Digidexo.com

dyrke krystaller epsom

Hvordan lage Epsom Salt

Hvordan lage Epsom Salt


Det er ingen bedre følelse etter en hard arbeidsdag enn soaking i et varmt mineral bad. Det finnes en rekke kommersielt tilgjengelige badesalt som er spioneringen å gjøre underverker for huden din og vitale kroppsfunksjoner. De fleste badesalt kan være ganske dyrt, skjønt, og hvis du gjør en vane å ta mineralbad de kan være uoverkommelig dyrt. I stedet, spare penger og lage dine egne Epsom salter.

Bruksanvisning

Økende Krystaller

•  Kok 1/2 kopp vann.

•  Blanding i magnesiumsulfat i et 1: 2-forhold med kokt vann i en skål eller tallerken. Som du vokse i ferdigheter du kan gjøre større mengder, men begynne med å bruke ¼ kopp magnesiumsulfat og en ½ kopp vann.

Legg konditorfarge til blandingen, om ønskelig.

La løsningen å dyrke Epsom salt krystaller. Hell blandingen i et grunt beholder og plassere den i et solrikt sted hvor det kan fordampe.

oppsamling av krystallene etter at vannet er fordampet og krystallene har tørket.

Tips og advarsler

 • Ikke spise Epsom salt. Vær alltid forsiktig med kokende vann.

Hvordan frigjøre giftstoffer Med Epsom Salt

Hvordan frigjøre giftstoffer Med Epsom Salt


Epsom salt krystaller, som inneholder elementer som magnesium, sulfat, hydrogen og oksygen, blir brukt i hydroterapi for å frigjøre giftstoffer i kroppen. Du kan suge hele kroppen eller ulike deler, slik som dine føtter, ankler, hender og ansikt, i Epsom salt for å lindre plager som verkende, hevelse, glasskår, kramper og død hud. Epsom salt er en påstått naturlig middel for å rense, eksfoliere, hydrat og helbrede huden. Epsom salt utgivelser toksiner og helbreder huden ved å åpne tilstoppede porer. Du kan finne Epsom salt i en matbutikk eller apotek.

Bruksanvisning

•  Dekk renne av din badekar med tappepluggen for å hindre at vann lekker ut. Fyll badekaret opp halvveis med varmt eller varmt vann.

Hell en kopp Epsom salt per hver seksti pounds av kroppen din vekt i badevannet. Bland Epsom salt med badevannet til den er oppløst.

Sug i badekaret for opptil tjue minutter å eksfoliere huden og åpne porene.

Pakk deg inn i et håndkle eller badekåpe etter at du er ferdig soaking. Lå i et varmt sted, for eksempel ute i solen eller i en badstue i minst 20 minutter. Dette gjør at du kan svette ut giftstoffer gjennom åpnet porene.

Ta en varm dusj for å fjerne eventuelle Epsom salt rester og svette fra huden din.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk såpe i dusjen etter bading. Det vil reclog porene og hemme ytterligere utslipp av giftstoffer.
 • Unngå Epsom salt behandlinger hvis du lider av høyt blodtrykk, hjerte eller nyreproblemer.

Harmonic Frekvens for Krystaller

Harmonic Frekvens for Krystaller


Crystal kvarts, mens en av de vanligste mineralene på planeten, har noen veldig spesifikke bruksområder om harmoniske frekvenser. Crystal kvarts brukes til å lage en rekke forskjellige sensorer i elektroniske og radioutstyr på grunn av sine egenskaper.

Crystal Quartz

Krystall kvarts er faktisk bare en form for silisiumdioksyd. Dette materialet danner lag tolv prosent av jordskorpen (noe som gjør det svært vanlig), men på grunn av etterspørselen er det rett og slett ikke er nok naturlig kvarts til å gå rundt. Som et resultat de fleste krystall kvarts som brukes i sensorer og oscillatorer dyrkes i laboratorier for å sikre sin krystallstruktur.

Piezoelektriske Properties

Krystall kvarts er et piezoelektrisk materiale, hvilket innebærer at når det utsettes for trykk skaper det en elektrisk ladning. Størrelsen på avgiften som er skapt i volt vil gi observatører som kan måle lade en eksakt idé om hvor mye press kvartsen skjer for å være under. Denne prosessen er også reversibel, hvilket betyr at en krystall kvarts som er utsatt for en elektrisk ladning vil forandre sin form og størrelse.

Svingninger

Når en kvartskrystall er utsatt for elektrisitet i regelmessige pulser er den tvunget til å vibrere som dens størrelse endres frem og tilbake. Disse svingninger skaper en harmonisk frekvens. Hvis den elektriske ladning er stadig brukt til det krystallkvarts så vil det fortsette å utvide seg og trekke i samme takt, holde frekvensen stødig. Endre frekvensen av kostnad vil endre frekvensen at krystallen svinger på.

Temperatur

Mens en kvartskrystall er en fantastisk leder av lyd, kan den harmoniske frekvenseffekten påvirkes av temperaturen i omgivelsene på at dette finner sted i. For eksempel, jo varmere miljø er, jo færre oscillasjoner krystallkvarts går gjennom. Denne effekten er målbar, og hver grad av temperaturen i Celcius reduserer svingninger av kvarts, avhengig av hvordan steinen er kuttet og hvilken frekvens den er vibrerer på.

