Digidexo.com

Anbefalt maksimal prosentandel av kroppen fett for unge kvinner

Anbefalt maksimal prosentandel av kroppen fett for unge kvinner


Unge kvinner i dag er under enormt press for å opprettholde en sunn kroppsvekt. Mens fedme er på vei oppover i USA, unge kvinner ofte ser til mote modeller som en inspirasjon for kroppsbilde. Unge kvinner må arbeide for å bekjempe fedme og likevel ikke føle press for å oppnå det uoppnåelige mål som noen medier har satt for dem. Dette er en vanskelig balanse å oppnå. Men det faktisk er en ideell fettprosent for unge kvinner; streve for denne optimale andelen vil sikre at unge kvinner er sunt.

Finne fettprosent

Det finnes mange metoder for å oppdage din nåværende kroppsfett. Den mest nøyaktige metoden for å oppdage din fettprosent blir veid under vann; dessverre denne metoden er kostbar fordi den krever et hydrostatisk skala. Ved hjelp av en hudfold test er en annen metode som er ganske nøyaktig. Denne metoden bruker et verktøy kalt et målepunkt, og administrator av testen bruker den til å måle hvor mye huden kan bli klemt i ulike områder av kroppen. Disse tallene er brukt til en likning som beregner fettprosent. Mange treningssentre tilbyr fitness vurderinger der en hudfold test er utført for å finne den nåværende fettprosent.

Quick måter å måle kroppsfett

En enklere og raskere måte å oppnå dette nummeret er å bruke en kroppsfett skala eller bruke en formel basert på din høyde og vekt for å finne dette nummeret. Selv om disse metodene er ikke så nøyaktig som andre, vil de gi deg en idé om hvor mye kroppsfett du har, og hvis du skulle prøve å redusere dette tallet. Se Resources for en online kroppsfett kalkulator basert på alder, høyde og veie.

Essential Fat

Mange folk ikke innser at våre organer har avgjørende fett. Dette viktige fett er nødvendig for mange prosesser og funksjoner som holder oss i live. I tillegg, kvinner naturlig nok har mer avgjørende fett enn menn. Fordi en kvinnes kropp er designet for reproduksjon, har vi mer essensielt kroppsfett for reproduktive formål. Faktisk vil de fleste unge kvinner ikke starte menstruasjon før de har oppnådd 17 prosent kroppsfett, og visse nivåer av kroppsfett er nødvendig for eggløsning.

Variasjoner

Kroppsfett prosenter ikke tar hensyn til muskelmasse. Dessuten er det svært vanskelig å sette en ideell fettprosent for barn og tenåringer. Faktisk har Center for Disease Control ikke satt en sunn vekt rekkevidde for barn eller tenåringer. Dette er fordi den ideelle vekten utvalg varierer fra uke til uke fordi barn og tenåringer vokser så raskt. I tillegg har antall endringer basert på høyde. CDC gjør imidlertid tilby en BMI (Body Mass Index) kalkulator. Dette nummeret kan gi deg en indikasjon på om et barn eller tenåringen har en sunn vekt basert på alder, høyde og vekt persentiler.

Kvinners fettprosent

En sunn fettprosent for en kvinne varierer mellom 14 og 25 prosent, avhengig av alder. Tradisjonelt, unge kvinner har høyere en høyere metabolic rate enn eldre kvinner. Våre metabolic rate bremser med alderen. Derfor bør unge kvinners fettprosent varierer 14-21 prosent. Kvinner som har 35 prosent kroppsfett eller mer regnes som overvektige. Det er alvorlig helserisiko forbundet med fedme, men å ha for lite kroppsfett kan også øke helserisiko. Derfor er det viktig å opprettholde en sunn livsstil. Hvis du spiser godt og utøve daglig, bør kroppen fett prosent tilpasse seg sunne, normale områder.