Digidexo.com

Den beste kur for Candida

Den beste kur for Candida


Det er tider at candida albicans kan vokse ut av kontroll i tykktarmen. Selv om denne gjærlignende sopp lever naturlig i kroppen, kan dette føre til en overproduksjon antall plager. Mange mennesker lider av hodepine, gastrititis, elveblest, utslett, munnen trost, smerte, og til og med autoimmune sykdommer som Epstein-Barr-virus og kronisk utmattelsessyndrom. Heldigvis finnes det løsninger for candida overvekst. Den beste kur for candida er å ansette den riktige kombinasjonen av en forbedret kosthold, kosttilskudd, medisin og colonics (eller kolon renser).

Kosthold og kosttilskudd

Hvis du er diagnostisert med candida, må du eliminere alle gjær og gluten fra kostholdet ditt. Dette kan være en utfordring fordi de fleste brød, kaker, frokostblandinger, pasta, snacks og pakket matvarer inneholder begge deler. En glutenfri diett vil vanligvis eliminere gjær også. De fleste mennesker med systemiske gjær problemer tåler brun ris, som inneholder ingen gluten. Mange brød og pasta er laget av ris. Du kan også spise speltbrød som en erstatning for hvete eller multigrain brød. Hvis du liker snacks, det er nok av glutenfrie kjeks og kaker laget av pekannøtter, mandler og andre nøtter. Disse matvarer er tilgjengelig i helse-mat midtgangen på de fleste store dagligvarebutikker.

Kosttilskudd er også viktig for å kvitte kroppen for overflødig candida. Probiotika kan bidra til å rense kroppen for denne soppen, som kan fordøyelsesenzymer. Andre gjær-drapet kosttilskudd inneholder hvitløk, Paul D'Arco te, grapefruktkjerneekstrakt og kattens klo. Ofte kokosnøttolje kan anvendes i stedet for vegetabilsk olje for å bidra til å eliminere overvekst av candida.

Du bør forstå at når gjær dør i systemet, det produserer giftstoffer. Denne reaksjonen kan føle deg dårlig ganger. Imidlertid vil denne bivirkningen avta over tid etter hvert som systemet blir kvitt gjær.

Medisin

De fleste leger vil foreskrive nystatin å behandle candida. Dette kommer vanligvis i form av pulver eller tablettform. Forstå at leger er ikke tilhengere av noen av de nevnte kosttilskudd. Nystatin er ikke nødvendig å kurere en systemisk candida problem. Det er opp til deg å ta en mer naturlig vei til å bli bra.

Hvis du har en gjær infeksjon i vaginal området, Nystatin kremer er tilgjengelig. Men sjansene er at disse symptomene vil oppstår på nytt hvis du ikke får din diett under kontroll. Dermed er en kombinasjon av behandlinger fortsatt det beste alternativet.

Colonics

Colonics blir ofte brukt til å behandle en overvekst av candida. Den viktigste grunnen er at døende gjær spyr ut giftstoffer i tarmen. Hvis disse giftstoffene ikke er eliminert, kan de gjøre veien inn i blodet.

Colonics er nesten helt nødvendig for personer med alvorlige symptomer, som for eksempel de som har autoimmune sykdommer. En lisensiert kolon terapeut oppsyn vanligvis øktene. Minst seks ganger vil bli foreslått i utgangspunktet. Personer med flere kroniske problemer vil bli behandlet mye lenger. Et selvstendig system blir brukt til å skylle den store tarmen med renset vann. Så mye som 30 liter vann kan kjøre gjennom de tre områdene i tykktarmen: Den stigende, tverrgående og synkende seksjoner (tarmer). Klyster ikke kommer nær ved å nå alle deler av tarmene. Hjem enheter kan skape mange avbrudd men er mer effektive enn klyster. De fleste føler seg bedre etter å ha colonics gjort.

Noen mennesker bruker kolon renser for å bli kvitt en gjær infeksjon. Disse vanligvis kommer i pulverform.