Digidexo.com

hvordan overleve en skilsmisse

Hvordan overleve i Icy Cold Water

Vi håper alle at vi aldri vil finne oss i denne situasjonen - men i lys av den kommersielle jet landing i det iskalde vannet i New Yorks Hudson River og lignende ulykker - det er bedre å være forberedt og å lære ferdigheter som er nødvendige for å øke våre sjanser til å overleve slike dårlige forhold.

Denne artikkelen vil gi noen forslag til hvordan å overleve i iskaldt vann.

Bruksanvisning

En gang i det iskalde vannet nøkkelen til overlevelse er å prøve og utsette kroppen fra å gå inn hypotermi. Finn en flytende enhet eller objekt hvis man er i nærheten og prøve å beholde så mye av kroppen som mulig ut av det iskalde vannet.

Hvis du er i vannet, og deretter posisjonere deg selv for å hindre at så lite varme som mulig fra å unnslippe kroppen din. Hold knærne tett til brystet og krysser armene foran deg. Hold så rolig som mulig og prøve å ikke kaste bort energi ved juling rundt og la kroppsvarme til å flykte inn i det iskalde vannet. Prøv å holde hode og ansikt ut av vannet.

Crowd eller klynge sammen med andre mennesker i vannet for å bremse ned kroppsvarmen forsvinner ut.

Prøv å være rolige og ikke forsøke å svømme med mindre du ser hjelp ankommer eller det er en flytevest i nærheten som du kan klatre inn. Svømming og andre aktiviteter vil spre kroppens varmeenergi raskere enn å bo rolig og stille.

Tips og advarsler

 • Forstå alltid hvordan du skal bruke flytevest. Lytt til flyvertinne og lese sikkerhetshåndbok når du er ombord i et fly eller båt.
 • Kjøp en US Coast Guard-godkjente redningsvester. Sørg for at den passer din størrelse og for dine spesifikke vannaktiviteter.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp eller råd fra din egen lege eller profesjonelle helsepersonell.

Hvordan overleve Depresjon Fra en skilsmisse

Hvordan overleve Depresjon Fra en skilsmisse


Skilsmisse er en vanskelig overgang. Uansett årsakene til skilsmisse, er det slutten på en del av livet ditt, og begynnelsen på en annen. Det er forståelig hvis du har å gjøre med depresjon som følge av skilsmissen. Men husk: Du vil etter hvert komme seg fra depresjon.

Bruksanvisning

•  Diskuter dine følelser. Dette kan gjøres med en venn eller et familiemedlem. Hvis depresjonen er alvorlig, bør du vurdere å snakke med en medisinsk faglig. Du er sorg over tapet av ekteskapet, og snakker om det er rensende, spesielt med en profesjonell, som er godt utstyrt for din sinnstilstand.

Ta deg tid til å slappe av. Mens du arbeider med depresjon fra en skilsmisse, må du gi deg selv tillatelse til å være mindre produktive og til å hvile mer. Skjemme bort deg selv når du kan. Spis godt, ta boblebad og splurge på fotpleie.

Bli med i en støttegruppe. Møte folk i lignende situasjoner kan hjelpe deg å føle akseptert og ikke så alene. Mens du snakker med familie og venner er nyttig, knyttet til andre i din situasjon er terapeutisk.

regelmessig minne deg på at du har en lys fremtid foran deg. Det er vanskelig når du er sorg fortid og håp for en bestemt fremtid. Fokusere på andre mål som du har, utenfor ekteskapet.

Unngå narkotika og alkohol. Du kan være interessert i å bruke dem som en måte å unnslippe smerten som du føler. Men de kan faktisk forverre dine følelser av depresjon og få deg til å føle deg verre.

Hint

 • Bruk en journal for å skrive ned dine tanker og følelser om skilsmisse.

Hvordan overleve en identitetskrise

Hvordan overleve en identitetskrise

Noen ganger finner vi oss veldig fjernt fra det livet vi forestilte ha. Noen ganger er livet kaster oss ødeleggende nyheter og vi er tvunget til å akseptere umulige situasjoner. Når livet endrer plutselig på grunn av død, skilsmisse, tap av jobb, eller sykdom, kan vi finne oss i midten av en identitetskrise. Når våre forventninger til selv endring, kan vi finne oss sliter med å finne veien tilbake. Les videre for å finne ut hvordan du gjør nettopp det.

Hvordan overleve en identitetskrise

En vurdere din nåværende situasjon. Definere forventningene andre har av deg. Når du vet hva andre kreve eller forvente fra deg, er det mye lettere å redefinere livet ditt. Mener at det er i din makt for å opprettholde en strukturert tilværelse til tross for ødeleggelsene. Når din følelse av selvtillit synes å ha forsvunnet, reflektere over gamle bilder og bokstaver. Liste tidligere prestasjoner; stor eller liten. Husk hvem du var ... og minne deg på at du fortsatt er den personen.

ACCEPT din situasjon. Tillat deg selv å velte seg i selvmedlidenhet, men ikke bo i mer enn 24 timer. Bestem deg for å være sterk og du vil finne styrke. Tro på Gud, og han vil holde hånden din.

PLAN å gjøre situasjonen utholdelig. Uansett hva det er, om sykdom, død eller skilsmisse, må du planlegge for å gjøre ting så positiv som mulig. Gi deg selv tillatelse til å nyte en favorittaktivitet eller mat en gang i uken. Klapp deg selv på ryggen for enhver visning av mot. Hvis du er misfornøyd med jobben eller bostedet ta nødvendige skritt for å endre dette. Mesteparten av tiden, lage en plan er det vanskeligste trinnet. Når implementert, vil du gi deg selv med struktur.

implementere planen (e) for fremtiden. Omgi deg med støttende og positive mennesker. Vi er sosiale vesener, og er direkte berørt av stemninger av andre. Til selvhjelp er det et par ting du kan gjøre for å slå usikkerhet, frykt og angst:

Send deg selv en e-post hver kveld, og tilbyr støtte som du ville til en "venn" og ikke sjekke før morgenen. Du kan sende deg selv et løft med en eller flere av disse meldingene:

Alt vil bli bra.
Bare tro.
Livet er bra.
Du er verdifull.
Du betyr noe for andre.

En annen måte å øke deg selv er å skrive meldinger i kalenderen eller planleggeren. Bruk morsomme klistremerker og lyse farger. Minn deg selv til å håndtere gjelden, og holde seg på toppen av tidsfrister.

Ta en dag av gangen, og modig finne veien tilbake. Du kan gjøre det!

Hint

 • Hvis du har barn, si at du elsker dem hver dag. Vie fem minutter per dag, til hvert barn, gi dem din udelte oppmerksomhet. Trekke seg aldri fra barna dine, selv om du ønsker å trekke seg fra resten av verden.
 • Ikke gi opp. ALDRI gi opp.

Hvordan overleve en kjemisk stress test

Dagens leger noen ganger bruker en kjemisk stress test som en erstatning for den tredemølletest. Denne kjemiske prosedyren er oftest brukt for personer som ikke kan gå på tredemølle. Som enhver medisinsk prosedyre, har den kjemiske stresstest sine ulemper, hvorav noen er alvorlige. Følgende trinn viser hvordan de skal overleve inngrepet.

