Digidexo.com

Persantine Protocol

Persantine, som er varemerket for dipyridamol, er en vasodilatator som binder seg til adenosin-reseptorer i kroppen. Den Persantine-protokollen gjelder en medisinsk prosedyre ment for å kontrollere mengden stress kan man ta, og det brukes som et alternativ til den tradisjonelle tredemølletest.

Identifikasjon

Protokollen begynner med å plassere elektrodene på kroppen din. Deretter vil du bli administrert stoffet intravenøst. Du må vente noen minutter, og deretter medisinsk personell vil måle kroppens reaksjon - spesielt hjertet - til dipyridamol. Til slutt vil du bli injisert med technetium (99mTc) sestamibi, et radioaktivt stoff som trengs i datamaskinen bildebehandlingsprosessen.

Betydning

En Persantine stress test, kombinert med myokardperfusjonen bildebehandling, blir gitt til individer som ikke klarer å preform en vanlig tredemølle stress test.

Advarsel

Informer den medisinske ting hvis du føler noen symptomer som kvalme eller hodepine så snart symptomene oppstår. En sykepleier vil gi aminophylline å redusere disse bivirkningene.