Bruksområder

Kvartskrystall er brukt som en harmonisk sensor, samt en trykksensor. Disse krystaller har også blitt brukt som deler av gyroskopiske sensorer, og som deler i radioer, datamaskiner og annen elektronikk i løpet av årene. Vanligvis kvarts dyrkes i et laboratorium innstilling, og deretter skåret i små plater som er polert og deretter kuttet for å passe til en gitt anvendelse.

Hvordan virker Epsom Salt fungerer?

Hvordan virker Epsom Salt fungerer?


Epsom salt er et sammensatt mineral som har vært brukt i en rekke medisinske og ikke-medisinske formål i hundrevis av år. I vitenskapelige termer er det referert til som magnesiumsulfat.

Historie

Epsom salt ble først beskrevet av Dr. Nehemiah Grew i 1695. Dr. Nehemiah Grew funnet og trakk forbindelsen fra et mineral våren godt i Epsom, England. Dette er grunnen til at forbindelsen magnesiumsulfat kalles Epsom salt.

Bruksområder

Epsom salt kan brukes for en rekke formål. Den brukes medisinsk som et avføringsmiddel og førstehjelp suge. Det er også brukt i skjønnhets regimer og for hage oppgaver.

Misforståelse

Epsom salt og bordsalt er ikke det samme. Faktisk er bordsalt er kjemisk kjent som natriumklorid og Epsom salt som magnesiumsulfat. De er to helt forskjellige ting.

Funksjon

Magnesium i Epsom salt er ansvarlig for mange funksjoner i kroppen; det bidrar til å senke blodsukkeret, forhindrer blodpropp, beskytter arteriene og reduserer forekomsten av hjerteinfarkt og hjerneslag. Ifølge Epsom Salt Council, totalt er det ansvarlig for mer vitale funksjoner i kroppen enn noen annen mineral.

Fun Fact

Med de rette ingrediensene kan du gjøre Epsom salt krystaller. Bland en spiseskje av Epsom salt, med en fjerdedel kopp varmt vann, hell det i et glassfat og sitte fatet i solen. Etter solen fordamper vannet, vil spisse krystaller stå bak.

Er Rock Salt en Epsom Salt?

Er Rock Salt en Epsom Salt?


Rock salt og Epsom salt er to forskjellige kjemikalier. Selv om begge er salter, kjemisk sett, kan de ikke brukes om hverandre.

Salt Definition

I kjemi, er et salt en krystall laget av ladede partikler (ioner). Egenskapene og anvendelser av et salt avhenger av de elementer den inneholder.

Rock Salt

Bergsalt er også kjent som mineral halitt, som ofte brukes for å smelte isen. Kjemisk er det natriumklorid, det samme som vanlig bordsalt (NaCl), selv om bergsalt har en grovere tekstur og ikke er ren nok for mat.

Epsom Salt

Epsom salt er magnesiumsulfat (MgSO4). Den har en rekke medisinske bruksområder og kan tas internt som et avføringsmiddel.

Likheter

Overfladisk, rock salt og Epsom salt likne hverandre. Begge er grove klare krystaller som oppløses i vann, og begge kan brukes som badesalt.

Forskjeller

Rock salt bør aldri brukes til de samme formål som Epsom salt. De inneholder helt forskjellige elementer og oppfører seg forskjellig i kroppen. Faktisk bør bergsalt ikke brukes internt.

Ból szyi Terapia z Epsom Salt

Soli Epsom są dostępne w większości sklepów spożywczych i aptekach na całym świecie. Stosowany w leczeniu stłuczeń, skręceń i ból mięśni całego ciała, soli Epsom może być szczególnie przydatne w kontaktach z bólem szyi. Czy po prostu nosić swoje obawy i stresu w mięśniach szyi lub cierpi z powodu urazu, soli Epsom może pomóc złagodzić ból.

Sposoby korzystania Epsom Sole

Posypać soli Epsom w gorącej kąpieli, aby pomóc mięśniom odpocząć, zmniejszając stres i ból w mięśniach szyi. Napełnij wannę ciepłą wodą i dodać 2 do 4 szklanki soli Epsom do wody. Wirować wokół rękami, a następnie wspiąć się. Namoczyć na co najmniej 20 minut.

Jeśli masz problemy z uzyskanie wody do szyi, moczyć czystą ściereczkę lub ręcznik w kąpielą i odpocząć go na szyi jako kompres.

Liczba produktów wykonanych z soli Epsom będzie traktować ból w szyi. Produkty te łączą siłę soli gorzkiej z innymi składnikami, takimi jak salicylan metylu, który jest wykorzystywany w wielu mięśni ściera na ciepło i rozluźnienie mięśni i papryka (znany również jako pieprz Cayenne), przeciwzapalne.
Większość tych leków jest w postaci żelu lub lotionu. Trzeć bezpośrednio na obszarze zagrożonym, ile potrzeba na ulgę w bólu.

Dlaczego to działa?

Soli Epsom zawiera siarczan magnezu, który usuwa toksyny z organizmu. Zwraca również kwas mlekowy z mięśni. Kwas mlekowy powstaje, gdy mięśnie są napięte i nadużywane; gdy mięśnie są obolałe po ciężkim dniu chodzenia lub ciężkim treningu, to ze względu na tworzenie się kwasu mlekowego.

