Digidexo.com

Sjokoladefontene Instruksjoner

Sjokolade fontener gir en morsom, interaktiv dessert til en fest eller en spesiell begivenhet. Ansette noen til å ta og kjøre din sjokolade fontenen kan være en sløsing med penger. Så lenge du vet de små nyansene i å sette opp din materialer og velge din sjokolade, kan du enkelt sette opp og drive din egen brusende fontene av sjokolade.

Materialer

Sjokolade fontenen i seg selv er det viktigste elementet for prosessen. Fontenen skal være solid og må plasseres på et plant underlag. Generelt, sjokolade fontener er enkle å starte, bare trenger å være koblet til en vegg. Når koblet til, trenger bare fontenen for å bli slått til den spesifikke ønsket temperatur. For best resultat, bør temperaturen holdes på 250 grader Fahrenheit.

Sjokolade

Velge sjokolade for fontenen er nøkkelen til smaken av det ferdige produktet. For de beste resultatene, kjøpe sjokolade som allerede er i små biter. Sjokolade chips og sjokolade wafere vil gjøre smelteprosessen enkel og lett. Når du velger sjokolade, bruk en sjokolade som har en høy kakaosmør innhold. Denne fettnivå vil tillate sjokoladen for å holde smeltet på et lavere temperaturnivå. Både melkesjokolade og mørk sjokolade kan brukes. Hver sjokolade fontenen har sine egne krav til hvor mye sjokolade du bør eller kan bruke i fontenen på en gang, men de fleste sjokolade fontenen merkevarer vil anbefale at du bruker 15 til 25 kg. av sjokolade for hendelsen.

Du vil vite at det er på tide å fylle på sjokolade når strømmen av sjokolade begynner å bryte. Når det ikke er en kontinuerlig flyt eller det er brudd i strømmen, må du legge til sjokolade til fontenen.

Oppvarming Process

Oppvarmingsprosessen er nøkkelen til utseendet, følelsen og smaken av sjokolade. Hvis du Smelt sjokoladen for fort eller smelte ved en varme som er for høy, kan sjokoladen brenne og endring i smak. Sjokolade fontener vil holde sjokoladen på riktig temperatur, så lenge de er slått på i 15 minutter før bruk. Når du har fontenen forvarmet, må du smelte sjokolade. Det er tre metoder for å vurdere når du smelter sjokolade for en fontene: fontenens selv, mikrobølgeovn, og ovnen.

Sjokolade fontener selv kan smelte sjokolade i bunnen pan av fontenen. Dette er en fin måte å sakte smelte sjokoladen og unngå brenning. En dobbel kjele på komfyren er også en god måte å sakte smelte sjokolade. Det gir deg mer kontroll og det er lettere å konsekvent røre enn fontenen basen. Ved hjelp av en mikrobølgeovn til å smelte sjokolade er relativt upraktisk; må du hele tiden starte og stoppe mikrobølgeovn å røre sjokolade, og pass på at den ikke blir brent.

Foods

Velge riktig type mat til bruk i fontenen er viktig for den totale suksessen av fontenen. Bruke større typer frukt, for eksempel jordbær eller skiver bananer. Mindre frukt, for eksempel blåbær, vil gå tapt i fontenen og kan tette systemet. Mens kake stykker er en fondue favoritt, kan smulene fra kaken tette en sjokoladefontene. Tresko er vanskelig, om ikke umulig, å fjerne ved bruk av kilden; vurdere å bruke marshmallows i stedet for kake.

Det beste medium for å servere maten er en tannpirker. En stor pakke med tannpirkere er billig, slik at gjestene kan bruke en tannpirker per dyppet element. De tannpirkere vil gjøre det enkelt for gjestene å dyppe maten deres uten å lage et rot.

Rengjøring og vedlikehold

De som eier sin egen sjokolade fontenen må vite hvordan du rengjør den. Sjokolade fontener er laget for å komme fra hverandre. Du kan enkelt vaske hver del ved hjelp av den enkle varmt vann og såpe som du bruker i ditt hjem. Rengjøring er nødvendig for sanitær, men er også viktig for å unngå tilstopping. Rengjøring vil bidra til å forhindre tilstopping i fremtidig bruk, men vil også rense ut noen av de aktuelle tresko.

De som leier en sjokolade fontenen må snakke med utleie selskapet å forstå renhold og vedlikeholdsprosessen. Noen selskaper kan kreve at du rengjøre enheten før du går tilbake det, mens andre vil være villige til å ta seg av renseprosessen for deg. Sørg for å forstå disse forventningene før leie sjokolade fontenen.