Hvordan overleve en kjemisk stress test

•  Informer deg selv om hva testen innebærer. Hvis det overhodet er mulig, be om at din lege eller tekniker som vil fullføre testen forklare prosedyren til deg i detalj. Ikke vite hva som er i ferd med å skje med deg kan få deg til å få panikk når prosedyren starter.

Få en god natts søvn dagen før testen. Prosedyren er noe utmattende og vil ta noe styrke som du ikke kan ha hvis du ikke er forberedt.

Du må ikke spise eller drikke etter midnatt natten før testen. Kjemikaliene som brukes under prosedyren vil trolig gjøre magen opprørt og kan forårsake oppkast om det er ufordøyd mat involvert.

Gjør deg kjent med den enkelte som kommer til å gjennomføre testen. Hvis mulig, møte med henne på forhånd for å være sikker på at du føler deg komfortabel å sette livet ditt i hendene.

Før testen starter, informere din lege eller tekniker av eventuelle eksisterende medisinske tilstander, spesielt de som forholder seg til lungene (som astma). Den kjemiske stresstest kan sette unødig stress på forskjellige organer i kroppen, slik at tekniker eller lege må ha noen motvirke agenter forberedt og klar bør de være nødvendig i løpet av testen.

Ikke vær redd for å stille så mange spørsmål som du trenger for å være komfortabel med hva som er i ferd med å skje. Skulle din lege eller tekniker avslå å svare på dine spørsmål, så vil du kanskje planlegge med noen som vil.

Hjelp din lege eller tekniker bestemme det beste stedet å sette IV som vil være nødvendig i løpet av testen. Hvis du vet visse årer som ikke holder opp under IV eller hvis du er klar over de som vanligvis arbeider, dele denne informasjonen med din test giver.

Slapp av så mye som mulig mens testen blir satt opp. Hvis du kan, meditere og forberede deg til å forbli rolig og oversiktlig gjennom hele prosedyren.

Hold deg rolig som kjemikalier som injiseres i IV. Du vil oppleve en hot flash eller varme som materialet arbeider seg gjennom årene. Prosessen vil være mindre stressende hvis du kan forbli rolig og avslappet.

Forbli avslappet som venene blir tvunget åpen av kjemiske og blodet pulserer gjennom venene. Hodet kan verke alvorlig, men det vil trolig opphøre når den kjemiske har jobbet seg gjennom blodet. Magen din kan føle at du trenger å kaste opp. Men i nesten alle tilfeller, vil følelsen passere i løpet av sekunder. Hele kroppen vil føles varmt, og du kan svette. Men med en gang igjen, vil disse følelser passere når testen er fullført.

Løft bena opp til magen og flytte dem opp og ned under prosedyren. For noen grunn, synes dette å bidra til å minske prosedyrens ulike symptomer.

Umiddelbart rapportere noe utenom det vanlige fra hva du ble fortalt at du vil oppleve under prosedyren til teknikeren eller lege. Vær spesielt oppmerksom på eventuelle problemer med å puste.

kreve en slutt på testen hvis symptomene blir uutholdelig. Men husk at dette vil sannsynligvis resultere i å måtte gjenta testen eller gjør standard tredemølle stress test igjen i fremtiden.

Hint

 • Ikke hold tilbake noen helsemessige problemer fra din lege siden gjør det, kan sette liv i fare.
 • Ikke få panikk fordi det vil gjøre testen symptomer vises enda verre.

Hvordan overleve et hjerteinfarkt Hvis du er alene

Mange hjerteinfarkt er til å overleve, spesielt hvis du har tatt deg tid
å forberede deg. Alle som tror de er i faresonen for et hjerte
angrep bør få en komplett medisinsk vurdering så snart som mulig.
Informasjonen nedenfor er langt fra alt du trenger å vite, men
det er nok å peke deg i riktig retning.

Hvordan overleve et hjerteinfarkt Hvis du er alene

Vær forberedt

•  Lytt bare til råd fra medisinske fagfolk. En mye sirkulert e-post nylig etterlyste en prosedyre kalt hoste HLR som en måte å behandle et hjerteinfarkt. The American Heart Association anbefaler ikke at det offentlige bruker denne metoden i en situasjon der det ikke er medisinsk tilsyn.

Begrens risiko. Lytt til legen din og gjøre endringer i livsstilen din for å redusere sjansene for et hjerteinfarkt. Slutte å røyke, får regelmessig mosjon, bedre kosthold og redusere stress.

Kjøp en enhet som LifeAlert enhet (lifealert.net), som automatisk kobler deg å redde eller sykehuspersonell når du trykker på en knapp.

Ting å gjøre

gjenkjenne hjerteinfarkt symptomer. Kortpustethet, smerter eller trykk i brystet, og smerter i nakken eller stråler nedover armene er alle forbundet med et angrep.

Trekk over hvis du lider av et angrep mens du kjører. Du kan bare ha sekunder før du mister bevisstheten. Ikke prøv å kjøre til sykehuset uansett hvor nær du er.

Ring 911 og beskrive hvilke symptomer du føler deg og hvor du befinner deg.

Ta en aspirin (325 mg) ved første tegn på et angrep. Aspirin gjør blodplater mindre sannsynlig å holde seg til hverandre, og hjelper blodsirkulasjonen og redusere blodpropp. Tygge den opp hvis ingen drikke er lett tilgjengelig - tiden og oksygen du avfall i venter på å få en slurk av noe ikke er verdt det når du er akutt symptomatisk.

Ta en beta-blokkere narkotika umiddelbart etter følelsen et angrep. Dette er en resept bare stoffet; hvis du har en hjertesykdom, har du sannsynligvis allerede har denne medisinen.

Gi oksygen til deg selv. Du vil sannsynligvis ha flasker oksygen bare tilgjengelig hvis du har en diagnostisert hjertesykdom.

Thump deg selv på brystet så hardt som mulig. Dette er svært effektivt når det gis av noen andre, men kan være vanskelig å gjøre for deg selv.

Hint

 • For mer informasjon, ta kontakt med American Heart Association (amerikansk heart.org).
 • Hvis du har en hjertestarter, utdanne din familie eller nabo på hvordan du bruker den. De fleste har eksplisitt tale og tekstmeldinger for å veilede brukerne gjennom prosessen. Mange bedrifter også lager defibrillatorer og HLR kits.
 • Dette rådet er ikke en erstatning for riktig medisinsk behandling. Spør legen din hvis du har spørsmål eller spørsmål.
 • Ikke bli forvirret av dårlig fordøyelse. Hvis en syrenøytraliserende fungerer ikke i noen minutter, ringe 911 umiddelbart. Du kan være å ha et hjerte attack-- legene vil ikke tankene hvis det viser seg å være "bare gass."

