Digidexo.com

prednisolon og wellbutrin

Hvor lenge Wellbutrin Side Effects Siste?

Wellbutrin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av depresjon. Wellbutrin kan være foreskrevet for å behandle stor depressiv lidelse og Seasonal Affective depressive lidelse. Wellbutrin kan være forbundet med en rekke negative reaksjoner, som strekker seg fra mild til alvorlig. Negative effekter av å ta Wellbutrin kan vare i timer, dager, uker eller noen ganger vedvare i lengre tid av gangen. Snakk med legen din hvis du tror du opplever en negativ reaksjon på Wellbutrin.

Dosering

Wellbutrin er en tablett, og er tatt av munnen daglig. Ta Wellbutrin nøyaktig slik det var foreskrevet til deg av din lege. Aldri endre dosen din eller hoppe over en dose av Wellbutrin. Hvis du glemmer å ta Wellbutrin, ta dosen din så snart du husker det. Aldri dobbelt opp på denne medisinen, for mye Wellbutrin inge på en gang kan føre til anfall oppstår.

Effekter

Reaksjoner på Wellbutrin er vanligvis betraktet som mild til moderat. Noen bivirkninger kan vare i noen timer etter å ha tatt pillen, mens andre kan vedvare i lengre perioder av gangen. Legen din bør informeres om hva reaksjonene du opplever og hvor lenge. Han må kanskje justere dosen din, eller dersom symptomene vedvarer, kan han ønsker å forskrive et alternativ medisin. Symptomer på bivirkninger er manglende seksuell lyst, hodepine som kan være mild eller kan være like sterk som en migrene, søvnvansker, svimmelhet, økt svetting eller et kløende utslett.

Alvorlige effekter

Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du tror du opplever en alvorlig reaksjon på Wellbutrin. Alvorlige bivirkninger av Wellbutrin kan være dødelig, så er det veldig viktig at du søker akutt behandling. Bivirkninger som anses alvorlige inkluderer hudutslett (elveblest), pustevansker, og hevelse i ansiktet (som inkluderer hevelse i lepper eller tunge samt hals). Wellbutrin er også forbundet med anfall, blemmer i huden, humørsvingninger, panikkanfall, følelse febrilsk, har hallusinasjoner eller ekstrem forvirring. Få medisinsk hjelp umiddelbart dersom du opplever noen av disse bivirkningene som følge av Wellbutrin.

Interaksjon

Visse medisinske tilstander eller medisiner kan føre til en interaksjon med Wellbutrin som kan forlenge varigheten av bivirkninger, eller føre dem til å bli mer alvorlig. Informer legen din om din fulle medisinske historie før du tar Wellbutrin. Legemidler tjat kan forårsake en interaksjon med Wellbutrin omfatte andre typer antidepressive medisiner, samt kreftbehandlinger, medisiner for høyt blodtrykk eller hjertesykdommer, antihistimines, astma behandlinger, prevensjon eller slankepiller, insulin, narkotika, steroider (Prednisolon), medisiner for blære eller nyre og medisiner for reisesyke.

Unngå

Wellbutrin kan påvirke din evne til å ta klare beslutninger eller forringe din dom. Ikke drikk alkohol mens du tar Wellbutrin, som alkohol kan ytterligere forverre tilstanden din. Vær forsiktig kjører motoriserte kjøretøy eller bruker maskiner mens du tar Wellbutrin.

Hvordan behandle Sinus Hodepine Mens på Wellbutrin

Wellbutrin er en anti-beroligende medisiner utviklet for å dempe depresjon, selvmordstanker og humørforstyrrelser. Det er også brukt i røykeavvenning. Som med mange medisiner, er det anbefales ikke å blande Wellbutrin med alkohol eller med visse andre legemidler. Enkelte stoffer, slik som koffein, reagerer dårlig med Wellbutrin, forårsaker at pasienten kan ha en anfall. Når en pasient på Wellbutrin har en annen sykdom, for eksempel en sinus hodepine, forsiktighet må utvises i å behandle den. Heldigvis finnes det metoder for behandling av hodepine som ikke involverer koffein eller smerte inhibitorer.

Hvordan behandle Sinus Hodepine Mens på Wellbutrin

Når du føler en hodepine kommer på, prøve å slappe av og strekke ansiktet og halsen. Hodepine vanligvis føre til ansikt og nakke musklene til å stramme og lås, noe som resulterer i enda mer smerte. Ved å holde dem så løs som mulig, er det lettere å behandle de resterende hodepine og bihulene.

Bruk en massasjeapparat eller vibrator og forsiktig kjøre den over templer, panne, nakke, skuldre, og andre steder det er spenning. Unngå å kjøre den rett over ansiktet med mindre enheten er spesielt utviklet for å gjøre det.

Bruke et varmt vann urne, fange damp på ansiktet og puste det inn nøye gjennom nesen. Hvis du ikke har et varmt vann urne, varme vann i en kjele på komfyren. Varmen bidrar til ytterligere å slappe av ansiktsmusklene og fuktighet bidrar til å lindre sinus passasjer som kan være svært tørr.

Legg ned i et mørkt rom med en varm, våt vaskeklut over din øynene og pannen. Ta en lur hvis mulig.

Hint

  • Heat generelt fungerer best med sinus hodepine. Imidlertid er hodepine behandling ofte en enkelt prosess. Dersom ingenting ser ut til å virke, prøv å bruke en ispose til templene. Noen ganger kan det hjelpe nummen smerte.
  • Bland aldri Wellbutrin med andre medisiner mindre regissert av legen din. Populære smertestillende medikamenter som excedrin har høye doser av koffein, som kan forårsake anfall når blandet med Wellbutrin.
  • Hvis du begynner å oppleve reoccurring hodepine, informere legen din umiddelbart.

