Digidexo.com

Hvordan redusere Nyresyke

For å redusere nyresykdom starter med bedre helse. Spesielt hva du spiser kan spille avgjørende rolle i nyre helse. De som er i faresonen for nyresykdom kan være de med diabetes, høyt blodtrykk, i aldersgruppen over 50 år gammel, røykere, og de som lider av fedme. Noen ganger nyresykdom går i familien. Nyrer rolle er å fjerne væskeavfallsstoffer fra kroppen. Når nyrenes svikter, har de en tendens ikke fjerne vann og giftige substanser i kroppen. Kronisk nyresykdom symptomer kan være kløe, hevelse i bena, tap av matlyst, tretthet, hodepine, høyt blodtrykk, blødninger, skjelettsmerter, nedsatt seksuell interesse, hevelse i bena, kortpustethet, magesmerter, urinating ofte, eller blod i urinen. For noen symptomer, kontakt legen din.

Hvordan redusere Nyresyke

•  Drikk nok vann. Kroppen din er laget av hovedsakelig av vann. Vann bidrar til å spyle ut substanser i kroppen. Vann bidrar også til å redusere høyt blodtrykk og kolesterol, som begge kan bidra til nyresykdom. Drikk den ene halvdelen av kroppen din vekt i gram daglig.

Senk inntaket av natrium. Begynn å lese mat etiketter, og ikke legge ekstra salt til måltider. Salt har blitt sagt for å bidra til kronisk nyresykdom. Mye av snacks, og bearbeidet mat er høy i natrium. For mye natrium vil også øke blodtrykket. Den anbefalte om natrium daglig er 2400 milligram eller mindre.

Få mer kalsium og vitamin D i kostholdet ditt. Lave mengder kalsium kan være en årsak til nyresykdom. Vitamin D bidrar til å regulere blod og bygger sterk benbygning. Mengden av kalsium som anbefales er 1000 til 1500 milligram per dag.

Limit kalium i kostholdet ditt. For mye kalium kan påvirke hjerterytmen. Legen din vil være i stand til å fortelle hvor mye, eller lite kalium du trenger i kostholdet ditt. Normal mengde beløpet varierer mellom 3.5 til 5.5 mmol / L.

Spis mat som inneholder komplekse karbohydrater. Dessuten er fett du bør spise enumettet og flerumettet fett. Du vil finne mye flerumettet fett i fisk, soya, valnøtter, peanøtter og valnøtter. Enumettet mat kilder er spesielt høy i olivenolje og Vitamin E.

Støtter et sunt kosthold. Rådfør deg med legen din om hva du skal spise. Andre mat kilder som omega-3 fiskeolje, hvitløk, og mat med høyt fiber kan bidra til å redusere nyresykdom. Matvarer med folsyre kan være nyttig. Faktiske matvarer anbefalt å spise, vanligvis er magert kjøtt, fisk og fjærfe.

Mosjon og snakke med legen din. Sørg for at du får daglig mosjon, siden fedme er en årsak til nyresykdom, sammen med høyt blodtrykk. Bli motivert til å gå ned i vekt og spise mat lavt i mettet fett. Sørg også for å konsultere legen din med noen nyre medisiner, hvis du er en som lider av nyresykdom.