Magnez może mieć także działanie przeciwzapalne na mięśni szyjnych, co zmniejsza bolesne obrzęk i naprężeniem. Siarczany zwiększyć wydajność trawienia i procesy metaboliczne, co pomaga usunąć toksyny, jak również.

Hvordan virker Epsom Salt slappe muskler?

Hvordan virker Epsom Salt slappe muskler?

Ingredienser i Epsom Salt

Epsom salt hentet navnet fra Epsom, England, der den først ble produsert fra mineralrikt vann. Magnesiumsulfat er sammensatt av magnesium og sulfat. Magnesium regulerer over 325 enzymer i kroppen. Dessverre, de fleste mennesker er magnesium mangelfull. Ifølge Epsom Salt Council, menn har om lag 80 prosent av magnesium nødvendig for å hjelpe kroppen fungere skikkelig, og kvinner har om lag 70 prosent av magnesium nødvendig. Sulfat som er nødvendig for å danne hjernevev, felles proteiner og mucin proteiner, hvilken linje veggene av fordøyelseskanalen. Sulfat detoxifies kroppen av forurensninger.

Formålet med Epsom salt bad

Magnesium er et mineral som kan ta som et supplement, men noen matvarer samt magesyre kan påvirke funksjonen av mineralet. Sulfat er et mineral som det er vanskelig å absorbere fra mat, men er enkelt og raskt å absorberes gjennom huden. Ved å ta et bad ved hjelp Epsom salt, huden lett absorberer og magnesium sulfat. Ettersom sulfat absorberes i huden, blir giftstoffer trukket fra cellene. Musklene slapper av. Den magnesium reduserer inflammasjon i musklene og lindrer smerte. Magnesium hjelper også kroppen bind serotonin, som er et kjemisk stoff som fremmer en følelse av velvære og avslapning. Avslapping du føler i sin tur bidrar til å lindre stress, som drenerer magnesium fra kroppen og kan føre til stramme muskler.

Hvordan bruke Epsom Salt

Legg til to kopper Epsom salt til varmt vann. Bade tre ganger i uken, og ligge i minst 12 minutter. Ikke legg til noen såpe; la badesalt myke opp og trenge inn i huden din. Hvile i noen timer etter inntak av badekaret. For kompresser, helle to kopper Epsom salt i en liter vann.

Hvis du er diabetiker eller har høyt blodtrykk eller hjertesymptomer, unngå bad suge og bruke kompress i stedet. Hvis du har noen av disse forholdene, snakke med legen din om å ta bad.

Hvordan kjøpe Epsom Salt

Epsom salt er tilgjengelig til enhver stoffet butikken. Det er billig, koster mindre enn tre dollar for fire pounds. For de som liker aromaterapi bad, vurdere å legge noen dråper eterisk olje, som for eksempel eukalyptus eller lavendel, til vann og badesalt.

Homemade Epsom Salt Okład

Soli Epsom może leczeniu wielu stanów i chorób, w tym zapalenia i bóle mięśni, stres, zaburzenia snu, bóle głowy, i innych wspólnych bóle. Przechowywać soli Epsom na rękę wokół domu, do stosowania w kąpieli kojący, jako środek do mycia i jako okład na ból mięśni.

Jak Epsom Sole Pracuj

Głównym składnikiem soli Epsom jest magnez, który jest "drugim najbardziej rozpowszechnionych pierwiastków w komórkach ludzkich i czwarty najważniejszy dodatnio naładowanych jonów w organizmie", zgodnie z Rady soli Epsom. Magnez rozluźnia mięśnie, zmniejsza obrzęki, poprawia zdrowie serca i krążenia, poprawia zdolność organizmu do wykorzystania insuliny, ułatwia spłukiwanie toksyn, poprawia funkcję nerwów poprzez regulację elektrolity i redukuje stres. Możesz wziąć magnez jako suplement diety, ale również mogą być wchłaniane przez skórę. Epsom okład zwraca magnez w przez skórę, dostarczając je bezpośrednio do obolałych mięśni, a nie czekać na doustnym lek przeciwbólowy, aby wędrować z krwią do obszaru dotkniętego.

Epsom Okłady

Pakiety kompresy przygotowane z soli Epsom są łatwe do wykonania w leczeniu skręcenia i naciągnięcia mięśni. Mogą być brudny choć, więc korzystać z tej terapii w wannie lub łazience, lub tam, gdzie można łatwo oczyścić. Mix soli Epsom w wystarczającej ilości wody, aby ciasto, które będzie obejmować obszar, który traktują. Przygotować wilgotną, ciepły ręcznik i odłóż go na bok. Zastosować gęstą papkę z bólem okolicy i rozwinął go w równej warstwie na skórze. Zapoznaj się z ciepłym ręcznikiem, owinąć go wokół pokryte soli Epsom i zabezpieczyć. Niech Okład siedzieć na co najmniej 20 minut, a następnie zmycie pasty. Możesz dodać trochę przerywany ciepło bezpośrednio do wilgotnego ręcznika z suszarką do włosów, ale należy uważać, aby się nie poparzyć.

Rozważania

Nadużywanie soli Epsom może prowadzić do toksyczności magnezu, tak jak w przypadku wszystkich suplementów, używać go z umiarem. Porozmawiaj z lekarzem, jeśli nie jesteś pewien, czy soli Epsom są bezpieczne dla określonych warunków, i kobiety w ciąży powinny zawsze skonsultować się ze swoim lekarzem przed użyciem tego zabiegu.

