Digidexo.com

Sikkerhet for vaporizers

Sikkerhet for vaporizers


Før du bruker en plug-in husholdning vaporizer å avlaste sinus og nesetetthet, er det viktig å være klar over noen viktige sikkerhetsmessige hensyn.

Generelt Sikkerhetshensyn

Alle tre typer vaporizers - kald tåke, oppvarmet tåke og waterless --- operere på elektrisitet. Følg generelle sikkerhetstiltakene elektriske når du bruker noen fordamper og lese advarslene og instruksjonene som følger med den fordamper. Sjekk Consumer Product Safety Commission for tilbakekallinger før du kjøper en fordamper, som det har vært tidligere minnes.

Oppvarmet & Cold Mist Vaporizer Safety

Oppvarmede og kald tåke vaporizers begge bruker vann lagret i en tank, presentere mulige utslipp. For å hindre søl, se etter en fordamper med en låseskrulokk og en natt lys til hjelper deg å finne den fordamper i mørket. Vanntanken kan også havn mold, så rent og desinfisere det som anvist i bruksanvisningen.

Spesielle Sikkerhetshensyn for Oppvarmet Mist fordampere

Med en oppvarmet vaporizer, kan du legge mentholated væske til vannet for å lindre hoste og sår hals samt hodet lunger. Men disse væsker inneholder brennbare og farlige ingredienser som alkohol som ikke bør svelges. Når du bruker disse væsker, lese all informasjon om produktet.

Fordi disse vaporizers varme vann for temperaturer som dreper bakterier og fordampe vann, damp brannsår og varmeelementfeil er potensielle sikkerhetsrisikoer. Se etter modeller som har et godt isolert tank, beskyttende vakter at lavere damp temperaturer og automatisk avstenging enheter som slår av vaporizer hvis vannet i tanken synker under et forhåndsinnstilt nivå. Hold hender og ansikter på trygg avstand fra dampen.