Hvordan overleve arsenikkforgiftning

Arsen forgiftning kan gjøre deg tenke på den filmen der den gamle damen blir kvitt sine ektemenn ved sakte forgiftning dem med arsen i maten, men tro det eller ei, kan arsenikkforgiftning skje enkelt fra hverdagslige hindringer rundt huset ditt. Når du har det, er det vanskelig å bli kvitt systemet med det slik at du må være grundig og tålmodig med behandling, vanligvis chelation terapi. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

Hvordan de skal overleve arsenikkforgiftning

Mange faktorer påvirke absorpsjon, distribusjon og utskillelse av både
giftige tungmetaller og viktige mineraler. Hår nivåer av giftige metaller
kan gi en mest mulig nøyaktig angivelse av legemet giftig metall belastning og
totale eksponeringen. Håret analyse er svært kostnadseffektivt og også
gir en indikasjon av den totale giftig metall belastning. Også en 24-timers urin
test er nødvendig for å se om du har arsenikkforgiftning. Symptomer kan
inneholde en generell sykdomsfølelse og mentale forstyrrelser som vrangforestilling
og forvirring. Andre symptomer inkluderer:

* Abdominal pain
* Blood in stool
* Chest pain
* Constipation
* Cough
* Diarrhea
* Difficulty swallowing
* Dizziness
* Eye discomfort and redness
* Foot pain or ankle pain
* Foot swelling or leg swelling
* Headaches
* Heart palpitations
* Hip pain
* Knee pain
* Low back pain
* Nasal congestion
* Nausea or vomiting
* Neck pain
* Numbness or tingling in hands
* Pelvic pain: female
* Pelvic pain: male
* Shortness of breath
* Shoulder pain
* Sore throat
* Urinary problems
* Vision problems
* Wheezing

giftige tungmetaller negativt påvirke vår helse. De er i luften vi
puster, vannet vi drikker, maten vi spiser, de produktene vi bruker og
objektene vi berører. Eksponering er nesten umulig å unngå. Roten
kausalitet av arsenikkforgiftning kan være husholdningsprodukter og vannet ditt
system. Vær forsiktig slik at du ikke trenger plantevernmidler i nærheten noen vann
kilde. Vær spesielt oppmerksom på hageområdet. Hvis du er
remodeling huset ditt, kan gips støv være en kilde til arsen også.

Tungmetaller bygge seg opp inne i kroppen over et tidsrom fører til dårlig
helse. Men de kan mobiliseres og utskilles i et trygt og
effektiv måte. Behandlingen er vanligvis chelation terapi som trekker
arsen ut av systemet. Tungmetaller (arsen, bly og kvikksølv)
liker å gjemme seg i hjernen og er motstandsdyktig mot rengjøring ut. Leveren
har å gjøre en hard jobb å behandle giftstoffer under chelation terapi og
prosessen kan være tøff på fordøyelsessystemet. Det er best å spise en
diett av protein og det meste grønnsaker under behandling. Behandling kan
gjøres via IVs eller muntlig. Intravenøs behandling kan være for grovt på
din kropp og noen mennesker trenger å ta muntlig drops i stedet for en tregere
men mindre påtrengende behandling.

Din kiropraktor kan være en god behandling ressurs som de har en test
å se hvor mye arsenikk eller andre tungmetaller er i systemet ditt. Av
å trykke på visse kroppsdeler, og påføring av et motstandstesten, kan de
fortelle hvordan behandlingen har kommet. Ytterligere 24-timers urinprøver
kan også være foreskrevet for å se hva nivået er. Over tid kan du
kvitt systemet av tungmetaller, men husk at du må være tålmodig
og grundig med behandlingsprosessen.

Hvordan overleve tykktarmskreft

Hvordan overleve tykktarmskreft


Kolorektal kreft, også kjent som tykktarmskreft, er kreft i tykktarmen. Ifølge American Cancer Society, er det 150.000 nye tilfeller av tykktarmskreft og 55.000 dødsfall av tykktarmskreft hvert år. Kun 50 prosent av pasienter med tykktarmskreft lever forbi fem år etter at de er diagnostisert med sykdommen. Din levetid risiko for å bli diagnostisert med tykktarmskreft er 6 prosent, noe som betyr at 1 av 16 amerikanere vil ha sykdommen. Nedenfor finner du noen tips om hvordan du kan forbedre din sjanse til å overleve kreft i tykktarmen.

Bruksanvisning

Følg screening retningslinjer for tykktarmskreft å oppdage kreft tidlig. Pasienter med kreft oppdages på et tidlig stadium har en høy grad av overlevelse, med fem-års overlevelse på 70 til 80 prosent for kolorektal kreft stadier I og II. Pasienter med avansert kolorektal kreft har lav overlevelse. For eksempel, har pasienter med metastatisk kreft i lunge eller lever bare en 25 prosent sjanse til å overleve fem år etter diagnose. Gullstandarden for tykktarmskreft screening er en koloskopi. En koloskopi er en endoskopisk prosedyre som gjør at en gastroenterolog å undersøke tykktarmen og endetarmen for noen tegn på kreft. Ifølge American Cancer Society, bør du ha en koloskopi hvert 10 år, fra 50 år hvis du har visse genetiske forhold som Familiær adenomatøs polypose eller Arvelig nonpolyposis tykktarmskreft (HNPCC), kan du begynne colorectal cancer screening av en koloskopi tidligere, kanskje på 40 år, og oftere, kanskje hver 3 til 5 år. En koloskopi er også effektive i å forebygge tykktarmskreft skjer. Under koloskopi, vil gastroenterolog fjerne polypp, en forløper til kreft, at han finner. Studier tyder på at screening av en koloskopi reduserer risikoen for å bli diagnostisert med tykktarmskreft med 60 til 70 percent.A koloskopi er en ganske ubehagelig prosedyre. Det er andre tester som også vil hjelpe deg å oppdage tykktarmskreft tidlig, for eksempel en fekal okkult blod test (FOBT), fleksibel sigmoidoskopi og virtuell koloskopi.

Hvis du har tykktarmskreft, kan du prøve å velge en onkolog som spesialiserer seg på tykktarmskreft. En spesialist kan vite mer om behandlingstilbud eller kliniske studier som kan hjelpe deg. Ditt team av spesialister kan inkludere en medisinsk onkolog, en stråling onkolog og en kolorektal kirurg, i tillegg til din fastlege.

Forskning nøye behandlingstilbud. Start med grunnleggende litteratur for å lære terminologier, deretter flytte til den medisinske litteraturen for å lære om de nyeste behandlinger. Ved å forske på medisinsk litteratur vil du vite mer om suksessrate på behandlinger, deres bivirkninger, og prognose, slik at du kan foreta en informert beslutning med doctor.The behandling av tykktarmskreft har utviklet seg raskt de siste 10 årene. I lang tid, 5-FU var det eneste alternativ kjemoterapi. Nå er det minst tre alternativer for front-linje behandling, ofte skreddersydd til din kreft stage.The stadium av tykktarmskreft er definert som følger: Trinn I: Svulsten er lokal og har ikke spredd utover det første laget av veggen av tarm Stage II:. Svulsten har invadert nabo vev Stage III: Kreftceller er funnet i den regionale lymfeknuter Stage IV: Kreften har spredd seg til andre organer i kroppen

Spør onkolog for genetisk screening før kjemoterapi. Noen legemidler kan ikke fungere hvis du har visse genmutasjoner, mens andre kan arbeide mer effektivt. For eksempel viser undersøkelser viste at kolon kreftpasienter som har KRAS mutasjoner ikke svare på cetuximab. Ca 1/3 av kolon kreftpasienter har denne mutasjonen.