Hvordan bruke Epsom salt i en Jet Tub

Hvordan bruke Epsom salt i en Jet Tub


Epsom salt kan lette muskelsmerter, redusere betennelse og flush toksiner fra systemet. Når det kombineres med de terapeutiske egenskapene til en jet badekar, Epsom salt er den perfekte løsningen for en sår eller stresset kropp. Selv om det er trygt å bruke Epsom salt i Jacuzzi, må du ta forholdsregler for å sikre at rester av salt ikke stivne inni boblebad jet system.

Hvordan bruke Epsom salt i en Jet Tub

Lukk belastning på jet badekar og slå på vannet så varmt som du kan godt suge i, og legger i 2 kopper Epsom salt under rennende vann.

•  Fyll karet til vannet fullstendig dekker den høyeste stråle.

•  Sug i badekaret i minst 12 minutter.

Drain karet, og skyll den med rent vann fra en plast mugge. Tørk toppen og sidene av jet badekar med et håndkle.

Hint

 • Hver 10. gang du bruker din jet badekar, bruke vanlig vann, slik at eventuelle Epsom salt rester i jet systemet er skylt ut.
 • Hvis karet er over-sized, bruke 4 kopper Epsom salt i stedet for to.
 • Bruk alltid en plast mugge å skylle karet slik at det ikke vil bryte hvis du skulle miste den i karet.

Hvordan lage din egen Scented Epsom Bath for stølhet

Hvordan lage din egen Scented Epsom Bath for stølhet


Epsom salt er ikke bare for å slikke føttene. Epsom salt hjelper også lindre stølhet når du bruker den i et varmt bad. I stedet for å bruke vanlig Epsom salt i badekaret, skape et spa-lignende opplevelse ved å legge essensielle oljer til salter.

Hvordan lage din egen Scented Epsom Bath for stølhet

•  Hell 2 kopper Epsom salt i en glassbolle eller container. Du kan bruke mer eller mindre Epsom salt avhengig av om du ønsker å gjøre nok parfymerte salter for ett bad eller mer.

•  Tilsett halvparten til en spiseskje av eukalyptus til saltene. Dekk toppen av beholderen eller bollen med aluminiumsfolie. Rist bolle eller beholder godt.

Avdekk bolle eller beholder og tilsett en halv spiseskje rosmarin eterisk olje. Dekk bollen eller beholderen igjen og rist godt.

Ta aluminiumsfolie av bollen eller beholderen. Tilsett halvparten en spiseskje einer eterisk olje til saltene. Dekk bollen eller beholderen med aluminiumsfolie og rist for siste gang.

Hint

 • Oppbevar salter i en lufttett beholder. Plasser beholderen på et kjølig og tørt sted som for eksempel i et skap.
 • Prøv ulike eteriske oljer. For eksempel kan du bruke lavendel eterisk olje eller peppermynte eterisk olje. Velg oljer som appellerer til sansene. Mange tror at enkelte oljer har helbredende egenskaper.
 • Du kan legge til konditorfarge til salter, samt oljer. Etter du kombinerer oljer og salter, bare legge noen dråper konditorfarge og rist igjen.
 • Sjekk alltid for allergi før du bruker visse essensielle oljer. Test oljer på en liten flekk på huden, og vente 24 timer før du bruker i badekaret.

Epsom Salts & tånegl sopp

Epsom Salts & tånegl sopp


Tånegl sopp bare blir verre med tid og uoppmerksomhet. Hvis tånegl områder blir smertefulle, drenere puss, og blir røde er det viktig å se en lege fremfor å forsøke å løse problemet selv. For mindre alvorlige tilfeller, er det en matbutikk rette: Magnesiumsulfat, ellers kjent som Epsom salter, er en metode for å håndtere mindre onychomycosis uten å bruke penger på resepter eller leger besøk.

Symptomer

Symptomer på tånegl sopp er de samme, selv for noen forskjellige typer sopp. De infiserte områder viser tydelige endringer i neglen, inkludert smuldrer, blir sprø, har en gul misfarging og kjedelig tone, løsner eller løsne, eller jevning. Den omkringliggende tå kan også bli betent og hoven.

Forebygging

Den enkleste måten å forhindre fot sopp er å holde føttene tørre og rene. Soppen som infiserer føtter og tånegler liv i fuktige, varme områder som offentlige dusjrom, treningssentre eller svømmebasseng. Vandre rundt i det miljøet barbeint med et kutt på tåa eller foten er en rask måte å få en soppinfeksjon. Flip-flops bidra til å holde føttene tørre og beskyttet mot bakterier i disse miljøene, og er spesielt lurt når det er noen hud eller spiker skader på foten. Selv med flip-flops, men husk å vaske føttene grundig etter å ha forlatt en fuktig eller offentlig miljø.

Folk som svetter mye, spesielt fra sine føtter, er mer utsatt for soppinfeksjoner generelt. Slitasje sandaler eller endre sokker ofte for å holde føttene tørre og rene. Når føttene blir våt, tørk dem grundig.

Forberedelse

Før du påfører Epsom salt løsning, trim og fil de infiserte tånegler så langt du kan uten å forårsake ubehag. Dette gjør løsningen til å arbeide mer effektivt og reduserer sjansene for den infiserte spiker sprer seg til voksende sunn spiker.

