Digidexo.com

Tips å slutte å røyke

Tips å slutte å røyke


Røykeslutt er en av de vanskeligste tingene du noensinne vil gjøre, men det er også en av de beste beslutningene du kan gjøre for deg selv og for de som er glad i deg. Selv om det ikke vil være lett, er det flere ting du kan gjøre for å gjøre prosessen med å slutte å røyke litt mer utholdelig og oppnåelig. Til slutt, vil kampen være verdt den enorme belønningen for å leve et røykfritt liv.

Få hjelp

Fortell alle du kjenner at du kommer til å slutte å røyke. Dette er ikke noe du bør prøve å gjøre alene. Du vil trenge støtte fra sine kjære, samt folk til å holde deg ansvarlig for dine mål. Starte en blogg, kunngjøre det på jobb og ringe din familie og venner. Gjør et høytidelig løfte til dine barn. Jo flere som vet, jo bedre sjanse har du til å holde fast ved planen om å avslutte.

Lag en plan

Lag en plan for å slutte. De fleste kan ikke slutte ved å gå cold turkey. Lage en plan vil hjelpe deg å ta ting ett skritt av gangen, og fokusere øynene på premien. Ikke undervurder kraften av en premie, forresten. Belønn deg selv med jevne mellomrom for å holde seg med din plan for å gi opp sigaretter. Unn deg selv når du går en hel dag, uke og måned uten å røyke.

Få støtte

Bli med i en gruppe mennesker som er å slutte å røyke. Dette bør være en viktig del av planen, fordi det vil gi deg et sted å gå når du føler blå, frustrert eller bare ute en sigarett. Dette kan være en online forum eller en støttegruppe i byen din.

Plan for Triggers

Være klar over hva som utløser ditt ønske om en sigarett. Det kan være at du alltid hadde en med morgenkaffen eller med dine medarbeidere ved pause. Planlegger å erstatte den røyken med noe annet, for eksempel en morgen bagel eller oppgradere din kopp kaffe til en mocha stedet. Hopp røyking pause på jobben og gå en rask spasertur, som vil ikke bare hjelpe deg å unngå avtrekkeren, men gir deg en bit av trening også.

Aldri One Puff

Fortell deg selv at du aldri vil ta bare ett drag av en sigarett igjen. Røyking er en kraftig avhengighet og, akkurat som alkoholisme, er det lett å falle tilbake til din gamle vane med bare én sigarett.