Vurdere å delta i en klinisk studie. Det tar lang tid for en ny behandling for å bli godkjent av FDA, og slippes ut i markedet. Bli med i en klinisk studie kan gi deg tilgang til mer avanserte behandlinger. Diskutere denne muligheten med din onkolog. Når du deltar i en klinisk studie, være engasjert og følge behandlingen plan.

Tips og advarsler

 • Vær positiv, fordi kolorektal kreft er helbredelig. Positiv tenking også hjelpe deg til å tolerere sykelighet og bivirkninger av behandlingene.

Hvordan overleve Foreldre et barn med ADHD

Hvordan overleve Foreldre et barn med ADHD


Barn som er diagnostisert med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er vanskelige å forelder. Barn med ADHD er ikke som andre barn: De har mye kortere oppmerksomhet spenn, og de har en enorm mengde energi. Mange folk ikke setter pris på hvordan taxing foreldre et barn med ADHD kan være; men de som bor i en husholdning med et barn med ADHD kjenner utfordringene altfor godt. Les videre for å lære hvordan de skal overleve foreldre et barn med ADHD.

Bruksanvisning

Bekrefte at foreldre et barn med ADHD er hardt arbeid. Mange foreldre til barn med ADHD minimere akkurat hvor vanskelig det er og slå seg opp for å miste sin tålmodighet med sine barn. I stedet akseptere at oppdra et barn med spesielle behov er vanskelig.

Slutt å sammenligne din familie til andre familier. Mange foreldre til barn med ADHD måle sin suksess som foreldre mot foreldre til barn som ikke har spesielle behov, og de konsekvent finne seg å komme til kort. De foreldre metoder som fungerer på andre barn ofte ikke fungerer på barn med ADHD. Barnet ditt er ikke dårlig oppførsel på grunn av dårlige foreldre: Han har en medisinsk tilstand som fører ham til å ha mindre impulskontroll enn andre barn.

Gi barnet mange muligheter til å brenne overskuddsenergi. Jo mer du oppmuntre barnet til å gjøre ting fysisk utendørs, for eksempel sykle eller hoppe på en hoppestokk, jo mindre energi skal han brenne ved å være rampete innendørs.

Sett barnet ditt til sengs tidlig. ADHD symptomene blir forverret av mangel på søvn, så sørg for at barnet ditt får nok hvile. Ved å sette barnet til sengs tidlig, er du møte sine fysiske behov, så vel som å gi deg selv en etterlengtet pause på kveldene.

Ta deg tid for deg selv. Mens alle foreldre trenger tid til å holde liv i seg selv, foreldre til barn med ADHD trenger tid for egenomsorg enda mer. Bruke minst to timer hver uke gjør noe du liker, uten barnet ditt. Jo mer du lade opp egne batterier, jo mer tålmodighet du vil ha med barnet ditt.

Finn det humor i din situasjon. Å ha en god sans for humor er avgjørende for å overleve foreldre et barn med ADHD. Som krenkende som ditt barns oppførsel kan være, barnet ditt gir deg også mange morsomme historier å dele.

Legg merke til barnet bak atferden. Bak den rampete skøyer som holder deg på tå hev er en dyrebar liten gutt eller jente som trenger like mye kjærlighet som alle andre barn. Finn måter å få kontakt med barnet ditt kjærlig i de øyeblikkene der han ikke er ødeleggende.

Tips og advarsler

 • De fleste barn ser ut som engler når de sover. Se barnet ditt sover for å minne deg selv på den dyrebare barn bak dårlig oppførsel.

Hvordan overleve Montezumas hevn

Montezuma hevn kan være en fryktelig opplevelse for alle. Det er en fryktelig feil som skyldes drikkevann fra et sted som ikke har rent vann og kan inneholde parasitter. Det kan forstyrre magen og gjøre noen syke med en virkelig dårlig influensa og diaré. Lær hvordan du kan overleve Montezumas hevn og gjøre det gjennom denne forferdelige prøvelsen.

Bruksanvisning

•  Drikk ingefær øl eller Sprite. Dette drikke vil hjelpe avgjøre magen og holde deg fra å kaste opp eller brekke. Ingefær beroliger tarmsystem og beroliger systemet når du føler deg kvalm.

Drikk kun flaskevann. Hold deg unna noen andre lokale vann og ikke engang pusse tennene med vann. Det vil bare bidra til flere problemer med magen.

Hold hydrert. Mange apotek i utlandet selger rehydrering pakker som du kan mikse med renset vann eller du kjøper commericial rehydrering drinker, som Gatorade. Du ønsker å unngå ekstrem dehydrering fordi det vil gjøre tilstanden verre.

Spis lett og bland matvarer. Hold deg unna krydret eller sveisen matvarer. Disse matvarer vil bare bidra til at du føler deg enda mer syk og kan føre til at du har diaré eller oppkast. Spis lette kjøtt som kylling.

Spis grapefrukt. Grapefrukt dreper parasitter og hjelper deg å bli kvitt den Montezumas hevn. Drikk grapefruktjuice i tillegg til å drepe bug i magen.

Bruk Pepto bismal eller Imodium for å stabilisere reaksjonene til Montezuma hevn som oppkast eller diaré. Ta en skje med Pepto bismal før hvert måltid.

Tips og advarsler

 • Hvis tilstanden ikke blir bedre etter flere dager, og deretter oppsøke lege. Du kan ha en mer alvorlig tilstand.
 • Unngå å spise fet stekt mat til du gjenopprette.
 • Unngå å drikke alkohol. Det vil bare gjøre deg enda sykere og gjøre parasitten spres gjennom kroppen raskere. Det vil drepe noen vitaminer du kan ta for å komme over Montezumas hevn.

Hvordan overleve med en Air Respirator

Hvordan overleve med en Air Respirator


Hvis du er i en nødssituasjon, og du eller noen som du administrere førstehjelp til trenger en luft eller oksygen (O2) respirator, er det noen grunnleggende tips om hvordan du kan bruke enheten trygt. Mange organisasjoner krever en offisiell kurs før å kunne forvalte sitt O2-systemet. Derfor, ta kontakt med din arbeidsgiver før du bruker en respirator eller O2-systemet hvis førstehjelp.

Bruksanvisning

Vurdere scene for sikkerhet hvis du er i en nødssituasjon eller førstehjelp situasjon. Selv før administrering luften respirator, hvis scenen er ikke trygt, luften respirator i seg selv vil ikke gjøre deg mye bra i forhold til overlevelse. Sørg for at grunnleggende sikkerhet er etablert og at noen ringer nødetatene ved å ringe 911.

