Digidexo.com

Hvordan endre et bekken

Hvordan endre et bekken


En bekken brukes når en person, som er syk eller funksjonshemmet, er ute av stand til å stå eller gå. Kan ikke gå på do, bruker hun bekkenet å avlaste kroppen hennes av avfall. Gode ​​sanitære forhold og forsiktig håndtering av bekken må følges, både for å forebygge smitte og for å gjøre prosessen så behagelig som mulig for funksjonshemmede enkelte. Før du bytter bekken, sørg for at du vet om personen har noen restriksjoner på å bli flyttet eller plassert på sengen.

Hvordan endre et bekken

•  Vask hendene med såpe og rent, rennende vann. Ta på gummihansker.

•  Plasser hodet av sengen i en flat posisjon, hvis den enkelte har hevet det. Grip bekkenet med en hånd for å forhindre at innholdet renner ut. Hjelpe den enkelte til å rulle inn på hennes side (vender bort fra deg) med den andre hånden.

Fjern bekken fra sengen og sett det til side. Hvis hun ikke er i stand til å tørke seg selv, tørk den enkeltes rumpe og kjønnsorganer med en vev, tørke fra forsiden til baksiden. Bruk en ny vev for hver front-to-back tørk.

Rull den enkelte på ryggen, eller i en komfortabel posisjon på sengen, i henhold til sine preferanser. Gi henne en fuktig klut til å rengjøre hendene.

Tøm innholdet i bekkenet inn på toalettet. Vask bekken ut med såpe og vann. Hell vannet i toalettet. Fullføre rengjøring bekkenet med et desinfeksjonsmiddel.

6. Fjern og kast de gummihansker. Vask hendene grundig med såpe og vann.