Digidexo.com

10 flat mage Regler

10 flat mage Regler


Så mange mennesker har problemer med vekten. Mange har den samme problemområde - magen. Belly fett er en av de vanskeligste fett å bli kvitt. Ingen kan redusere fett fra bare én del av kroppen hennes, men du kan bidra til å drastisk redusere magen fett ved å følge noen enkle regler. Her er ti regler for å hjelpe deg å få den ønskede flat mage.

Spis sunn mat

Ta oppmerksom på hva du spiser. Hvis du finner ut at du spiser mye junk food, som for eksempel potetgull, fjerne disse fra kostholdet ditt. Spis mat som er mindre fet og ikke stekt. Spis mer magre proteiner, grønnsaker og frukt.

Trening

Komme inn i en vanlig rutine for trening. Varier øvelsene med vekttrening og aerobic. Trening minst tre ganger i uken for å få mest mulig ut av treningen. Konsentrerer seg om sit-ups og andre øvelser som bruker magemusklene vil bidra til å flate magen.

Drikk vann

Drikk mye vann. Sikt i minst åtte glass vann, 8 gram hver, per dag. Å drikke vann hjelper å rense ut kroppen din og fjerne giftstoffer, noe som gjør deg sunnere og mer energisk. Dette i det lange løp hjelper deg å miste vekt og bli kvitt skjemmende magen fett.

Eliminer Soda

Slutte å drikke brus alt sammen selv diett brus. Velg et sunnere alternativ, slik som lav fett melk eller juice når du blir lei av å drikke bare vann.

Spise oftere

Spis 4-5 små måltider i stedet for tre store. Spise mindre måltider hjelper deg til å ikke føle seg så full og oppsvulmet. Det er også lettere for kroppen å fordøye mindre mengder mat.

Spise hjemme

Motstå trangen til å gå ut å spise. Mange mennesker spiser ute minst en gang eller to ganger i uken. Spare penger og redusere magen fett ved å spise måltider hjemme. Restaurant måltider er ofte høy i fett og natrium, noe som bidrar til magen fett problemet i stedet for å redusere den.

Nekte Sweets

Hold søtsaker fra å komme inn i huset ditt, og du vil holde fristelsen fra å komme inn i huset ditt også. Bakevarer er fulle av sukker, som blir til fett i kroppen din. Spis en frukt hvis du har en søt tann eller et sug.

Walk Mer

Gå mer for å hjelpe deg å bli kvitt magen fett. Ta en tur etter middag eller under lunsjen på jobben. Parkere bilen i en parkeringsplass lenger bort fra butikken. Få en skritteller og bruke den hele dagen for å se hvor langt du går i en gjennomsnittlig dag. Prøv å øke det, selv om du bare gå rundt hjemme. Jo flere skritt du tar, jo mer kalorier du brenner, og som bidrar til å eliminere magen fett.

Pust dypt

Slapp av ved å ta litt tid til å puste dypt. Finn et rolig tid i dag og ta fem minutter å lukke øynene og bare puste. Sørg for å ta fulle, lange åndedrag helt fylle lungene dine. Hold pusten i noen sekunder og deretter puste ut. Dette bidrar til å frigjøre noen av stress i kroppen din, noe som også bidrar til å eliminere magen fett.

Ta kosttilskudd

Ta en vitamin eller andre naturlige kosttilskudd. Det finnes mange produkter på markedet. Snakk med legen din om hva som ville fungere best for deg og din kroppstype. Han kan foreslå bare en multi-vitamin eller noen naturlige kosttilskudd for å fremme reduksjon av magefett.