Se etter pasientens ABC (luftveier, pust, sirkulasjon). Pass også på at pasienten ikke har en hindret luftveier, og at de er i stand til å puste. Bøy hodet sitt tilbake, på jakt etter eventuelle hindringer i deres luftveier. Watch, lytt og føl etter tegn på pusting, for eksempel en stigende og fallende brystet. Også se etter tegn på blodtap langs lengden av kroppen sin.

Slå på lufta respirator ved å vri ventilen plassert på toppen av O2 flaske og bruke masken til pasienten. Hvis du er i en krisesituasjon selv og O2 er tilgjengelig, administrere O2 til deg selv før andre. Dette vil sikre at du er sikker som redningsmann før du prøver å hjelpe andre å overleve.

Pust normalt og fortsette å se etter trykkindikatoren for å slippe på O2 tank regulator ventil. Når trykkindikatoren peker på den røde linjen, bør du slutte å bruke O2 tank og finne en annen tank. Det er godt å samle dine ressurser av O2 tanker, slik at du ikke trenger å søke etter flere O2 tanker i siste øyeblikk.

Overvåk kontinuerlig for andre miljøfarer som kan true din overlevelse. Husk at oksygen i O2 tank er svært brannfarlig og brennbart, noe som betyr at gnister, branner eller plutselige virkninger på luft respirator tank kan føre til en eksplosjon.

Hvordan overleve Barnas Birthday Party med cøliaki

Hvordan overleve Barnas Birthday Party med cøliaki

Overflod av kake og snacks på barnebursdager kan gjøre opplevelsen stressende for glutenfrie eaters. Foreldre til glutenfrie barn frykter deres barn vil bli utsatt for glutenholdige matvarer, mens også betenkelig at deres barn kan føle seg ekskludert. Heldigvis finnes det en løsning for å la dine barn, deg selv og alle involverte nyte feiringen ... uten å bli utelatt av moroa.

Hvordan overleve Barnas Birthday Party med cøliaki

Hvordan overleve Barnas Birthday Party med cøliaki

Gjør en innsats for å snakke til verten for festen på forhånd og høflig forklare behovene til deg eller barnet ditt. Hvis du kort forklare de matvarer som må unngås, vil verten forstår det er ikke deres matlaging som blir utstøtt.

Spør hvordan du kan hjelpe bidra til festen og gjøre vertens jobben enda enklere. Prøv å spørre hva matvaren de ville foretrekke for deg å ta med, eller hva mat er en favoritt av bursdagen gutt eller jente. Fortsett å sikre verts at matlaging en glutenfri alternativ er ikke en byrde, og sørg for å høflig bringe et offer i hvilket som helst format.

Kontroller at enten du eller barnet ditt har spist en sunn satiating snack før festen (for å holde sulten i sjakk). Sørg for å pakke ekstra snacks som forholdsregel mot å kjøre ut av elementer å spise, eller å holde barnet fra følelsen utelatt. Diskret pakke små poser med sunne snacks som nøtter, rå grønnsaker eller glutenfrie proteinbarer.

Pakk sekken på forhånd med rensemiddel eller baby kluter for å unngå utilsiktet krysskontaminering av barnet ditt fra glutenholdige matvarer. Prøv å være diskret når du rengjør barnet ditt (fordi du ikke ønsker å fornærme verten eller andre part deltakere). Men er ditt barns sikkerhet og helse alltid første prioritet. Det er avgjørende å unngå utilsiktet inntak eller kontakt med gluten ingredienser.

Sørg for å være informativ og nyttig i å forklare hva glutenfri spising innebærer, hvis andre part deltakere eller venner stille spørsmål. Prøv å bringe nok glutenfri snacks for alle involverte. I stedet for å bringe en individualisert pose med cookies eller kjeks til arrangementet, spør verten på forhånd hvis bringe et større tilbud for deling ville være akseptabelt.

Hvordan overleve til funksjonshemming er godkjent?

Social Security Funksjonshemming Forsikring gir hjelp for mange mennesker som ikke kan opprettholde sysselsetting på grunn av alvorlige funksjonshemninger. Søknadsprosessen kan være en lang en, skjønt. The Social Security Administration nettsted sier det vanligvis tar 3-5 måneder å gjennomgå et program, men noen ganger søknader blir avslått, og folk må be om en gjennomgang eller anke. Så tar det enda lenger.

Hvordan overleve til funksjonshemming er godkjent?

•  Søk om Disability Bistand i staten. De fleste statlige velferds byråer tilbyr begrenset cash bistand til personer med nedsatt funksjonsevne som ikke har noen andre inntekter. Påfør på velferdskontoret i fylket ditt. Du trenger bevis på all husholdningsinntekt og en uttalelse fra legen din sier at du ikke kan arbeide på grunn av en funksjonshemming.

Søk om matkuponger i ditt fylke velferdskontoret. Du trenger bevis på all husholdningsinntekt.

Påfør for Medicaid i ditt fylke velferdskontoret. Du trenger bevis på all husholdningsinntekt og en uttalelse fra legen din sier at du ikke kan arbeide på grunn av en funksjonshemming.

Søk om verktøyet assistanse. Home Energy Assistance Program (Heap) hjelper med hjem oppvarming og kjøling regninger for folk med lave inntekter. Ulike etater administrere programmet i ulike tilstander, men ditt fylke velferdskontoret kan sikkert henvise deg. Du kan også bare ringe dine strømselskaper, og spør om de kan fortelle deg hva byråer tilbyr assistanse. I noen tilfeller, bare byråer hjelpe etter at du har mottatt en stengevarsel.

Søk om bolig assistanse. Kontakt din lokale offentlige boliger byrå, men innser at det er vanligvis en lang venteliste. Få på listen, men gjelder for andre former for bistand også, hvis det er tilgjengelig i ditt område. Kontakt din lokale United Way å finne ut hvilke etater i ditt område gi hjelp med leie betalinger. I noen tilfeller, bare byråer hjelpe etter at du har mottatt en begjæring om utkastelse.

Stol på eventuelle besparelser du måtte ha eller eiendeler du har tilgang til. Hvis du eier ting som du kan selge for å bidra til å støtte deg selv, gjøre det. Hvis du har et pensjonsfond og kan ta ut pengene tidlig, gjør det bare som en siste utvei.

Hint

 • Begynne å planlegge din strategi for å overleve før søknaden blir godkjent så snart du bestemmer deg for å søke om uførhet. Ikke vent til leien skyldes, og du kan ikke betale den, eller til du får en strøm avstengning varsel for å prøve å finne ut en plan.

Hvordan overleve Anorexia Nervosa

En ødeleggende og kompleks psykisk lidelse, kan anorexia nervosa være dødelig. Selv om utvinning er mulig, kan det være ganske vanskelig og krever ofte en livslang innsats. Hvis du sliter med anorexia nervosa, kan følgende informasjon hjelpe deg å overleve og håndtere sykdommen.

Bruksanvisning

•  Sørg for at du får den hjelpen du trenger. Behandling av anoreksi ofte krever en helhetlig tilnærming, med bistand fra mange forskjellige eksperter. For eksempel kan en typisk behandlingsprogram har en pasient rutinemessig møte med en ernæringsfysiolog, en rådgiver, en psykiater og en fitness-ekspert, samtidig som du deltar gruppe- og familieterapitimer.