Fjern eventuell neglelakk og ikke på nytt før etter at soppen er helt borte. Neglelakk kan felle soppen i stedet for å la tærne til å lufte ut.

Finn et grunt beholder som kan inneholde varmt vann. Fyll den med vann som er så varmt som mulig, uten å brenne huden. Varmt vann er mer effektivt enn varm eller lunkent vann.

Bland i en palmful eller opp til 3/4 kopp Epsom salter i vannet.

Bruk

Sett tærne i den klargjorte oppløsningen til 10 til 20 minutter. Hvis vannet er for varmt, dyppe tærne i det kort, så gni Epsom salt inn i dem, og vent til vannet er komfortabel nok til å suge.

For best resultat, gjenta hele prosedyren, inkludert trimming og filing av negler, hver gang Epsom løsningen brukes. Gjør dette minst to ganger om dagen. Det vil ta flere uker før sunn spiker har fullstendig erstattet den infiserte tånegl, kanskje lenger hvis infeksjonen er alvorlig.

Alternatives

En lege kan forskrive en muntlig soppdrepende medisiner. Det er også reseptbelagte topiske kremer som kan bidra til å drepe soppen av, men alle disse reseptbelagte alternativene har en risiko for bivirkninger. Over-the-counter aktuell kremer er også tilgjengelig for kjøp i en dagligvarebutikk, men koster mer enn Epsom salter. I absolutt verre case scenarier løsningen er å kirurgisk fjerne spiker fra foten for å hindre ytterligere skade, men det bør bare gjøres etter råd fra en utdannet medisinsk faglig.

Advarsel

Det er mer enn en type av soppinfeksjon. En lege kan identifisere den nøyaktige belastningen og foreskrive medisiner for å ta av de mer alvorlige eller reoccurring seg. Hvis en infeksjon blir for alvorlig det kan føre til komplikasjoner, som for eksempel sopp på andre deler av kroppen, for eksempel negler, permanent skade på tåneglene eller hudinfeksjoner som paronychia.

Epsom Salt & Hemorroider

Epsom salter er like allsidig som natron. Saltene kan brukes til rengjøring, tegning splinter ut av foten, og peeling huden din, men de kan også lindre smertefulle hemorroider.

Innhold

Epsom salter inneholder magnesium og sulfater, som begge har medisinske egenskaper. Magnesium bidrar til å redusere betennelse, og sulfater også lette smerter. Hemorroider få spesielt smertefullt når de er hovne og betente.

Heat Pack

Suge en flanell pakke i en løsning av Epsom salter (to kopper per liter vann). Varm opp pakken og deretter bruke den til nedre del av ryggen. Dette vil bidra til å avlaste hemoroide smerte, i henhold til EdgarCayce.org.

Sitz Bath eller badekar

Sitte i en sitz bad eller i badekaret fylt med varmt eller varmt vann. Legg Epsom salter til badet. Hvis du er i karet, lene deg tilbake, trekker knærne opp og prøve å slappe av.

Resultater

Det varme vannet og Epsom salter vil redusere smerte og samtidig øke blodstrømmen til anus, og dermed bidra til å krympe hovne vener i hemorroider.

Eksperiment

Eksperimentere med Epsom salter. Begynn med litt og deretter legge mer før du begynner å føle noen lettelse. Men holde Epsom salter bort fra sår eller riper, råder Life123.com.

Epsom salt behandlinger for inngrodde tånegler

Epsom salt behandlinger for inngrodde tånegler


En inngrodd tånegl oppstår vanligvis på stortåen. Problemet starter når spikeren vokser nedover i stedet for oppover, og graver seg inn i huden. Det er mest vanlig for å begynne på siden av neglesengen. Dette skjemmende problem forårsaker betennelse, smerte og hevelse. Tilstanden forverres når spikeren skjærer inn i tåen og området blir infisert. Dette kan føre til mer smerte, hevelse og lossing av pus.

Epsom salt behandling

En måte å behandle en inngrodd tånegl hjemme er å suge den berørte foten i en Epsom salt bath løsning. Legge Epsom salter til en fot suge gjør væsken super mettet. Når du setter foten i blandingen, oppstår en prosess med osmose der trykket i saltløsningen er større enn i tåa. Dette forårsaker infeksjonen til å bli trukket ut i vannet og bidrar til det klart raskere.

Klar Epsom salt behandling

Du ønsker å suge føttene i både varme og kalde soaks å bekjempe infeksjonen. Til den varme suge, varmt vann til 100 grader, og deretter legge til mer varmt vann til en maksimal temperatur på 110 grader. Vær forsiktig så du ikke å gjøre det suge for varmt og brenne deg selv. Legg mengden av Epsom salt anbefales på emballasjen og røre inn til alt saltet er oppløst. For den kalde suge, legger isen til kaldt vann og ikke legge noen Epsom salter.

Soaking føttene

Sett føttene inn i varm suge i tre minutter. I tillegg til å utvise infeksjonen, den varme suge også bidrar til å lette smerte og redusere svellingen. Deretter flytter føttene inn i den kalde foten suge i et halvt minutt. Endringen fra varmt til kaldt bør øke blodtilførselen til føttene, hjelper kroppen bekjempe infeksjonen raskere. Gjenta hele prosessen tre ganger. Du kan suge din infisert foten flere ganger om dagen om nødvendig.

