Digidexo.com

Coromega bivirkninger

Coromega er en Omega 3 supplement laget av fiskeolje. Mens det ikke har noen spesielle bivirkninger som er spesifikke for coromega merkevare, har det de samme bivirkningene som selskapets alle Omega 3 kosttilskudd, fisk omega 3 tilskudd spesielt. Det er ingen alvorlige bivirkninger

Foul Breath

Omega 3 avledet fra fiskeolje har en lukt felling forbundet med det som et resultat av den fisk som det er laget av. Dette lukt ofte kommer fra en persons munn når de tar coromega. Noen ganger starter fisk lukter å utgå fra personens hud også.

Diaré, kvalme, og Gass

Diaré er en bivirkning vanligvis forbindes med Omega 3 som har blitt avledet fra fiskeolje. Kvalme, gass, og magesmerter er også vanlige bivirkninger, som fiskeolje kan være vanskelig på magen.

Økning Kolesterol

Coromega har blitt vist å øke LDL nivåer, og er ikke sikker for mennesker med høyt kolesterol.

Thin Blood

Fiskeoljen i coromega tynner blodet, slik at folk med en hjertesykdom eller blødning problem ikke bør ta coromega. Et bedre valg for disse personene er lin-avledet Omega 3, siden dette problemet er knyttet til fiskeoljen.

Potensial for Metal Poisoning

Som med alle andre fisk avledet produkt, har coromega et potensial for metallforgiftning fordi fisk inneholder metaller som bly, kvikksølv og nikkel.