåndklær og treningsutstyr. Treningssentre, kjøpesentre, dagligvarebutikker og sykehus har nylig begynt å installere dispensere tilbyr antiseptiske servietter eller gels laget for å drepe bakterier før det kommer inn i kroppen.

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA)

I mange år har antibiotika som meticillin blitt brukt til å behandle staph infeksjoner, men nylig bakterier begynte å lure antibiotika, noen ganger gjør dem ineffektive. MRSA er en infeksjon som motstår antibiotika, og som vanlig staph, kan overføres fra person til person eller ervervet fra et objekt. Eldre voksne og personer med svekket immunforsvar er mest utsatt for MRSA, som kan være dødelig.

Staphaseptic

Den mest effektive måte å drepe staph bakterier på huden er ved å bruke noen form for antibakterielle produkt. Men å drepe MRSA-bakterier er ofte vanskelig med populære antibakterielle kremer eller gels. Et relativt nytt produkt som kalles Staphaseptic svarer publikums bekymring for MRSA, og dets beslutningstakere hevder det dreper 99,9 prosent av MRSA-bakterier.

Førstehjelp

De aktive ingrediensene i Staphaseptic er benzethonium og lidokain, slik at det er en god topisk smertestillende middel, samt et antiseptisk. Selges i de fleste stoff butikker, er Staphaseptic annonsert som en førstehjelp baktericid gel designet for å bli brukt til mindre kutt og skrubbsår og deretter dekket med en steril bandasje. Det er også anbefalt å behandle giften eik, Poison Ivy, kløe og insektbitt.

Advarsler

Tec Laboratories Inc., produsenten av Staphaseptic, advarer mot å bruke produktet for dype sår, alvorlige brannskader eller dyrebitt. Gelen må ikke brukes i eller i nærheten av øynene, og ved inntak bør du umiddelbart ringe Giftinformasjonssentralen eller søke medial hjelp.