Digidexo.com

Fordeler med Whole Ground linfrø Meal

Fordeler med Whole Ground linfrø Meal


Linfrø er økende i popularitet og blir lettere å finne enten solgt av posen eller som i ingrediens i andre matvarer. Dette frøet, ofte en del av fullkorn kjeks og brød, er full av verdifulle næringsstoffer. Ved å legge linfrø måltidet til noen av dine favoritt mat eller velge de matvarer laget av det, kan du dra nytte av det store utvalget av måter linfrø forbedrer din generelle helse.

Omega-3 fettsyrer

De omega-3 fettsyrer som finnes i linfrø har vært assosiert med redusert betennelse. Dette er en egenskap som har en positiv innflytelse på astma, artritt, migrene og osteoporose. Pasienter med risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag kan dra nytte av den innflytelse disse fettsyrene har på å redusere dannelsen av blodpropper. I tillegg hjelper de til å fremme fleksible cellemembraner, som er gunstig for de med diabetes. De omega-3 fettsyrene i linfrø er forløpere til de som finnes i fiskeoljer. Linfrø kan være en god erstatning for fiskeolje blant dem som velger å ikke spise fisk eller ta fiskeolje kosttilskudd.

Fiber

Når linfrø er malt til et måltid eller mel form det regnes som en svært god kilde til fiber. Fiber fremmer gastrointestinal helse. Dette hjelpemiddel i fordøyelsen hjelper matvarer for å bevege seg gjennom den gastrointestinale system reduserer den tid som kolon celler blir utsatt for noen kreftfremkallende kjemikalier. Fiber bidrar til å redusere kolesterol avtagende risiko for hjertesykdom. I tillegg stabiliserer det blodsukkeret som er spesielt gunstig for personer med diabetes.

Magnesium

Linfrø er en god kilde til magnesium som har vært assosiert med astma, hjerteinfarkt, klapp og migrene. Magnesium bidrar til å slappe av luftveiene som kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av astma. Det bidrar til å redusere blodtrykket som kan redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag, spesielt hos pasienter som allerede er i faresonen. Dens innflytelse på blodårene reduserer spasmer bidrar til å lindre angrepet av migrene hodepine.

Kvinners helse

Det blir mer og mer tydelig at linfrø kan ha stor nytte den reproduktive helsen kvinner i alle aldre. Linfrø inneholder lignans som også finnes i andre frø, korn og belgfrukter. Disse lignans er transformert i tarmen til stoffer som ligner på hormoner. Hos kvinner i fertil alder, disse stoffene bidrar til å fremme normal eggløsning. For de kvinnene som lider av peri-menopausale symptomer som uregelmessige sykluser, bryst cyster og angst, de transform lignans bidra til å gjenopprette hormonbalansen. For menopausale kvinner disse stoffene kan beskytte mot brystkreft på grunn av deres innvirkning på østrogen.

Velg Ground linfrø

Hele linfrø legger tekstur til mat og en hyggelig knase, men når det gjelder ernæring bakken er et bedre valg. Når linfrø blir malt til et måltid eller mel sine næringsstoffer, slik som fettsyrer og magnesium, absorberes og utnyttes av kroppen. Hvis du velger å kjøpe hele linfrø å male selv sørg for å holde den i en lufttett beholder og lagret i et mørkt og kjølig sted hvor det vil holde opptil flere måneder. Ground linfrø trenger litt ekstra omsorg. Den høye fettsyreinnhold eksponert under maling gir det utsatt for oksydasjon og harskner. Kjøp bare kvernede linfrø lagret i lufttett emballasje. Når hjem lagre den i en lufttett beholder i kjøleskapet eller fryseren.