Digidexo.com

Hvordan å identifisere og behandle Genital Herpes

Hvordan å identifisere og behandle Genital Herpes


Genital herpes er forårsaket av overføring av kroppsvæsker slik som spytt, blod eller sæd fra en infisert seksualpartner til en uinfisert seksualpartner. Denne artikkelen vil forklare hvordan du finner ut om du har kontrakt genital herpes og hvordan å behandle den.

Hvordan å identifisere og behandle Genital Herpes

Det første trinnet i å avgjøre om du har kontrakt genital herpes er erkjennelsen om du hadde ubeskyttet sex. Ubeskyttet sex inkluderer kyssing, oralsex og samleie ... noe der du kanskje bytte væsker. Hvis du har, er du i fare for å bli smittet. Du bør alltid bruke kondom og tann demninger om å ha sex med noen du ikke kjenner godt, eller du vet er i faresonen. Også, bli kjent med partneren din godt før du gjør noe seksuelt og diskutere Std 's åpenlyst. Herpes er ikke en dødsdom, men du bør likevel veie ut hvis du fortsatt ønsker å ha samleie med en smittet person.

Om syv dager etter ubeskyttet samleie, kan du plutselig føler deg veldig syk. Symptomene ligner influensa ... høy feber, smerter i kroppen og smerter og stor tretthet. Menn får av lett på dette fordi 90% av dem ikke viser disse symptomene, men nesten alle kvinner opplever denne sykdommen om sju dager etter ubeskyttet sex med en smittet partner.

Etter noen dager med influensa-lignende symptomer, kan du merke veldig smertefulle blemmer komme opp på kjønnsorganene. De kan være svært liten eller ganske stor og igjen, er svært smertefullt. Rundt denne tiden vil du sannsynligvis være bekymret nok til å se en lege og få den fryktede nyheter ... du har kontrakt genital herpes.

men er genital herpes ikke slutten av verden. Én av fire mennesker har genital herpes så sjansene er høy for å pådra den. Etter den første utbruddet, vil du få periodiske utbrudd gjennom året. Du kan få et sår hvor som helst på kroppen, men dens egenskaper er betent hud, en sår med blemmer på det og smerter i sår. I løpet av den tiden du har utbrudd, ikke har sex med noen - ikke engang din langsiktige partner (med mindre de også har genital herpes). Sjansen for overføring av herpes øker når du har et utbrudd. Også, se legen din om å få en medisin som heter Acyclovir. Du vil ta denne medisinen i begynnelsen av utbruddet og varigheten. Det vil redusere alvorlighetsgraden av symptomene og også hvor lenge du har symptomer.