Digidexo.com

Chiropractic Care for en klemt nerve

I kiropraktisk behandling, er en klemt nerve en subluksasjon eller forskyvning av ryggraden som forårsaker nerve irritasjon eller trykk. Det er en av de vanligste årsakene til nakke og ryggsmerter. Smerter, ømhet, nummenhet, svie og en kriblende følelse i rygg, nakke, skuldre, armer, hender, ben eller føtter er tegn på en klemt nerve. Chiropractic omsorg for en klemt nerve er en av de mest effektive behandlinger fordi den fokuserer på rygg justeringer for å fremme helbredelse.

Hvordan en klemt nerve Forekommer

En klemt nerve refererer til nerve som går langs ryggen ryggvirvler. Det oppstår når nerve blir strukket, komprimert eller innsnevret på grunn av et fall, ryggskade, bein spurs, eller andre traumer til ryggraden. Alvorlighetsgraden av en klemt nerve avhenger av omfanget av forskyvning av ryggvirvlene. Et beløp av ryggraden forskyvning avbryter muligheten av nerveimpulser til å kommunisere med kroppens organer, vev og celler. Som et resultat av smerte eller ubehag.

Enhver nerve i kroppen kan bli klemt, men nakke og rygg er mest vanlig. Hverdagslige bevegelser, som å gå eller stå med dårlig holdning, vridning eller vri kroppen forkjært, eller snu for fort kan føre til en klemt nerve.

Hvordan Chiropractic Care Hjelper klemte nerver

Mens tradisjonell medisinsk behandling behandler det området hvor smerten er tydelig, ser kiropraktikk på hele kroppen. Denne fremgangsmåten er særlig nyttig med en klemt nerve siden smerte kan være til stede i leggen, men skaden stammer fra baksiden. Chiropractic omsorg tar også hensyn til en persons generelle trivsel og løser problemer som kan ha ført til den klemt nerve.

Chiropractic omsorg hjelper klem nerver ved å redusere innsnevring av nerve og avslappende stramme muskler i det berørte området som forårsaker smerter og betennelser. Dette gjøres gjennom en spinal justering, hvor kiropraktor bruker hendene til å søke direkte press mot klemt nerve. Det kan være flere trykkpunkter som kiropraktor vil jobbe med, ved å bevege hendene i presise retninger.

Hva kiropraktor vil gjøre

Ved fastsettelse av chiropractic omsorg for en klemt nerve begynner kiropraktor med en medisinsk historie, inkludert fysisk aktivitet som kan føre tilbake traumer. En kombinasjon av ortopediske, kinesiological, spinal, nevrologiske og fysikalske undersøkelser blir brukt til å bestemme plasseringen av klemt nerve. Andre laboratorietester og bildediagnostikk kan være foreskrevet for å hjelpe til med diagnose av problemet.

Etter å identifisere årsaken til klemt nerve, kartlegger kiropraktor ut en spinal mønster der spinal justeringer vil bli gjort. Det er flere behandlings veier kiropraktor kan ta. Dersom klemt nerve er et resultat av en subluksasjon, vil en samlet spinal justering avlaste trykket fra nerve. For klemte nerver forårsaket av stramme muskler, er en spinal justering av bestemt område gjort. Klemte nerver forårsaket av en traumatisk skade kan rettes med en kombinasjon av behandlinger, inkludert spinal justeringer underveis med en uttrekksbord som gir trekkraft til ryggraden mens justeringen.

Ofte ganger, pasienter begynner å føle umiddelbar lettelse etter det første besøket, men ytterligere spinal justeringer kan være nødvendig å fullstendig korrigere feiljustering, forbedre nerve og leddfunksjon og fremme helbredelse av klemt nerve. Hvis et kurs av spinal justeringer i løpet av 3-6 besøkene er ineffektive i behandling av klemt nerve, kan kiropraktoren inkludere andre behandlinger, for eksempel en ryggvarmer, bløtvev terapi, trekkraft, funksjonell elektrisk stimulering og fysioterapi.

Hvis klemt nerve er i et område som får mye av arbeidet som følge av daglige aktiviteter, er kiropraktoren sannsynlig å etablere en tidsplan for forebyggende besøk og styrke øvelser. Foruten å korrigere problemer, rygg justeringer bidra til å opprettholde helsen til kroppen din.