Andre behandlinger for inngrodde tånegler

Hvis inngrodd tånegl er infisert, er det verdt å gå til legen for å foreskrive noen antibiotika. Dette bør bidra til å befri kroppen av infeksjonen raskere. Hold infisert foten utsatt så mye som mulig ved å ha åpne toed sandaler. For å unngå å få en annen inngrodd tånegl, sikrer du ha riktig montering sko. Det hjelper også hvis du klippe tåneglene i en rett linje og ikke for kort.

Hvordan å oppløse krystaller i urinen

Hvordan å oppløse krystaller i urinen


Krystaller i urinen er dannet av varianter av salt oppbygning i nyrene. Den salter, xantin, kalsiumoksalat, cystin og urinsyre blir meget konsentrert på grunn av ekstremt lave nivåer av urin eller høye nivåer av krystalldannende salter. Ute av stand til å oppløse, mister den konsentrerte salt væske og danner krystaller i ureter eller blære. Hvis disse krystallene ikke blir spylt fra kroppen, krystalliserer de inn nyrestein kalt nyresten. Tegn og symptomer inkluderer smerter i korsryggen, ødem (væskeansamlinger) og nyre smerte. Make-up av steinene avgjør hvor raskt de skal løsne eller de virkemidlene som trengs for å oppløse dem.

Hvordan å oppløse krystaller i urinen

Process

•  Ta kontakt med din lege før du starter noen rensing diett.

Kjøp ingredienser fra et supermarked, apotek eller helsekostbutikk, avhengig av hvor mange av de valgfrie elementer du planlegger å bruke.

Drikk en kopp eplejuice med hortensia root skjær tre til fire ganger daglig i tre uker. Hvis du har en historie med nyrestein, ta det i fem uker i stedet for tre uker.

Drikk rikelig med vann daglig for å skylle giftstoffer fra kroppen din. Prosessen krever mye væske for å rense innsiden av legemet og kan ha form av saft og vann som brukes i variasjonen til å produsere en liter urin daglig.

Hint

 • Endre din diett for å hindre dannelse av krystaller i fremtiden. Salter som utvikler seg til nyrestein kommer fra en kombinasjon av mineraler og kjemikalier avledet fra individets diett. En diett høy på protein forårsaker urinsyrekrystaller å utvikle seg i ledd og nyrer kalles gikt. Hvis det skjer andre steder, er det som kalles acidose hos personer som lider av nyreproblemer. Unngå kaffe, sjokolade og andre industrielt forberedt matvarer som soya-baserte matvarer eller microwave matvarer for å unngå krystaller som, hvis ubehandlet, føre til nyrestein. Hvis krystallene ikke er oppløst og danne nyrestein, kan steinene bli store, og urinstrøm kan blokkeres.

Epsom Salt & Kidney Stones

Epsom Salt & Kidney Stones


Mange mennesker lider av nyrestein på et tidspunkt i livet. De kan føre til ekstrem smerte, spesielt når de passerer gjennom et legeme system via urinering. Noen mennesker tror at Epsom salt kan forebygge og behandle nyrestein.

Dannelse

Nyrestein er dannet av stoffer i urinen som danner inn krystallisert massene (eller steiner) i nyrene. Dette er som oftest forårsaket av dehydrering, noe som senker den mengde av væsken i blæren, og som gjør de stoffer som danner steiner mer sannsynlig å kombinere. Nyrestein er ofte laget av kalsium.

Behandling

Den vanligste behandlingen er å drikke seks til åtte glass vann om dagen for å produsere nok urin til å spyle steinen gjennom urinveiene. Smerten av bestått en stein på denne måten kan være så alvorlig at smertestillende kan være nødvendig. I ekstreme tilfeller, er sykehusinnleggelse nødvendig. De fleste nyrestein operasjoner nå innebære å bryte stein opp med sjokkbølger slik at en pasient kan passere brikkene på egen hånd. Epsom salt kan være et alternativ behandling for mindre nyrestein.

Epsom Salt

Epsom salt eller magnesiumsulfat er oppkalt etter byen Epsom & Ewell i England, hvor mineralet ble først populært brukt. Epsom salt er ofte lagt til badevannet og har lenge vært antatt å lette fysiske smerter og plager, samt å tilby eksfolierende egenskaper, selv om disse fordelene ikke har blitt vitenskapelig bevist.

Magnesium Treatment

Noen leger har teoretisert at kalsiumbasert nyrestein kan være forårsaket av en mangel på magnesium i urinen. Epsom salt er hovedsakelig magnesium, fører til den teori at inntak av det kan øke nivået av magnesium i urin. Magnesium kan også bli absorbert gjennom huden, noe som kan forhindre kalsiumbasert nyrestein og kan, i enkelte tilfeller, redusere størrelsen på allerede dannede steiner. Imidlertid har disse fordelene ikke blitt verifisert av vitenskapelige kilder.

Betraktninger

Mens det er mange fordeler ved å ta daglige magnesium tilskudd, for eksempel lindring av muskelsmerter og stress, tar for mye kan føre til en rekke nyreproblemer, alvorlig utmattelse og depresjon. Som med alle supplement, konsultere legen din før du tar magnesium.