Hvordan å slutte å røyke med Wellbutrin

Opprinnelig utviklet som et antidepressivt middel, har Wellbutrin vist seg å være effektive i å hjelpe folk slutte å røyke. Stoffet i Wellbutrin kalles Bupropion, som også selges som en smoking-cessation medisiner under navnet Zyban. Bupropion er en noradrenalin og dopamin-gjenopptak-inhibitor som lindrer noen av de ubehagelige symptomer på nikotin trekning for mange pasienter. Wellbutrin er mest effektive når de brukes med annen røykesluttbehandling som nikotinplaster eller rådgivning. Som med alle antidepressiva, bør det brukes med forsiktighet under tilsyn av lege.

Hvordan å slutte å røyke med Wellbutrin

•  Diskuter med legen din muligheten til å bruke Wellbutrin å slutte å røyke. Dette stoffet er bare tilgjengelig med en resept i USA. Wellbutrin har mulige farlige bivirkninger for personer med visse beslag, nyre, lever og hjerte lidelser, og det har vært forbundet med psykotisk og suicidal atferd. Legen din vil avgjøre om de mulige risikoene for Wellbutrin oppveier helsefarene ved røyking.

Fortell legen din om eventuelle andre medisiner du bruker, spesielt hvis du bruker andre antidepressiva eller har brukt dem i de siste to ukene. Wellbutrin kan også være farlig hvis du nylig har sluttet å bruke alkohol eller beroligende midler. Du bør ikke drikke alkohol mens du bruker denne medisinen.

Ta Wellbutrin henhold til legens instruksjoner. Wellbutrin er ikke nikotin erstatning, og bør ikke tas hver gang du føler en trang til å røyke. Det er også viktig å ikke bruke Wellbutrin som er skrevet ut til noen andre, fordi det er forskjellige typer Wellbutrin brukes til å behandle depresjon som ikke er passende for røykeslutt. Wellbutrin SR, tatt to ganger om dagen, er den typen som ligner mest på Zyban, og brukes for å slutte å røyke.

Begynn å ta Wellbutrin en uke før du planlegger å slutte å røyke. Det er behov for et jevnt nivå av medikamentet i blodstrømmen for at det skal være effektivt. For de første seks dagene, ta en tablett daglig. Ta to tabletter om dagen i minst 8 timer fra hverandre for de neste to dagene, og slutte å røyke på den åttende dagen. Pass på å ta medisiner på samme tidspunkt på dagen.

Plan å bruke Wellbutrin for syv uker for å slutte å røyke. Du vil ta to tabletter om dagen i løpet av denne tiden.

Vær oppmerksom på eventuelle bivirkninger, og diskutere dem med legen din. Milde bivirkninger er munntørrhet og søvnløshet. Flere alvorlige bivirkninger er tretthet, kramper og høyt blodtrykk.

Stopp tar Wellbutrin hvis du føler deg deprimert eller begynne å ha betydelige endringer i atferd eller tenkning. Wellbutrin kan gjøre noen pasienter svært irritabel, aggressiv og voldelig. Hallusinasjoner, paranoia, panikkanfall, og selvmords eller morderiske tanker er også mulige bivirkninger av denne antidepressant.

Bruk Wellbutrin sammen med annen røykesluttbehandling som nikotin-erstatning patcher eller tannkjøtt samt rådgivning eller støttegrupper. Wellbutrin vil ikke gjøre deg slutte å røyke på egen hånd. Du må være innstilt på å slutte, og du har å holde motivasjonen oppe gjennom denne vanskelige prosessen.

Hint

  • Diskuter Wellbutrin eller generiske Bupropion med legen din om hun foreskriver Zyban for å slutte å røyke. Wellbutrin er vanligvis billigere enn Zyban, og det er mer sannsynlig å bli dekket av din forsikring plan.

Fordøyelsesproblemer behandles med Prednisolon

Fordøyelsesproblemer behandles med Prednisolon


Prednisolon er et kortikosteroid som brukes for mange ting, men en av dens primære formål er å redusere inflammasjon i kroppen. Den kan brukes for å redusere symptomene på artritt, for å bekjempe allergiske reaksjoner og for å forbedre puste i sykdommer slik som astma. Denne allsidige stoffet er også brukt som behandling valg for gastrointestinale (GI) sykdommer.

Ulcerøs kolitt

Ifølge Mayo Clinic, er ulcerøs kolitt en inflammatorisk tarmsykdom som rammer mage-tarmkanalen. Det er en kronisk tilstand og kan være smertefullt og ødeleggende. Den betente området omfatter den innerste slimhinnen i endetarmen og tykktarmen og kan være livstruende. Betennelsen dreper av de gode cellene, og etterlater sår og sår i deres sted. Den betennelse kan føre til tykktarmen til å tømmes raskt, noe som ikke bare smertefull, men ofte produserer diaré.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er betennelse som berører den nedre del av tarmen, ileum. Fordi det innebærer vev hevelse, er det smertefullt og ofte fører til uventede episoder av diaré. Som kolitt, kan det være ødeleggende, og på grunn av sin likhet med andre fordøyelsessykdommer, kan det være vanskelig å diagnostisere. Med Crohns sykdom, er det mulig å ha lengder av sunn tarm i mellom de berørte områdene. Kortikosteroider som prednison kan bidra til å redusere betennelse og lette symptomer.

Kreft

Prednison har vært en effektiv behandling av kreftpasienter av flere grunner. Det reduserer ikke bare betennelse og lindrer smerte, men det reduserer også kvalme og øker appetitten. Dette er viktig ved behandling av kreftpasienter på grunn av bivirkninger av kjemoterapi, som inkluderer kvalme og tap av apetitt. The American Cancer Society lister prednison som en verdifull behandling valg fordi det gjør mange ting, fra å senke kalsiumnivået for mennesker med bein kreft, til å hjelpe hindre avstøting.

Autoimmun hepatitt

Autoimmun hepatitt er en betennelse i leveren når immunceller feil normale leverceller som skadelig og angripe dem. Dette fører til en rekke GI symptomer, som abdominal oppblåsthet, tap av matlyst, kvalme, oppkast og tretthet. Prednison blir brukt til å undertrykke eller forsinke, immunprosessen. Når det er effektivt, kan prednison forkjøpet en levertransplantasjon.

