Digidexo.com

Refleks Eksperimenter for barn

Refleks Eksperimenter for barn


Reflekser er kroppens automatiske, ufrivillige reaksjoner på ytre stimuli og er nødvendig for å overleve, og for å beskytte kroppen mot skade. Du kan bruke refleks eksperimenter for barn å teste deres reaksjon tid og sikre at deres hjerne og nervesystemet fungerer som de skal.

Skremme Reflex

Dette eksperimentet er den enkleste og tester generelle reflekser. Du kan gjøre dette eksperimentet på en rekke måter, men må skremme barnet. For spedbarn, kan du gjøre dette eksperimentet ved ganske enkelt å lage en høy lyd i nærheten. For eldre barn, kan du prøve å lage en uventet bevegelse, som slamming noe på bordet, under en vanlig samtale. Denne handlingen bør lokke fram et svar fra barnet, for eksempel et rykk, bjeff, blink eller annen bevegelse og viser at reflekser arbeider for å automatisk bevege kroppen bort fra skade.

The Knee Jerk

Kneet rykk, eller patellar, er refleks et o de mest kjente reflekser på grunn av sin felles bruk ved legekontor. I dette eksperimentet, legen treffer barne rett under kneskålen på patellarsenen som bør føre til at bein å sparke ut ufrivillig. Denne spark oppstår når ryggmargen mottar en melding om at sene og kobler muskel har blitt strukket og sender en melding tilbake som forteller muskelen å trekke seg sammen. Dette refleks hjelper deg å holde balansen når du står opp. Det kalles en dyp sene refleks (DTR), og også eksistere i håndledd, ankler, utsiden av albuene, og kjeltringer eller armene.

Elev Reflex

For dette eksperimentet, observere barnets øyne som lysene er nedtonet eller slått av, og noen minutter senere etter at lysene er slått på igjen. Elevene skal være stort når det er lite lys og mindre i fullt lys. Denne refleksen tjener til å hindre overdreven lys fra å komme inn og skade øyet.

Blink Reflex

Du kan teste blunkerefleksen ved å plassere barnet bak et vindu eller en annen gjennomsiktig barriere og kaster noe mykt (som en bomullsdott) på dem fra den andre siden. Selv om barnet er beskyttet av barrieren, vil han mest sannsynlig blink på grunn av den blinkende refleks, som fungerer for å beskytte øynene mot skader forårsaket av ytre gjenstander.