Digidexo.com

Betyr Aloe Vera hjelpe håret å vokse igjen?

Aloe vera er et naturlig middel som kan fremme sunn hårvekst ved å gi fuktighet, næringsstoffer, volum og helbredelse hodebunnen fra forhold som hodebunnen betennelse og seboreisk eksem. Aloe kan brukes direkte fra planten eller i form av kommersielt tilgjengelige aloe vera sjampo, balsam, skyller og andre styling hjelpemidler for hårvekst.

Fuktighet

Fuktighetsgivende håret hjelper håret til å vokse. I tillegg til å drikke store mengder væske i løpet av dagen, bruker aloe vera, fordi den inneholder enzymer som fukter håret fra roten av hodebunnen, gjennom håret og til spissen av hårsekken å hjelpe håret vokser. Fukte håret med aloe-vera basert sjampo, balsam og styling hjelpemidler som hårgelé for å tilføre volum, glans og ny hårvekst.

Seboreisk eksem Behandling

Seboreisk eksem er en tilstand av hodebunnen som følge av overproduksjon av talg. Sebum begynner i hodebunnen med utseendet på flass. Venstre ubehandlet, seboreisk eksem kan føre til hårtap hvis den blir stående ubehandlet i lengre perioder av gangen. Bruk aloe vera gel, sjampo og andre aloe vera baserte produkter for å begynne ny vekst i tynne flekker samt akselerere veksten i andre områder av hodebunnen.

Hodebunnen antiinflammatoriske

Aloe vera styling hjelpemidler bidra til å redusere betennelse i hodebunnen. Betennelse i hodebunnen kan føre til tap av hår hvis tilstanden forblir ubehandlet i lange perioder av gangen. De naturlig lindrende egenskapene til aloe vera gel bidrar til å redusere rødhet, hevelse og kløe i en betent hodebunn. Du kan bruke aloe vera direkte fra anlegget. Påfør aloe olje på hodebunnen og masser for å tillate olje å trenge inn i hodebunnen.

Varm olje behandlinger

Mange over mot varm olje behandlinger består av aloe blant andre naturlige oljer som hamp, olivenolje, tea tree olje og lakserolje. Disse oljer kan hjelpe hår til å vokse, pluss gjenopprette volumet glans og tekstur til håret. Bruk olje behandlinger minst to eller tre ganger i måneden. Påfør oljen til håret og dekke med en dusjhette i minst fem minutter, og skyll oljen fra håret med lunkent vann.

Metoder

Bruk aloe vera enten direkte fra aloe plante eller i form av sjampo gels balsam og andre stylingapparater. Fukt håret og hodebunnen før du bruker aloe vera gel eller produkt. La aloe vera produkt i håret for et par minutter. Skyll med lunkent vann. Unngå å blåse tørking av håret. Børst håret etter fem minutter av tørking.