Bivirkninger av Wellbutrin og forstoppelse

Wellbutrin er et navn-brand antidepressiva utlevert i 75- og 100-milligram doser. Den brukes hos pasienter med lengre perioder med depressive lidelser, og det har blitt godkjent for langvarig bruk (over 6 uker) under omsorg av en lege. Pasienter nye til Wellbutrin bør observeres for stoffets alvorlige bivirkninger og er under en lege omsorg.

Mentale bivirkninger

Wellbutrin kan forårsake pasienter ulike psykiske bivirkninger som stoffet går sin gang. De dominerende bivirkninger inkluderer agitasjon (observert i den største prosentandelen av personer som rapporterte bivirkninger), søvnløshet, uncoordination, økt libido, mani og hallusinasjoner. Det kan også være generelle endringer i humør, økt irritabilitet og sinne. Hyppigheten og opplevelse av bivirkninger avhenger av pasientens dose, toleranse og preexisting forhold.

Fysiske bivirkninger

Pasienter som tar Wellbutrin kan oppleve fysiske bivirkninger, inkludert tørr munn, svimmelhet, hodepine, kvalme / oppkast og skjelvinger. Forstoppelse er også en bivirkning, sett i om lag 26 prosent av pasientene, ifølge Rx List. Det er den nest høyeste sannsynlig symptom etter agitasjon (31,9 prosent av pasientene). Pasientene rapporterte også influensalignende symptomer, utslett og ødem. Regelmessige forstoppelse rettsmidler som over-the-counter væsker og kapsler kan brukes i forbindelse med Wellbutrin (det finnes ingen kontraindikasjoner), og pasienter oppfordres til å innta høy-fiber matvarer og pulver.

Avhengighet

Avhengighet er en alvorlig bivirkning / risiko når du tar Wellbutrin. Stoffet stimulerer senderne i hjernen som produserer følelser som ligner på eufori. Når en pasient føler heisen, kan han eller hun (uten legens tillatelse) øke sin daglige dose eller begynne å ta flere piller på en gang for å prøve å gjenskape den følelsen. For mye Wellbutrin kan overvelde kroppen og forårsake et anfall. Pasientene er også rådet aldri til å slutte å ta medisinen flate ut; en step-down program under en lege omsorg vil sikre best mulig overgang.

Beslag

Pasienter som tar en høy dose av Wellbutrin (en gjennomsnittlig dose er under 300 milligram per dag, høy ville være mellom 300-450) kan være i fare for anfall, en alvorlig bivirkning av medisinen. Å ta en høyere dose av Wellbutrin er ikke den eneste medvirkende faktor til anfall. Pasienter med eksisterende forholdene er på et mye høyere risiko for kramper, også de med en historie med leversykdom, hodeskade, spiseforstyrrelser eller svulst i sentralnervesystemet. Informer legen om eventuelle medisinske tilstander (tidligere eller nåværende) før du starter Wellbutrin.

Suicidal Tendencies

Bruk av antidepressiva som Wellbutrin har økt selvmordstanker og aktiviteter hos barn og unge voksne opp til alderen 24. Pasienter som tar Wellbutrin bør observeres for eventuelle endringer i humør eller økte symptomer, spesielt når du starter behandling, og når noen doser endres.

Hvordan Wellbutrin du miste vekt?

Hvordan Wellbutrin du miste vekt?

Hva er Wellbutrin?

Wellbutrin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å behandle depresjon og værsyke (SAD), som er når depresjon oppstår i løpet av høsten og vinteren. Dets vitenskapelige navnet er bupropion. Et annet merke av bupropion, Zyban, har blitt brukt til å hjelpe pasienter å slutte å røyke ved å dempe cravings og abstinenssymptomer. Det finnes et antall mulige bivirkninger av Wellbutrin, og vekttapet er en av dem. Wellbutrin har vært kjent for å forårsake tap av matlyst, kvalme og oppkast, så vekttap tendens gå til hånd i hånd med disse symptomene, men disse bivirkningene vanligvis vare noen måneder, så stopp. I studier, opp til 28 prosent av personer som tar Wellbutrin mistet mer enn fem pounds.

Contrave

Contrave, en ny vekt-tap stoffet for tiden i kliniske studier, er en kombinasjon av Wellbutrin og avhengighet narkotika Naltrexone. Ifølge Dr. Dennis Kim, senior visepresident for medisinske anliggender og kommunikasjon på Orexigen Therapeutics Inc., skaperne av Contrave, i en artikkel for ABC News, folk tar stoffet mistet et gjennomsnitt på 8 prosent av sin kroppsvekt, rundt 17 pounds, innen ett år. Per juni 2009 ble stoffet er ikke godkjent av FDA Said Kim: "Vi har klart ryddet hinderet, effekten benchmark, det er selvfølgelig FDA dom for å se om det går for sikkerhet."

Side Effects

Andre bivirkninger av Wellbutrin kan være tretthet, spenning, munntørrhet, svimmelhet, hodepine, ukontrollerbar risting av en del av kroppen, forstoppelse, overdreven svetting, kramper, forvirring, hallusinasjoner, feber, utslett og eller brystet, muskel eller leddsmerter.

Wellbutrin har også vært gjenstand for en studie av FDA at funnet selvmordstanker eller handlinger hos barn og voksne kan øke når du tar Wellbutrin eller Zyban.

En lege skal alltid varsles hvis du ønsker å vite mer om Wellbutrin eller noen vekt-tap narkotika eller strategier.

Prednisolon for behandling av kronisk astma hos barn

Astma er en kronisk tilstand som vanligvis øker blant barn så vel som voksne, i USA og andre land i hele verden. Astma reduserer en persons evne til å puste komfortabelt. Astma synes å ha en rekke årsaker og leger ikke full forstå hvordan det utvikler seg, men de fleste medisinske fagfolk er enige om at behandling - selv med reseptbelagte medisiner - er bedre enn å forlate symptomer ubehandlet.

