Digidexo.com

Urte medisiner for mørke sirkler under øynene

Mørke ringer under øynene kan oppstå av ulike årsaker. Allergier, genetikk, røyking, drikking, mangel på søvn, dehydrering, stress og kosthold er vanlige årsaker til mørke ringer skal vises. Herbal rettsmidler har eksistert i århundrer, og er godt kjent for helbredende effekter og alternative fordeler. Enkle hjelpemidler som for eksempel pistasjenøtter, melk, poteter og mandelolje kan bidra til å redusere mørke ringer under øynene og holde dem fra å gjenoppstå.

Pistasjnøtter og melk

Et utmerket middel for under øynene sirkler er å kombinere pistasjnøtter med melk. Start med å mose en håndfull pistasjnøtter. Deretter legge en teskje av melk til nøtter og bland til en pasta. Påfør blandingen over hvert øye og la den på i 20 minutter. Husk at dette er ikke en overnatting kur. Blandingen må brukes i minst en måned for å redusere mørke ringer.

Poteter

Poteter gjør underverker på mørke ringer fordi de inneholder catecholase, som er et enzym som lysere hud. Start med å skjære en rå potet, og deretter plassere skivene over hvert øye. La potetene på øynene i 20 minutter, og skyll grundig med varmt vann. Følge opp ved å bruke en krem ​​laget spesielt for å fjerne mørke ringer under øynene, og la på over natten. Du bør begynne å se resultater i løpet av få dager.

Almond Cream

Mandel krem ​​hjelper huden din på noen måter. Først til agentene i kremen bidrar til å fremme glødende hud. For det andre, er det kjent for å redusere mørke ringer under og rundt øynene. Påfør kremen sjenerøst rundt øynene, men vær forsiktig for å unngå å få kremen inn i øynene. La mandelolje i 15 minutter, og skyll grundig. Dette kan gjøres to ganger om dagen. Huden din vil forbedre nesten umiddelbart, men det vil ta noen dager til en uke før du vil legge merke til de mørke sirkler under øynene gradvis.