Krystaller funnet i urin i Kids

Krystaller funnet i urin i Kids


Urin krystaller er en grunn til bekymring. Mens urin krystaller er godartet på egen hånd, kan de være en katalysator for noe mye verre. Når krystallene blir mange, kan de sammen til nyrestein. Mens årsakene og symptomene er de samme for både barn og voksne, er det viktig å vite så mye som mulig for å forhindre at urin krystaller fra tilbakevendende. Hvis du mistenker at barnet ditt har denne helseproblem, er det viktig at du søker legehjelp.

Diagnose

Oppdager krystaller i urinen er det første skrittet i å ta opp og behandle problemet. Formålet med testen er å bestemme urin sin syrenivåer og oppdage eventuelle nærvær av stoffer som kalsium, natrium og urinsyre. Dette kalles 24-timers urin test, og det er gjort kort tid etter at et barn har allerede passert en nyrestein. Blodprøver er også nødvendig. Når resultatene er analysert, vil legene vite årsaken til krystaller og hvordan man skal håndtere dem.

Symptomer og komplikasjoner

Urin krystaller danner ofte i små nyrestein, som passerer smertefritt. Imidlertid, hvis en stor nyrestein utvikler seg, kan det være uutholdelig. En smertefull symptom er "renal kolikk", som skjer når nyre svulmer. Sårhet skjer i perioder, vanligvis varer i et par minutter. Det forekommer oftest om morgenen og om kvelden. Kvalme og oppkast er også avslørende tegn på nyrestein. I tillegg, hvis de steinblokker flyten av urin, kan en alvorlig infeksjon føre.

Behandling

Mesteparten av tiden, er nyrestein gitt videre sin egen innen seks uker. Legen kan foreskrive smertestillende medikamenter for å lindre ubehag. Barnet vil også bli pålagt å hvile i sengen og drikke mye væske for å unngå dehydrering. Større steiner kan trenge å bli brutt opp eller fjernes kirurgisk. En behandling kalles ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy. I denne prosedyren, er høy intensitet ultralyd bølger skutt mot stein, effektivt bryte den opp. En sten som ligger i urinblæren eller urinleder kan brytes opp ved cystoskopi. En visningsrøret og knusing enhet er gått opp gjennom ureter og kan enten trekke steinen ut eller knuse den. Et annet alternativ er perkutan lithotripsy. Det er en kirurgisk prosedyre som setter inn et rør gjennom et snitt i den ene siden av legemet. Leger deretter bruke elektrisitet eller ultralyd bølger for å bryte opp steinen.

Årsaker

Legene vet ikke hva som forårsaker nyrestein. Men noen faktorer øker risikoen for å få en. Dehydrering er en viktig grunn, så det anbefales at du drikker 8 til 12 glass vann om dagen. Stoffskifte ubalanser er også antatt å utløse krystaller i urinen, noe som fører til nyrestein. Ubalansen fører mineral salter for å samle seg i urinen, noe som kan bygge inn nyrestein. Skjoldbruskkjertelen, tarm eller tarmproblemer er også hovedmistenkte.

Urin Krystaller i babyer

Urin Krystaller i babyer


Oppdage krystaller i babyens bleie kan være helt normalt i den første dagen eller to av livet hvis du ammer, men utover at de er sannsynligvis en grunn til bekymring. Normal urin er vanligvis fargeløs og har en veldig mild lukt. Hvis du oppdager urin krystaller i babyens bleie utover den fjerde eller femte dag av livet, bør du kontakte din barnelege.

Normal for nyfødte

Nye babyer som blir fullammes kan ha røde eller rosa krystaller i sin bleie på den første eller andre dagen av livet. Dette er vanlig og er på grunn av den lille mengden av råmelk de mottar ikke å være i høy nok mengde til å produsere flytende urin. Når melken kommer i mellom dag 3 og 5, bør barnet være i produksjon i minst seks normale våte bleier per dag.

Bekymring i Eldre Spedbarn

Hvis babyen er fortsatt produserer urin krystaller i stedet for klar urin utover fem dager gammel, bør du kontakte din barnelege. Dette kan tyde på en utilbørlig inntak av morsmelk som resulterer i dehydrering.

Forvirring

Noen ganger kan en over-the-telefonen diagnose av barnelege eller hennes ansatte forvirre unormale urin krystaller med andre normale bleie observasjoner. I omskårne guttebarn, en rød farge - er vanlig å se i hans bleie - blod. I baby jenter, noen ganger er det en litt blodig utflod som skjer på grunn av mottak av mors økt hormoner i livmoren.

Løsning

Sørg for at barnet ditt har en skikkelig lås med begge leppene flensede ut, brystvorten og rundt en halv tomme i alle retninger av din areola i hans munn, og at du kan høre eller se aktiv svelger mens han er sykepleie. Søk råd fra barnelege og en internasjonalt styret sertifisert amming konsulent (IBCLC) hvis barnet ikke begynner å produsere normal urin i hans bleier.

Formel-matet babyer

Urin krystaller stede i en formel-matet babyens bleie er også en indikasjon på dehydrering. Sjekk at du forbereder formelen riktig. Hvis barnet blir urinen ikke blir normal raskt, ta kontakt med din barnelege for omsorg.