Om Prednisolone

Prednisolon tilhører en gruppe legemidler som kalles steroider, som fungerer å redusere betennelser i kroppen. Prednisolon har blitt brukt til å behandle astma hos barn og voksne siden 1950-tallet. Prednisolon (som de fleste andre steroider) er bare tilgjengelig på resept.

Annen bruk av Prednisolon

Prednisolon også brukes til å behandle andre enn astma, inkludert allergi, hudsykdommer, psoriasis, ulcerøs kolitt, artritt og lupus betingelser.

Om barn og astma

Ifølge American Academy of Family Physicians, er astma den mest ofte sitert grunn til at barna savner skolen. Selv de barna som tar sine foreskrevne medisiner regelmessig kan ha sporadiske astma problemer som krever akutt behandling. Hvis barnet ditt tar prednisolon eller andre reseptbelagte medisiner mot astma, men symptomene er verre, ring din lege eller hvis barnet har alvorlige problemer med å puste, besøke en legevakten umiddelbart.

Hvem bør ikke ta Prednisolon

Personer som er allergiske mot prednisolon bør ikke ta medisiner, og bør snakke med en lege om å finne et alternativ til å behandle sine astmasymptomer.

Personer som har soppinfeksjoner bør ikke ta prednisolon, heller. Hvis du har fått foreskrevet prednisolon for astma eller annen tilstand og utvikle en soppinfeksjon, spør legen din om du bør slutte å ta prednisolon til soppinfeksjon er borte, og hvis det er et alternativ medisin du kan bruke i stedet for prednisolon.

Hva med bivirkninger?

Som med alle reseptbelagte medisiner, vil du ønsker å diskutere mulige bivirkninger med legen din før du tar prednisolon. Blant de mer utbredte rapporterte bivirkninger av prednisolon er mageirritasjon, uregelmessig menstruasjon hos kvinner, og oppmykning av bein. I de fleste tilfeller har en lege vurdert muligheten for bivirkninger før forskrivning et medikament, og har bestemt å ta prednisolon er viktigere enn de mulige risikoene forbundet med det. Husk imidlertid at den endelige avgjørelsen om å ta medisinen er opp til deg.

Om Prednisolon & Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en autoimmun tilstand som forårsaker progressiv skade på leddene, vanligvis ledsaget av betydelig smerte og hevelse. Prednison, er en resept bare kortikosteroid noen ganger brukt til å behandle revmatoid artritt. Kortikosteroider er nyttige i reumatoid artritt, fordi de fungerer som både anti-inflammatoriske midler og immunmodulatorer, men de er forbundet med noen betydelige bivirkninger.

Funksjon

Prednison har to moduser av tiltak mot revmatoid artritt. Først, det reduserer betennelse i leddene forårsaket av sykdommen; Dette forbedrer også smerter, som er forverret av lokal betennelse. For det andre virker som en immunomodulator prednison, noe som betyr at det påvirker immunsystemet. Som en autoimmun sykdom, revmatoid artritt er foret med immunceller angripende friske celler i leddene. Prednison kan hemme virkningen av funksjonsfeil immunceller og redusere skader på leddene.

Fordeler

Nyere studier har vist at prednison gjør mer enn å gi symptomatisk lindring til mennesker med revmatoid artritt. Bone og felles ødeleggelse synes å være vesentlig redusert i de som tar lavdose prednison, særlig hvis det er startet like etter diagnose av reumatoid artritt.

Effekter

Dessverre er prednison langt fra et mirakel narkotika; doser høye nok til å behandle revmatoid artritt uten å bruke andre medisiner forårsake alvorlige bivirkninger, hvorav noen kan være permanent. Prednisolon er assosiert med et vidt spekter av bivirkninger og negative reaksjoner inkludert hyperglykemi (høyt blodsukker), vektøkning, kardiovaskulær sykdom, og et tap av beintetthet enn det som kan forårsake eller medvirke til den tidlige utviklingen av osteoporose. Prednison kan også forårsake emosjonelle bivirkninger, inkludert depresjon og aggressivitet hos noen mennesker.

Betraktninger

Tidligere prednison ble mest brukt som en kortsiktig behandling for å lindre smerter og hevelse forårsaket av en eksaserbasjon (oppblussing) av revmatoid artritt. Men fordi studier viser nå at stoffet kan redusere skadene på ledd og bein ved revmatoid artritt, kan det være hensiktsmessig å ta medisiner i minst to år etter diagnose. Studier har ikke entydig vist en fordel å begynner langtidsbehandling etter at sykdommen har vært til stede i mer enn to år, men heller ikke de viser at du fortsetter stoffet i mer enn 2 år er gunstig.

Advarsel

Mange leger er tilbakeholdne med å foreskrive prednison, og med god grunn - stoffet kan forårsake en rekke helseproblemer som i noen tilfeller kan oppveie sin gunstige effekter. Hvis imidlertid alvorlige bivirkninger forekommer, prednison kan ikke stoppes plutselig hvis den har vært tatt for en lang tidsperiode. Stoffet erstatter kortisol produseres av binyrene, som til slutt slutte å produsere sin egen kortisol. Som et resultat, må avta prednison å tillate binyrene for å begynne produksjon av kortisol på nytt.

Bivirkninger av Wellbutrin XL Tilbaketrekking

Wellbutrin XL er et stoff som vanligvis brukes til å behandle depresjon. Det fungerer på nevrotransmittere i hjernen, spesielt dopamin og norepinefrin, så vel som det sentrale nervesystemet. Det er mange bivirkninger til bruk av narkotika samt mulige abstinenssymptomer. Det er viktig å redusere inntaket i henhold til legens anbefalinger og rapportere noen negativ innvirkning du kan føle.

Agitasjon

Hvis du opplever abstinenssymptomer fra Wellbutrin XL, kan du føle deg opphisset, være mer emosjonell og føler seg engstelig.

Hallusinasjoner

Du kan oppleve visuelle eller hørselshallusinasjoner, urovekkende tanker, og / eller svært livaktige drømmer når du går gjennom Wellbutrin XL uttak.

