Digidexo.com

Daglig Vs. Ukentlig Kontaktlinser

Det er mange alternativer å velge mellom når det kommer til daglige og ukentlige kontaktlinser. Mens det er ikke mye forskjell mellom disse to linse stiler, er det viktig å vite hva slags omsorg er involvert i seg hver stil.

Forskjellen mellom Daily og Weekly Kontaktlinser

Prisen er ofte den avgjørende faktor i å bestemme om du ønsker å kjøpe daglig eller ukentlig kontaktlinser. Selvfølgelig avhenger dette også av selskapet, men generelt, endagslinser er dyrere enn ukentlige kontaktlinser.

Rengjøring Ukentlig Kontakter

Hvis du bruker daglig kontaktlinser, trenger du ikke å rense dem i det hele tatt; du bare kaste dem bort på slutten av hver dag. Med ukentlige kontakter, blir du tvunget til å vaske av øyet rester og makeup hvis du ønsker å avverge muligheten for bakterier og infeksjoner.

Er du en bedre kandidat for daglig eller ukentlig Lenses?

Ofte, barn og voksne med en hektisk timeplan er bedre kandidater for endagslinser siden linser krever nesten ingen omsorg utover å sette dem hver morgen og ta dem ut om natten. For de som ikke ønsker å holde flere esker med kontakter rundt i huset før de trenger å bruke dem, ukentlige kontakter er en bedre løsning.

Hovedfordelene med Daily Kontaktlinser

Det er flere fordeler med å endagslinser enn ukentlig linser, rett og slett fordi du ikke er nødvendig å kjøpe ekstra rengjøring og condition løsning for å suge dem i hver natt. Daglige kontakter er lett å sette inn, og ifølge Dr. Burt Dubow av AllAboutVision.com, vil en god sittende linsens midt seg på øyet, slik at du med nesten ingen arbeid å få det til å passe rett.

Hovedfordelene med Ukentlig Kontaktlinser

Ukentlig kontaktlinser er vanligvis rimeligere og mindre av en problemfri enn endagslinser, fordi du ikke trenger å åpne opp en ny pakke hver dag; bare holde dem i en sak over natten. Og mens de passer like godt som daglige kontakter, kan du legge merke til de mister sin makt på den sjette eller syvende dag når de begynner å utløpe.