Ta det en dag av gangen. Ikke bare er å håndtere sykdommen overveldende, men behandlingen er ofte like vanskelig. Ved å fokusere på nåtiden og hva du kan oppnå i dag, vil målene dine ikke synes så utilgjengelig.

Prøv meditere eller journalføring. Anorektikere er så besatt av mat og deres vekt på at de ofte ikke kan konsentrere seg om noe annet. Meditasjon kan være en fin måte å tømme tankene og redusere eventuelle tvangs, mat-relaterte tanker. Journalføring er en stor utgivelse for negative følelser.

Gjør en innsats for å tilbringe tid med familie og venner. Ofte vår tidsbruk med andre sentre rundt mat, enten det er middag med familien eller fange en matbit med en nær venn. Personer som lider av anoreksi ofte trekke seg fra andre slik at de ikke trenger å forholde seg til fristelsen av mat. Men dette bare forsterker følelsen av ensomhet og depresjon. Planlegg litt tid med dem du elsker - du trenger deres støtte.

Takle de virkelige problemene. Ofte er anorexia nervosa en tilstand som er forankret i dyp følelsesmessig smerte. Gjennom rådgivning og selvrefleksjon, forsøke å identifisere de dypere spørsmål.

Hvordan overleve din første Koloskopi

Hvordan overleve din første Koloskopi


Du er over 50 og du har gjort en avtale for å ha din første koloskopi. Bra for deg! Nå du lurer på akkurat det du er i for. Her er noen tips som skal gi deg den informasjonen du trenger for å overleve den første koloskopi.

Bruksanvisning

•  gjøre lekser. Jo mer du vet om å ha en koloskopi, jo bedre vil du føle om prosedyren. Så ta litt tid og gjøre litt research. Det er mange gode internettsider (se "Ressurser" nedenfor) som vil gi deg den informasjonen du trenger om denne viktige testen for tykktarmskreft. Legen din bør ha noen grunnleggende litteratur for å gi deg. Du kan også snakke med venner og slektninger som har hatt en koloskopi. Men husk, reagerer alle til disse situasjonene annerledes.

snakke med legen din. Gjør en avtale med en gastroenterolog som vil utføre koloskopi. Under pre-koloskopi avtale, sørg for å spørre legen alle spørsmålene som er på hjertet. Noen av disse kan være: Hvor lenge har du gjort inngrepet? Hva slags komplikasjoner kan oppstå? Hvor sannsynlig er det at det ville være komplikasjoner i mitt tilfelle? Hva trenger jeg å gjøre for å forberede seg til koloskopi? Hva bør jeg forvente dagen av prosedyren? Hva kan jeg forvente etter inngrepet? Hva slags bedøvelse vil bli brukt?

DO THE PREP. Mange mennesker tror at forberedelsene til koloskopi er verre enn selve inngrepet. Det er fordi den prep innebærer å drikke en masse tykk væske og flere turer på toalettet for å tømme tarmen. Til sammenligning, er prosedyren et blunk, fordi du er bedøvet og uvitende om hva som skjer. Så har tenkt å være hjemme dagen før inngrepet og bo nær badet.

ha prosedyren. En koloskopi varer alt fra 15 minutter til en time, men med venting, prep og utvinning tid, være forberedt på å være på kirurgi sentrum i noen timer. Du vil motta IV sedasjon, som vil gjøre deg veldig avslappet og for det meste uvitende om hva som skjer under prosedyren.

RECOVER. Du vil våkne opp i en utvinningsområde, der du vil bli observert for en stund for å sørge for at dine vitale tegn er bra før du blir løslatt. Jeg husket ingenting om koloskopi. Det var ingen sårhet eller ubehag. Det var som om ingenting hadde skjedd. Legen din vil komme inn i recovery-området og gå over resultatene dine med deg. Dette er når det er nyttig å ha en venn eller slektning med deg, siden du kan fortsatt være døsig av bedøvelsen og glemme hva legen forteller deg.

GÅ hjem og slappe av. Du vil bli utgitt med noen enkle instruksjoner, for eksempel ikke å betjene maskiner eller registrer juridiske dokumenter for resten av dagen. Så gå hjem, slappe av og være glad for at du hadde denne viktige testen. Hvis resultatene var gode, har du sannsynligvis ikke trenger en annen koloskopi for de neste ti årene.

Tips og advarsler

 • Sørg for å spørre legen din for en av de nyere prep kits, som krever deg til å drikke mindre væske. Dette er spesielt viktig hvis du er en mindre person.
 • Dette er en fastende prosedyre (for åpenbare grunner), så du må følge visse kosttilskudd instruksjoner dagen før koloskopi.
 • Forventer å ha noe gass etter inngrepet. Ikke hold den i. Du trenger å eliminere den.
 • Du trenger noen til å kjøre deg til og fra prosedyren.
 • Ikke jukse på prep, fordi hvis tykktarmen ikke er grundig renset ut, må du gjenta prosedyren - og prep. Og forsikringsselskapet kan ikke betale for en ny koloskopi så nær den første.
 • Hvis du opplever en høy feber eller begynner å blø kraftig fra endetarmen etter at du er frigjort, ringe legen eller anlegget umiddelbart. Dette kan indikere en alvorlig komplikasjon som ville trenge akuttbehandling.
 • Denne artikkelen er basert på mine egne erfaringer, og ikke å bli tatt som medisinsk råd. Konsultere legen din dersom du har spørsmål om denne prosedyren.

Hvordan overleve leddgikt i vinter

Hvordan overleve leddgikt i vinter


Leddgikt kan påvirke alle ledd i kroppen, særlig om vinteren når det er fuktig, kaldt vær gjør noen med denne tilstanden opplever mer smerte enn i noen annen årstid. De fleste av de som har sykdommen har sett sine leger som har foreskrevet alt fra Ibuprofin til de nyeste designer narkotika, som alle ofte gjøre lite for å fjerne smerten i vintermånedene. Hvis du lider av leddgikt, her er noen ting du kan gjøre for å minske ubehaget.

Bruksanvisning

•  Endre kostholdet ditt. Mange tror at kostholdet har lite å gjøre med leddgikt smerte, men det vi spiser kan ha en innvirkning på hvordan vi føler, fordi det vi spiser spiller en viktig rolle i både å reparere kroppen og bekjempe virkningene av leddgikt. For eksempel, mange mennesker som lider av leddgikt har en tendens mot gikt. Ved å eliminere matvarer som inneholder urinsyre, som innmat, kan du redusere smerter forbundet med både gikt og leddgikt. I stedet vedta en diett av kaldt vann fisk, skinn fjærfe, frukt og grønnsaker, kornprodukter og usaltede nøtter.

Ta kosttilskudd som glukosamin, condroitin og bor, for å overvinne smerten forbundet med leddgikt. Husk at disse kosttilskudd kan også ha en gunstig effekt på slitasjegikt og gikt. Selvfølgelig bør din lege konsulteres før du begynner å ta disse kosttilskudd.