Økt depresjon

Du kan føle deg sløv, sove i overkant, mister appetitten og føler seg mer deprimert hvis opplever Wellbutrin XL abstinenssymptomer.

Mangel på koordinering

Du kan oppleve problemer med å gå, balanse problemer, tåkesyn og svimmelhet hvis du går gjennom Wellbutrin XL uttak.

Influensalignende symptomer

Du kan føle deg kvalm, har magekramper, diaré og trøtthet hvis du opplever symptomer på Wellbutrin XL trekning.

Søvnløshet

Du kan oppleve perioder med ikke å kunne sove, føler nervøs eller paranoid når du går gjennom uttak fra Wellbutrin XL.

Wellbutrin og kronisk utmattelsessyndrom

CDC beskriver kronisk utmattelsessyndrom (CFS) som en sykdom som fører til evig tretthet og mangel på energi. Selv om legene ikke fullt ut forstår årsakene til CFS, har de suksess forskrivning antidepressiva, for eksempel Wellbutrin, for lindring av sykdommen.

Betydning

US Centers for Disease Control and Prevention anslår at mellom en og fire millioner amerikanere lider av CFS, og at 25 prosent av disse pasientene ikke er i stand til å arbeide.

Identifikasjon

Wellbutrin er en anti-beroligende medikament som øker nivåene av signalstoffet dopamin, lindrende kjemiske balanse som kan forårsake eller bidra til CFS.

Expert Insight

En studie utført ved University of Miami i 1992 avdekket at pasienter som lider av CFS så bedring med bruk av bupropion, det generiske navnet for Wellbutrin.

Begrensninger

Folk som har epilepsi, spiseforstyrrelser, høyt blodtrykk, hjerneskade eller svulster, nyre, hjerte eller leversykdom, eller bipolar lidelse ikke kan være i stand til å ta Wellbutrin å behandle CFS. Det kan også forårsake interaksjoner med antihistaminer, prevensjon, noen antibiotika, sentralstimulerende midler, Valium og narkotika, melder Drugs.com.

Bivirkninger

Wellbutrin kan forårsake bivirkninger, inkludert krampeanfall, utslett og blemmer, feber, hovne kjertler, forvirring, hallusinasjoner, hodepine, søvn, appetitt eller fordøyelsesproblemer, og mangel på seksuell interesse.

Hva er forskjellen mellom Provigil & Wellbutrin?

Provigil (modafinil), og Wellbutrin (bupropion) er to vanlige reseptbelagte medisiner som kan brukes til behandling av depresjon, men det er forskjeller i sine primære funksjoner og virkningsmekanismer i kroppen.

Provigil

Provigil (modafinil) brukes hovedsakelig for behandling av lidelser inkludert narkolepsi, obstruktiv søvnapné og skiftarbeid søvnforstyrrelse. Provigil arbeider for å bedre konsistent våkenhet for dem som lider av disse tilstandene.

Wellbutrin

Wellbutrin (bupropion) er foreskrevet for behandling av depresjon og værsyke (SAD). Wellbutrin arbeider for å øke spesifikke aktiviteten i hjernen til å balansere og forbedre humøret.

Modafinil

Modafinil er den generelle klassifiseringen av legemidler som inneholder Provigil samt Alertec, Vigicer og Modalert. Modafinil stimulerer orexin nevroner som fremmer våkenhet samt humør ekstrautstyr. Modafinil er primært brukes til årvåkenhet, men er også foreskrevet for behandling av attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD) og som en forsterker til antidepressiva.

Bupropion

Bupropion inkluderer Wellbutrin og andre antidepressiva som Aplenzin og Budeprion og røykeslutt medisiner som Zyban. Physicians 'Desk Reference forklarer at bupropion arbeider for å balansere nivåene av dopamin og noradrenalin i hjernen.

Advarsler

Selv om både Provigil og Wellbutrin kan være foreskrevet for behandling av depresjon, alltid konsultere legen din for å finne ut hvilken resept er riktig for deg. Aldri selvmedisinering uten å konsultere lege for å unngå risiko for legemiddelinteraksjoner og alvorlige eller livstruende bivirkninger.

Wellbutrin XL bivirkninger

Wellbutrin XL bivirkninger


Wellbutrin XL er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle store depresjoner. Ifølge Drugs.com, symptomene Det behandler inkluderer mangel på energi, skyldfølelse, manglende evne til å konsentrere seg, mangel på en sexlyst og selvmordstanker. Drugs.com sier, "Wellbutrin er tenkt å fungere ved å endre nivåer av hjernen kjemikalier noradrenalin og dopamin." Som med alle medisiner, er det noen bivirkninger involvert når du tar Wellbutrin XL.

Vanlige bivirkninger

Ifølge eMedTV, har kliniske studier vist at de vanligste bivirkningene av Wellbutrin er uro, munntørrhet, forstoppelse, hodepine, svetting, kvalme, søvnløshet, uregelmessig hjerterytme, hørselsproblemer, tåkesyn, menstruasjonsproblemer, høyt blodtrykk, angst og besvimelse.

Vekt bivirkninger

Også eMedTV sier at opp til 13,6 prosent av folk som tok Wellbutrin rapporterte en vektøkning (og så mange som 28 prosent rapporterte et vekttap) av fem pounds eller mer. Wellbutrin fører ofte endringer i appetitt og / eller kvalme, som både kan bidra til vekt gevinst eller tap. eMedTV sier også at endringer i vekt er en vanlig bivirkning av depresjon i seg selv.

Seksuelle bivirkninger

Wellbutrin XL kan føre til endringer i din sexlyst og impotens. eMedTV sier at over 3 prosent av Wellbutrin brukere opplevde en redusert sexlyst, men de legger til at på mindre enn 1 prosent av folk som tar narkotika, sex stasjoner faktisk økt. Andre seksuelle bivirkninger kan bli forsinket utløsning, smertefulle ereksjoner og smertefulle utløsninger - som er sjeldne. eMedTV sier at personer med ubehandlet depresjon ofte rapporterer noen form for seksuell dysfunksjon.

