Digidexo.com

Dietter for å bli kvitt en Huge mage

Som kroppen aldre, samler vekt rundt magen og kan være svært vanskelig å miste. Mens det kan være fristende å bruke en kjepphest diett for å miste vekt rundt magen, er det ingen måte å miste bare din mage fett. En fornuftig kosthold tilbyr sunn vekttap fra magen samt overalt på kroppen din. Denne type diett ikke gjør noen store løfter om raske vekttap, men det er sunt og langvarig.

Å gjøre bedre valg

Ifølge Dr. Amit Khera, den beste måten å gå ned i vekt effektivt er å spise mindre kalorier enn du forbrenner hver dag. Dette vil resultere i en ett-kilos vekttapet for hver reduksjon på 3500 kalorier. For eksempel, hvis du eliminere 500 kalorier fra kosten hver dag, på slutten av en uke vil du ha nådd 3500 kalorier og mistet en kilo i vekt.
Dine valg i mat gjør hele forskjellen i hvor raskt og effektivt du vil gå ned i vekt. Redusere kalorier utover 500 per dag kan virke som om det vil resultere i raskere vekttap, men kroppen kan bremse stoffskiftet å beskytte mot sult med denne ekstremt lavt kaloriinntak.

Velge sunn mat fra alle de USDA mat grupper. Magre proteinkilder og lavere kalori frukt og grønnsaker bør erstatte bearbeidet mat og søtsaker.

Planlegg måltidene dine

Starte et måltid plan for å hjelpe deg på magen krymper kosthold. Ingen diett plan kan spesifikt krympe magen området og hjelpe deg å miste buk fett. Dietten som vil fungere best for deg er en som du har tenkt på egen hånd. Dette lar deg velge mat som du liker fra matvaregrupper.
Planlegge måltider og snacks på forhånd for å hjelpe deg å komme gjennom en uke med slanking uten fristelsen og i mellom måltid snacking.

Faren for moter

Som flere mennesker blir overvektige eller fete, flere kjepphest dietter dukker opp på markedet som lover å ta av de ekstra pounds og selv miste den fryktede magen fett. Disse kjepphest dietter ofte begrense hele kategorier av mat og lavere daglig kaloriinntak til et så lavt nivå at kroppen går inn i sult-modus. Du vil gå ned i vekt i begynnelsen på disse programmene, men de er vanskelig å opprettholde, og det blir vanskelig å gå ned mer i vekt over tid. Når dietter ende, kommer vekten tilbake, og i mange tilfeller større vekt enn det som var tapt.
Selv om magen synes stor, er det best å ta vekttap treg på et rimelig tempo for kroppen din. En til to pounds per uke er en rimelig pris, og vil til slutt ta vekten av magen området. Det kan være det siste stedet å gå, men det vil gå tapt.