Drikk rikelig med væske, særlig om vinteren. Fordi folk svetter mindre når det er kaldt, de ofte mister av syne behovet for å holde seg hydrert. Prøv å drikke 10 til 12 glass med væske daglig. Dette rids systemet for toksiner, samt reduserer smerte fra leddgikt.

Få nok hvile. Alle lever stressende liv, men de personer med leddgikt trenger mer hvile for å holde smertene i sjakk, spesielt om vinteren.

Hold deg varm når temperaturen synker. For eksempel, mange mennesker fortsetter å bruke shorts, selv når været blir kaldere. Hvis de har leddgikt, er det sannsynlig at knærne vil føre dem smerte i den grad at det kan påvirke søvnen. I stedet, hvis de skulle dekke sine skjøter med lange bukser eller svette, de ville kjedelig effekten at kaldt vær har på sin leddgikt.

Øvelse å bo smidig. Hvis du er overvektig, felle noen pounds fordi de legger belastning på ledd, spesielt ankler og knær. Finn øvelser som vil heve pulsen. Dette vil redusere din leddgikt smerte fordi blodet spyler giftstoffer fra deg kroppen, som vann. Hvis, etter du trener, opplever du smerter i leddene, plasserer isposer på de områdene som har blitt berørt.

Hvordan overleve Allergy Season

Gjør dine øyne vann bare ved tanken på sniffing en vårblomst eller klippe sommeren gress? Hvorvidt trigger er pollen eller ragweed, er lidelse i løpet av allergi sesongen ikke moro. Selv om du kanskje ikke være i stand til å unnslippe alle dine allergisymptomer, finnes det måter å være komfortabel og overleve allergi sesongen.

Bruksanvisning

Allergier

•  Bygg en komfortsone. Aksje opp på dagligvarer og andre husholdningsartikler å redde deg fra å dra ut i offentligheten med en rennende nese eller rennende øyne. Abonner på en film rental service for å unngå store folkemengder. Kjøp allergi sesongen must haves som og øyedråper. Hold din interaksjon med allergi utløser til et minimum.

Få hjelp med utendørs oppgaver. Det er ikke lurt å forsøke å klippe plenen eller trimme hekker dine mens du lider av allergi. Eksponering for allergener kan øke dine symptomer eller opprette nye. Be venner til å ta synd på deg under allergi sesongen og hjelpe med utendørs gjøremål.

Ta allergi medisiner. Det finnes mange former å velge mellom, inkludert tabletter, spray, og faller .Choose den rette medisinen kombinasjon. Velg medisiner som hjelper behandle flere symptomer. Vær forsiktig når du tar allergi medisiner for å unngå overdose og bivirkninger. Vurdere å be legen din om reseptbelagte medisiner.

Prøv naturlige behandlinger. Bruk akupunktur for å behandle sesongmessige allergier som et alternativ til medisinering terapi. Prøv andre naturlige rettsmidler som brennesle å avlaste lunger. Forskning naturlig rettsmidler på nett. Rådfør deg med legen din for veiledning om legemiddelinteraksjoner og riktige doser.

Rengjør dine omgivelser. Hold vinduer og dører godt lukket for å hindre pollen og sporer fra å komme inn i ditt hjem. Støv og vakuum daglig for å fjerne partikler som har klart å skli inn i ditt hjem. Vurder å kjøpe et HEPA filter for å fjerne den største mengden av allergener.

Tips og advarsler

 • Vask hendene etter å komme i kontakt med noen av din allergi triggere for å hindre spredning dem.
 • Konsultere legen din før du tar allergi medisiner eller ved hjelp av naturlig rettsmidler. Ved å kombinere disse behandlingsformer kan føre til dårlige interaksjoner eller overdoser.

Hvordan overleve Stage 4 Colon Cancer

Det er mange faktorer som avgjør om noen vil overleve stadium 4 kreft i tykktarmen. Tumor størrelse, dybde, tykkelsen og stadium ved tidspunktet for diagnose alle spiller en rolle. Dessverre, de overlevelse er ikke bra. De fleste mennesker bor mindre enn 13 måneder etter diagnose av kreft i tykktarmen. Færre enn 14 prosent av folk coping med stadium 4 tykktarmskreft lever fremdeles fem år etter at de først ble diagnostisert.

Bruksanvisning

Forvent en bedre sjanse til å overleve hvis tykktarmskreft ble diagnostisert tidlig. På samme måte vet at det er en økt overlevelse hvis svulsten er mindre enn to centimeter i diameter eller mindre enn 2 millimeter tykke.

gjennomgå kirurgisk reseksjon for å gjøre kolon sunnere. Kirurgen fjerner det påvirkede delen av tykktarmen og noen av de normale vev som omgir det. Han rejoins da de to friske seksjoner, og skaper en lang og sunn stykke.

Klargjør for cellegift for å drepe kreftceller etter operasjonen, lindre symptomer eller kontrollere veksten av nye svulster. Chemo innebærer administrering av høye doser av legemidler på en jevnlig basis. Ifølge Mayo Clinic, er cellegift anbefales hvis kreften har spredd seg forbi din kolon veggen.

Motta strålebehandling hver for seg eller i kombinasjon med kjemoterapi. Den bruker energikilder som røntgen for å krympe store svulster før operasjonen, ødelegge kreftceller etter kirurgi eller å lette symptomer på kreft i tykktarmen.

Spis godt, få nok søvn og slappe ofte. Disse øvelsene vil hjelpe deg å bekjempe kreft i tykktarmen. Sykdommen vil føre uoverkommelig stress og tretthet. Du må gjøre alt du kan for å holde energien oppe.

Tips og advarsler

 • Diskutere alle behandlingstilbud med legen din. Lær så mye du kan om tykktarmskreft, fordi kunnskap er makt.
 • Ikke vær redd for å stille spørsmål, for å sikre at du forstår alle deler av behandlingsplanen.

Hvordan overleve Pollen

Hvordan overleve Pollen


Når du har pollen allergi, utendørs blir et sted hvor dine øyne vann, nesen klør og kroppen din går inn i et vanvidd av nysing. Du kan finne deg selv å unngå gledene ved piknik, utendørs bursdagsfester og hagearbeid for frykt for en allergisk reaksjon. For å takle din allergi og nyte verden rundt deg, må du vite allergi fakta om de tre primærpollengjerningsmannen og hvordan du kan beskytte deg mot dem.

Bruksanvisning

•  Lær pollensesongen. Akkurat som det er fire årstider i et år, det er sesonger i allergi-verden; tider av året når pollen teller er på betydelig høy. For ragweed pollen, månedene august til november er når det blomstrer. Gresspollen er sporadisk, med en topp i september med ragweed, og dukker opp igjen i løpet av mars til mai. Trepollen er "early bird" pollen produsent, som gir pollen i januar og deretter igjen i slutten av mai eller begynnelsen av juni.