Beslag

Ifølge Drugs.com, er Wellbutrin XL forbundet med en økt risiko for anfall. Visse faktorer kan øke disse risikoene for eksempel en svulst i sentralnervesystemet, overdreven alkoholbruk, tidligere hodeskade, anoreksi, bulimi og andre spiseforstyrrelser. For å minimere risikoen for anfall, bør den daglige dosen med Wellbutrin XL ikke overstige 450 milligram. Drugs.com foreslår å alltid konsultere med legen din om eventuelle tidligere helsemessige forhold eller nåværende medisiner før du tar noen form for medisin, enten resept eller over-the-counter.

Langtidseffekter av Wellbutrin

Wellbutrin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle depresjon. Wellbutrin er forbundet med en rekke bivirkninger, som kan, i noen tilfeller, anses som langvarig. Snakk med legen din dersom du opplever bivirkninger som følge av å ta Wellbutrin som han må kanskje justere dosen din.

Dosering

Wellbutrin er en tablett som tas oralt. Ta det nøyaktig som anvist. Ikke endre din dose av Wellbutrin, og ikke innta for mye av denne medisinen som en overdose kan forårsake anfall.

Effekter

Bivirkninger av Wellbutrin kan vare i flere timer etter å ha tatt pillen, eller for flere dager og noen ganger for lengre varigheter. Hvis symptomene er spesielt plagsomme, kan legen forskrive et alternativ til Wellbutrin. Effekter som kan betraktes kort eller lang sikt inkluderer mangel på seksuell interesse, hodepine, søvnvansker, svimmelhet, svetting eller mild utslett.

Virkning

Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du har en alvorlig bivirkning etter å ha tatt Wellbutrin. Alvorlige bivirkninger av Wellbutrin har potensial til å være dødelig. Bivirkninger inkluderer elveblest, pustevansker, og hevelse i ansiktet av lepper, hals eller tunge. Andre effekter inkluderer beslag, blemmer, humørsvingninger, angst, panikkanfall, feber eller forvirring.

Interaksjoner

Noen medikamenter samhandle med Wellbutrin som kan forårsake forlengede bivirkninger. Legemidler som kan samhandle med Wellbutrin omfatte andre antidepressiva, kreft narkotika, høyt blodtrykk medisiner samt hjerte medisiner, antihistimine eller astma narkotika, prevensjon eller slankepiller, insulin, narkotika, prednison, blære eller nyre medisiner og medisiner for reisesyke.

Advarsel

Noen aktiviteter mens utføres ved hjelp av Wellbutrin kan forårsake bivirkninger å bli verre. Unngå å drikke alkohol mens du bruker Wellbutrin, da det kan forårsake anfall oppstår. I tillegg kan Wellbutrin forårsake en manglende evne til å ta gode avgjørelser. Unngå å kjøre eller bruke maskiner før du er sikker på hvordan dette stoffet påvirker systemet.

Bivirkninger av Prednisolon i barn

Prednison er en type syntetisk steroid gis til barn og voksne til å behandle medisinske tilstander som hudsykdommer, alvorlige allergier og astma. Bivirkningene av prednison hos barn avhenger av om stoffet blir brukt for en kort eller lang tidsperiode, dosering og den generelle helsen til barnet, og kan omfatte immunsystem dysfunksjon, atferdsendringer og allergiske reaksjoner. Tenk på dette fra informasjon fra Drugs.com om bivirkninger av Prednisolon i barn.

Sykdommer

Prednison kan øke et barns mottakelighet for vanlige sykdommer som forkjølelse, influensa og andre luftveisinfeksjoner, spesielt hvis legemidlet brukes for en lang tidsperiode.

Vaksine Failure

Fordi prednison reduserer barnets immunsystemtiltak, unnlatelse svare på barnevaksiner som varicella (vannkopper) eller MMR (meslinger, kusma og røde hunder) kan være bivirkninger.

Langsom vekst

Bivirkninger av prednison hos barn ved lavere vekst av bein og redusert vektøkning, noe som kan være verre hos barn på lang sikt prednison behandling.

Søvnløshet

Barn som tar prednison som tidligere sovet godt kan oppleve problemer med å sovne, bor sover eller kan våkne opp for tidlig.

Sult

Prednison kan forårsake en økt appetitt hos barn samt fordøyelsesbesvær, som ikke anses å være alvorlige bivirkninger.

Ubehag

Smerter i muskler, ledd og bein, tretthet, svakhet og hodepine er bivirkninger av prednison hos barn som kan behandles med smertestillende midler som anbefalt av en barnelege.

Allergisk reaksjon

Prednison kan forårsake allergiske reaksjoner inkludert symptomer som kløe, utslett, hoven hals, munn eller ansikt, hudutslett og pustevansker, som krever umiddelbar medisinsk behandling.

Bivirkninger av Avvenning Off Wellbutrin

Bivirkninger av Avvenning Off Wellbutrin


Stoppe eventuelle psykiatriske medisiner kan forårsake uønskede bivirkninger, men hvis du følger legens ordre og avvenne sakte nok, kan de fleste (om ikke alle) bivirkninger unngås. Jo mer sakte du avvenne, jo mindre sannsynlig er det å lide tøffe effekter.

Historie

Wellbutrin, et antidepressivum, er merkenavnet bupropionhydroklorid. Det er også noen ganger foreskrevet som Zyban for de som prøver å slutte å røyke.

Time Frame

De fleste leger vanligvis anbefaler å kutte ned på ca 100 til 150 mg hver noen dager til en uke, om ikke tregere enn det.

Effekter

Noen vanlige bivirkninger av Wellbutrin seponering inkluderer influensalignende opplevelser, uro, hodepine, svimmelhet, kvalme og søvnløshet.

Betraktninger

Forvent Wellbutrin å bo i systemet for ca 4-8 dager etter avvenning.

Fun Fact

Ifølge angst og depresjon Solutions (se Ressurser), vil om lag 30 prosent av mennesker opplever bivirkninger fra Wellbutrin tilbaketrekning.

