Digidexo.com

Hjertet sunt Desserter for et publikum

Hjertet sunt Desserter for et publikum


Hjerte-sunn mat betyr å holde fettinntaket under 30 prosent av totale kalorier, flerumettet fett under 10 prosent, noe som begrenser kolesterol til 300 mg daglig og bor under 3000 mg natrium i henhold til Franklin Institute. Du må også unngå overflødige kalorier. De fleste tror at ingen desserter er tillatt. Men det er sunt for hjertet desserter. Og når du forbereder desserter for et publikum, tror enkelhet og minimalt med forberedelser og steketid.

Dessert Innbyttere

Når du gjør hjertet sunt desserter, visse ingredienser er nøkkelen. Bananer, olivenolje, cottage cheese, non eller lav-fett yoghurt og melk, egg substitutter og kakao eller carb pulver brukes ofte.

Bananer erstatning for smør, margarin og smult i oppskrifter. Olivenolje kan brukes i stedet for vegetabilsk olje. Bruk fett-fri eller lav-fett yoghurt i stedet for kremfløte. Substitute fettfri melk for helmelk og cottage cheese for rømme. Du har alltid muligheten til å bruke egg substitutter for egg. Til slutt, prøv kakao eller carob pulver i stedet for baking sjokolade

Dessert Typer

Noen desserter er lavere i kalorier og fett til å begynne med som: sorbet, fruktsalat, lav-fett pudding eller gelatin. Så disse er gode alternativer til kaker, paier og fudge.

I tillegg har noen dessert typer er bedre egnet for et publikum fordi de ikke krever så mye forberedelse og steketid. Disse inkluderer kjeks, kaker, frukt desserter og puddinger. Alle er lettere skapes i store mengder. Bakverk, parfaits, petits Fors er en hassle å forberede for et stort antall gjester.

Oppskrifter

Når du velger hjerte-sunne desserter for et publikum, kan du bruke oppskrifter som allerede er lavere i kalorier og fett, eller du kan ta en favoritt oppskrift og gjøre det mer hjertet sunt. For oppskriftsforslag, prøv American Heart Association, Hjerte Healthy Living, FoodFit.com, Prevention.com og mer.

Å makeover din egen oppskrift, starte med å lage erstatninger for den høyeste kalori (smør, fløte, sjokolade barer) ingredienser og eksperimentere med disse erstatningene til du får god smak med lite fett og kalorier.

Forslag

Smoothies kan være stor lav-kalori mengden til lags hvis du forberede dem selv. Prevention.com tilbyr en oppskrift på en vannmelon smoothie med bare 229 kalorier. Du kan doble eller tredoble oppskriften og hell det lett for dine gjester.

Bananer kan være belagt i fettfri yoghurt, rullet i havre eller ristede mandler, og frosset for en sunn godbit. De kan moses med litt kanel og lettmelk til å gjøre en banan foster typen dessert. På famousfrenchdesserts.com, er det en oppskrift på sjokolade banan walnet flourless kake som bare tar ca 40 minutter totalt å prep og lage mat.

Sauser og puddinger kan lages i store mengder med redusert kaloriinnhold. Ved hjelp av ingefær eller gresskar kan lage en smakfull dessert, men med færre kalorier enn en puddingen. Se etter oppskrifter på whatscookingamerica.com.