Beskytt kroppen din fra pollen. Før du går utenfor, forberede din interne system for pollen eksponering. Dette preparatet inneholder, tar en ikke-døsig antihistamin, drikke mye vann, og unngå mat eller drikke med sukker. Deretter, når du er klar til å gå utendørs, gå i en tid da pollen er på sitt laveste. Under en pollensesongen, er dette etter at solen har gått ned eller på dager etter en kraftig regn.

Pollen-bevis hjemmet ditt. Under pollen sesonger holde vinduer og dører lukket. Selv om vinden kan føle deg bra, med vinduene åpne, kan du pollen til å bokstavelig talt komme blåser i. Advise familiemedlemmer og besøkende til å forlate sko på døra. Pollen kan spores gjennom ditt hjem ved sko som har vandret på gress eller smuss. Og når pollen kommer på teppet ditt kan du forvente at nysing å begynne.

dusj eller bade hver kveld for å vaske av spor av pollen som har kommet i kontakt med huden din. Dette vil sikre at sengetøyet bli pollen-free.

Sjekk din lokale pollen teller på dager som du ønsker å nyte lengre tid utendørs. Pollen.com nettsted er et nettsted utviklet spesielt for dette formålet.

Hold bilvinduene lukket. Ikke kjør med bilen vinduene ned under pollensesongen. Uansett hvor kult dagen kan føle, når du kjører med bilen vinduene ned, utsetter du dine øyne, nese og hud for vind som kan inneholde store mengder pollen.

Hold gresset i plenen klippe kort. Bære en maske når plenklipping. Bedre ennå, har noen andre gjøre klippingen. Plant bunndekkende som ikke produserer mye pollen som gjeng, irsk mose, og Dichondra

Tips og advarsler

 • Den verste tiden på dagen for pollen eksponering er mellom 5 og 10 am

Hvordan overleve en Stroke

Hvordan overleve en Stroke


Hjerneslag er den tredje største dødsårsaken i USA, og det er den fremste årsaken til uførhet, ifølge Internet Stroke Center. Men hvis du eller en du er glad i lider et slag, det finnes måter å unngå de potensielt ødeleggende bivirkninger, og du kan til og med lære måter å hjelpe overleve et hjerneslag.

Bruksanvisning

•  Kjenn symptomene på hjerneslag. Bruk forkortelsen FAST for å hjelpe deg å huske hjerneslag symptomer. F står for ansiktet. Hvis du ser noen andre som kan være å ha et hjerneslag, se etter tegn på en ansikts droop når personen smiler. A står for armene. Be pasienten om å løfte begge armer. Se å se om den ene armen driver ned. S står for tale. Be personen til å si en enkel setning. Hvis du oppdager sløret ord eller hvis pasienten har problemer med å gjenta setningen, kan det være et tegn på et slag. T står for tid, fordi tid er viktig. Hvis pasienten viser tegn på et slag, er det viktig å få øyeblikkelig legehjelp.

Ring 911 hvis du eller noen du kjenner kan være å ha et hjerneslag. Kjøring til sykehuset kan forsinke din omsorg fordi du ikke får behandling i kjøretøyet. Hvis EMTs svare, vil du få behandling underveis til sykehuset, og sykehuspersonell vil vite at du er på vei, slik at de kan fortsette behandlingen umiddelbart når du kommer til legevakten.

Oppsøk omsorg fra et sykehus anerkjent med Primær Stroke Senter sertifisering. Dette sertifikatet viser en dokumentert oversikt over gjennomføring av raskt og effektivt ta vare på slagpasienter, slik at de kan motta rettidig behandling er nødvendig.

Ta kontakt med legevakten legen om du kan ta en vevsplasminogenaktivator. Da tas innen tre timer etter hjerneslag, kan denne medisinen redusere bivirkningene av hjerneslag, ifølge Chad Mosely og Susan Fagan med University of Georgia College of Pharmacy. Den vevsplasminogenaktivator, ofte kalt en "blodpropp buster," hjelper faktisk oppløse blodpropp å gjenopprette blodstrømmen til hjernen. Leger gir denne resepten gjennom arteriekateter eller intravenøst. Det er ikke tilgjengelig for å ta muntlig.

Ta aspirin, antikoagulantia og andre medisiner som foreskrevet av legen din. Disse medikamentene bidra til å oppløse koagelen og hindre nye klumper dannes.

Overvåk hjerneslag risikofaktorer. Risikofaktorer som røyking, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes, hjertesykdommer og migrene som forårsaker synsforstyrrelser kan sette deg i fare for hjerneslag.

Hvordan overleve når en kjær Har Depresjon

Depresjon er en psykisk lidelse som påvirker tanker og humør. En deprimert person kan skade deres relasjoner og miste jobben sin på grunn av deres mangel på entusiasme og generell pessimisme. Hvis noen nær deg er deprimert, kan det hende du føler at han presser deg unna; alternativt kan han virke klengete, krevende mer støtte enn du er i stand til å gi. Dette kan gjøre at du føler ergerlig og sint; på samme tid, kan du føle deg forpliktet til å ta vare på din kjære. Ikke glem, men å ta vare på deg selv også.

Bruksanvisning

Hvordan takle din kjære en depresjon

•  Aksepter din kjære ens følelser. Tror ikke hun kan bare "snap out of it." Depresjon er ikke et forbigående stemning; faktisk, kan en diagnose av depresjon ikke gjøres med mindre symptomene vedvarer i to uker eller mer.

Ikke føl deg skyldig om din tidligere uvitenhet. Før du lært om depresjon, kan det hende du har krevd at din kjære bare videre med livet sitt. Nå som du vet depresjon er en reell sykdom, men begynne å håndtere følelsene dine annerledes.

Hold kontakten med venner. Snakk med noen hver dag. Spør din venn om hennes liv; chatte om noe annet enn din deprimert kjære. Unngå stress og angst ved å ta del i aktiviteter du liker.

Snakk med en lege eller rådgiver. Hvis du frykter at du kan bli deprimert selv, kan legen din foreskrive en antidepressant. Hvis du ønsker å unngå medisiner, snakk med en rådgiver. En som har spesialisert seg på depresjon kan gi deg atferds verktøy for å hjelpe deg å takle.

Hold deg aktiv. Det er greit, selv sunt, å engasjere seg i aktiviteter som holder humøret oppe. Bli med i en bokklubb eller finne en Meetup aktivitet; spille et slag tennis eller golf med venner. Å holde kontakten med andre som fortsatt har en appetitt på livet vil holde deg fra å bli dratt inn i din kjære en depresjon.

Hint

 • Depresjon er mer vanlig enn du kanskje tror. Finn en online støttegruppe du kan sjekke inn med daglig. Du vil finne mange mennesker går gjennom de samme erfaringene.
 • Mange deprimerte mennesker er skamfull for å uttrykke sine følelser av frykt for å skyve andre unna. Mange også underholde selvmordstanker, og noen forsøk på å utføre dem. Snakk med din kjære om disse tankene eller oppmuntre ham til å snakke med en lege eller terapeut. Hvis du mener at din kjære har til hensikt å skade eller drepe seg selv, ikke nøl med å ringe 911 eller få ham til legevakten.