Bivirkninger av å slutte Wellbutrin

Bivirkninger av å slutte Wellbutrin


Wellbutrin (generisk navn: bupropion) er et antidepressivum og røykeslutt hjelpemiddel. Den er tilgjengelig på resept, og kun virker ved å endre kjemien i hjernen ved å virke på de reseptorer for noradrenalin og dopamin. The Insight Journal, utgitt av National Center for Health and Wellness, anslår at 30 prosent av personer som tar Wellbutrin vil oppleve negative tilbaketrekning bivirkninger.

Vanlige abstinenssymptomer

Wellbutrin tilbaketrekking manifesterer vanligvis seg selv som "influensalignende" symptomer på hodepine, kvalme og muskelsmerter. Abstinenseffekter generelt vedvare i én til to uker.

Fysiske Abstinenssymptomer

Andre fysiske bivirkninger av Wellbutrin tilbaketrekking kan omfatte: problemer med balanse og koordinasjon, magekramper, forstoppelse, diaré, skjelving eller "rister", prikking i huden, og nedsatt syn, hørsel eller tale.

Mental Abstinenssymptomer

Psykiske symptomer på Wellbutrin tilbaketrekking kan omfatte: økt aggresjon og fiendtlighet, angst, paranoia, følelser av hjernen blir "sjokkert" eller "zappet", gråtetokter, nedsatt konsentrasjon, trøtthet eller søvnløshet, syns- eller hørselshallusinasjoner, og livlige drømmer.

Overvåking Uttak bivirkninger

Opplever psykiske abstinenssymptomer og bivirkninger, spesielt hvis de vedvarer eller forverrer seg, tyder på at medisinen hjalp til med å stabilisere en kjemisk ubalanse, og bør ikke forveksles med avhengighet. Ifølge Mayo Clinic, antidepressiva er ikke vanedannende fordi de ikke forårsaker "skadelige, langsiktige kjemiske endringer i hjernen."

Advarsel

Antidepressiva og andre medikamenter som endrer hjernens kjemi bør stoppes i samråd med en lege eller helsepersonell. Dette vil bidra til å redusere eventuelle bivirkninger.

Hvordan bruke Wellbutrin å behandle bulimi

Hvordan bruke Wellbutrin å behandle bulimi


Det er noe uenighet om hvorvidt bulimi, en spiseforstyrrelse preget av binging og purging mønstre, bør behandles med Wellbutrin, en atypisk antidepressivum. Mens det er bekymring i det medisinske felt over dens effektivitet og muligheten for ubehagelige bivirkninger, noen pasienter rapporterer at Wellbutrin undertrykker uønsket oppførsel, og oppfordrer til bedre enn Prozac, som er den fremre etter valg for behandling av spiseforstyrrelser.

Bruksanvisning

Bruk Wellbutrin å behandle bulimi

•  Spør din mentale helsepersonell om bruk av Wellbutrin å behandle bulimi, spesielt hvis andre antidepressiva som Prozac har vist seg ineffektiv eller har presentert bivirkninger som for eksempel en økt følelse av angst, følelser av sinne eller aggressiv atferd. Mange psykiatere kan nøle i forskrivning Wellbutrin for spiseforstyrrelser, siden det kan føre til vekttap i et flertall av pasientene.

Gjør deg kjent med noen av de bivirkninger forårsaket av Wellbutrin, som tørr munn, tinnitus (øresus), kvalme, søvnløshet, skjelvinger, utslett og selv beslag. Vrangforestillinger, paranoia, forvirring og hypertensjon har også forekommet i sjeldne tilfeller også. Disse bivirkningene forsvinner ofte etter de første ukene når kroppen justerer til medisinering.

Pass deg for bivirkninger av Wellbutrin, der en liten prosentandel av pasientene opplever en motsatt effekt av medisinen. For eksempel kan personer som tar Wellbutrin for depresjon faktisk føler seg mer deprimert i løpet av de første dagene av å ta medisinen. Informer helsepersonell umiddelbart hvis du opplever en bivirkning når du bruker Wellbutrin å behandle bulimi.

Bruk Wellbutrin i forbindelse med en atferdsmodifikasjon program for de beste resultatene. Kognitiv atferdsterapi, for eksempel, er den foretrukne form for terapi for å behandle bulimi siden det forandrer feil holdninger og oppfatninger man kan føle om selvbilde og skiller disse tankene og følelsene fra symptomer på spiseforstyrrelse.

Unngå overdoser på Wellbutrin eller ta doser for tett sammen. Overdrevent inntak av Wellbutrin kan forårsake anfall hos en betydelig andel av pasientene, og beroligende midler eller sovemedisin kan være nødvendig å midlertidig foreskrevet.

Hint

  • Wellbutrin er økende i popularitet fordi det er en av de få antidepressiva som ikke forårsaker seksuell dysfunksjon eller vektøkning. I tillegg er Wellbutrin en svært effektiv medisin i å hjelpe folk til å slutte å røyke.
  • Hvis du er 24 år eller yngre og har blitt diagnostisert med alvorlig depressiv lidelse (MDD) eller andre psykiske lidelser, bruker Wellbutrin med forsiktighet, da det har vist seg å utløse en økning i selvmordstanker eller atferd.

Hva er forskjellen mellom Escitalopram og Wellbutrin?

Wellbutrin® (bupropion) og escitalopram (merkenavn Lexapro) er medisiner som er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for å behandle generalisert angstlidelse (GAD) og depresjon. Wellbutrin er også brukt til å behandle Seasonal Affective Disorder, og for å hjelpe folk slutte å røyke.

Dosering

Wellbutrin er tilgjengelig på 100mg tabletter og 150mg kapsler; totale daglige doser er vanligvis 300mg. Escitalopram blir typisk administrert i en total dose på 10 til 20 mg per dag.

Lignende bivirkninger

Begge stoffene har lignende bivirkninger som inkluderer: kvalme, tørr munn, forstoppelse, diaré, oppkast, svimmelhet, tretthet, søvnløshet, søvnforstyrrelser, økt svetting, nedsatt libido og erektil dysfunksjon.

Escitalopram Ytterligere bivirkninger

Andre bivirkninger inkluderer: prikking i ekstremiteter, omtåkethet, migrene, skjelvinger, svimmelhet, skjelving, ulikevekt, tics, restless legs, carpal tunnel syndrom, rykninger, besvimelse, ufrivillige muskelsammentrekninger, influensalignende symptomer, tretthet, økt eller redusert vekt, hetetokter, feber, brystsmerter, magesmerter, fordøyelsesbesvær, luft i magen, halsbrann, tannpine, gastroenteritt, magekramper og gastroøsofageal refluks.

Wellbutrin Ytterligere bivirkninger

Wellbutrin kan også forårsake mild kløe, skjelvinger, hodepine og migrene.

Advarsel

Begge stoffene har potensial til å forårsake selvmordstanker eller atferd hos ungdom og barn, så tett oppfølging av lege er nødvendig.

Long-Term bivirkninger av Prednisolon

Prednisolon er et steroid som brukes til å redusere inflammasjon, allergiske reaksjoner, og flere andre forhold. Prednison kan hjelpe behandle mange forhold, men dens bivirkninger kan være livsendrende eller muligens dødelig.

Long-Term bivirkninger

Vektøkning, en avrunding av ansiktet ditt som heter "måneansikt" tynning bein, muskelsvakhet, glaukom og katarakt er alle langsiktige bivirkninger av prednison bruk.

Betraktninger

Diskuter med legen din om fordelene og risikoen ved langsiktige prednison bruk.

Tips

Ta kalsiumtilskudd mens du bruker Prednisolon å oppveie tynning av bein og risikoen for osteoporose.

Advarsel

Prednison senker immunforsvaret, slik at du vil være mindre motstandsdyktig mot infeksjoner og sykdommer. Unngå for all del noen infisert med vannkopper eller meslinger, fordi det kan være svært alvorlig eller livstruende for de som er på prednison.

Advarsler og forsiktighetsregler

Ikke få en liten pox eller noen vaksine mens du tar prednison. Hvis du har sovende TB, snakk med legen din om å ta en anti-TB medisiner. Langvarig bruk kan stunt vekst. Overvåke alle barn som tar prednison i lang tid.

Lexapro Vs. Wellbutrin

Lexapro (escilatopram) og Wellbutrin (buproprion) er medisiner som er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) til å behandle generalisert angstlidelse (GAD) og depresjon. Wellbutrin kan også være foreskrevet for røykeslutt, værsyke (SAD), og mindre vanlig, ADHD (ADD). Det kan ta uker å føle den fulle effekten av hver medisiner, så bestemme hvilket medikament som passer deg best kan være en langvarig prosess.

Identifikasjon

Wellbutrin er en noradrenalin og dopamin reopptakshemmer (NDRI) --- det øker nivået av både noradrenalin og dopamin ved å hemme reabsorpsjon (reuptake) inn i cellene. Lexapro er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI), som betyr at det gjenoppretter balansen av serotonin til normale nivåer. Begge stoffene regulere nevrotransmittere og anses antidepressiva.

Dosering

Ifølge Dione, et medikament management system som brukes av sykehus, starter Wellbutrin dosering på 200 milligram (100 milligram to ganger daglig). Fordi Wellbutrin er tilgjengelig i 100-milligram tabletter og kan økes til i overkant av 400 milligram daglig, er det mer spillerom i form av dosejusteringer. Lexapro, som vanligvis administreres i en total dose på 10 til 20 milligram per dag, og bare tilgjengelig i 10 eller 20 milligram tabletter, har ikke så mange doseringsalternativer.

Delte bivirkninger

Begge stoffene har lignende bivirkninger som inkluderer: kvalme, tørr munn, forstoppelse, diaré, oppkast, søvnighet, svimmelhet, tretthet, søvnløshet, muskelrykninger, overdreven gjesping, svimmelhet, rødme, vektendring, søvnforstyrrelser, økt svetting, prikking i hender og føtter, nedsatt libido og erektil dysfunksjon.

Lexapro bivirkninger

Pasienter som tar Lexapro har også rapportert migrene, skjelvinger, svimmelhet, tics, restless legs, carpal tunnel syndrom, influensalignende symptomer, feber, brystsmerter, magesmerter, fordøyelsesbesvær, luft i magen, halsbrann, tannpine, gastroenteritt, magekramper og gastroøsofageal refluks.

Wellbutrin bivirkninger

Andre Wellbutrin bivirkninger har inkludert: tenker unormalt, forstyrret konsentrasjon, dysfori, nedsatt hukommelse, sentralnervesystemet (CNS) stimulering, migrene, sensoriske forstyrrelser, beslag, unormal koordinasjon, forvirring og svimmelhet.

Ett pluss av Wellbutrin er det ikke medfører betydelig vektøkning felles for andre antidepressiva.

FDA advarsler

Lexapro og Wellbutrin har de samme FDA black-box advarsler for risiko for selvmordstanker blant barn og ungdom brukere. Narkotika produsenter må nå inneholde denne advarselen på sine produkter.

Lexapro ble utstedt en FDA advarsel om risikoen for å utvikle en farlig tilstand som kalles serotonergt syndrom ved seponering av medisinen. Symptomer på dette syndromet er kvalme, kraftig svimmelhet, elektrisk støt som følelser i hjernen, konsentrasjonsvansker og hodepine, bare for å nevne noen.

Forebygging / løsning

I september 2009 ble Semel Institute for Neuroscience and Human Behavior ved UCLA rapportert at det ble utviklet en test som kan være i stand til å forutsi om en pasient vil reagere bedre å Lexapro eller Wellbutrin. Testen, en forenklet EEG, sammenhjernebølgemønstre å analysere biomarkører som kan tyde på hvilke medisiner som er mest hensiktsmessig. Studien er fortsatt i en begynnende fase, men positive resultater antyder at det kan gi en ikke-invasiv måte for leger å gjøre unna med gjetting.