Vekttap Krystaller

Vitenskapelige data støtter ikke ideen om at krystaller har muligheten til å hjelpe folk ned i vekt, men de finne mange bruksområder for dem i teknologier som optikk, oscillatorer og kommunikasjon. Som de gamle grekerne, egypterne, Mayaene og andre kulturer rundt om i verden, mange mennesker i dag, spesielt de som er involvert i New Age bevegelsen, mener at krystaller er potente objekter for medisinske, seremonielle og åndelige formål.

Betydning

Crystologists tror at krystaller kan beholde og overføre positive energier, som deretter passerer healing eller positiv endring for menneskekroppen. Hver krystall visstnok vibrerer med en distinkt frekvens, som gir den unike krefter. Troen på krystall healing lenker tett til ideen bak chakraene (åndelige energi sentre). Crystal entusiaster og crystology mestere kan bruke vekttap krystaller for å fjerne ubalanser i chakraene som førte til vektøkning.

Funksjon

Vekttap krystaller bør rengjøres og ladet før bruk. Dette innebærer vasking og tørking av krystall, deretter slik at det å ligge i solen eller måneskinn i noen timer. Det er ikke en definitiv metode for hvordan en person bør få vektreduserende kvaliteter av en krystall. Folk kan bruke de riktige krystaller på en kjede, bære dem i en lomme, eller plasser krystall på kroppen sin som en crystologist ber eller chants over dem under en krystall terapi økt.

Typer

Crystologists anbefale flere typer krystaller for vekttap formål. Apatitt er ment å undertrykke sult og øke stoffskiftet. Brann agat brukes til å redusere cravings, mens tourmaline og sodalite hjelpemiddel vekttap. Klar kvarts bør balansere kroppen inn i en positiv tilstand, noe som kan skape en bedre tankesett for sunn vekttap.

Effekter

Ifølge Andrew Pacholyk, MS, L.Ac, "slik at følelser kommer til uttrykk er målet med krystallterapi." Crystologists generelt mener at krystaller slipper energier eller blokkeringer som forårsaker ubalanser i kroppen, noe som gjør vekttap å skje. Naturalstandard.com sier: "Det er ikke nok bevis hos mennesker for å støtte bruk av krystallterapi for eventuelle helseproblem."

Betraktninger

Noen krystaller, som Turmalin, har pyroelektriske egenskaper, noe som betyr at varmen kan føre til at krystallene til å generere elektrisitet. Empiriske bevis mangler på om pyroelektriske egenskaper i en krystall gi det muligheten til å resonere med vibrasjoner eller auraer av mennesker. Noen entusiaster av New Age bevegelsen mener at vitenskapen vil ta opp med mystisk kunnskap om krystall healing.

Liver Detox med Epsom Salt

Leveren spiller en viktig rolle i å opprettholde livet. Når den er skadet eller overbelastet, kan våre kropper bli giftig. Et usunt kosthold og andre faktorer som alkohol og enkelte medisiner kan skade og inflame leveren. Filtreringssystem kan få tettet med kolesterol og andre giftige rusk. En Epsom salt rens i forbindelse med melk tistel kan brukes til detox og tonify leveren.

Ingredienser

½ kopp olivenolje eller kokosolje *

1 stor grapefrukt eller ¾ kopp fersk grapefruktjuice (sitronsaft kan også brukes - fersk presset er best.)

½ kopp Epsom salt **

4 tabletter av naturlig søvn Enhancer L-ornithine - (500 mg) er anbefalt av Den naturlige veien nettside.

En flaske melk tistel kapsler

* Oljen stimulerer galleblæren samt leveren til å utvise ekstra galle. Eventuelle gallestein som blokkerer leverens gallekanalene vil bli tvunget ut.

** Epsom Salt er et sterkt avføringsmiddel som også beroliger gallekanalene.

Dag 1

På dagen for rens, unngå inntak av så mye fett som mulig. Spis senest 14:00 Dette er anbefalt av alle utøverne som støtter denne type rens. Kan blandes vannet og Epsom salt før hånden. Bland fire spiseskjeer av Epsom salt i 3 kopper destillert vann og legg i kjøleskapet til chill før du begynner rens. Å drikke denne blandingen kaldt gjør det mer spiselig.

På rundt 18:00, riste Epsom salt / vann-blanding og drikke ¾ cup.

Ved 20:00, drikke en annen 3/4 kopp Epsom salt / vann-blanding.

Ved 22:00, bland ½ kopp olivenolje med grapefrukt eller sitronsaft i en krukke. Rist godt til det er helt blandet. Drikk blandingen så raskt som mulig.

Ta sovende aids og gå direkte til sengs. Anbefalingene varierer; enten ligge flatt eller på din høyre side med knærne trukket opp i 20 minutter. Nøkkelen er å være så lite som mulig i 20 minutter. Etter det, gå i dvale.

Dag 2

Wake klokken 6 og drikke ¾ kopp Epsom salt / vann-blanding.

På 8 am drikke en annen 3/4 kopp Epsom salt / vann-blanding.

Etter 10 am, kan du ha litt frisk juice. Etter ca 30 minutter, spise litt frisk frukt. Senere kan du introdusere lette matvarer i dietten din. Avstå fra å spise kjøtt eller stekt mat.

Andre Instruksjoner

Epsom salt er en sterk avføringsmiddel så vil du sannsynligvis ha diaré-lignende symptomer. Det er viktig å fylle eventuelle tapt væske med destillert vann for varigheten av rens.

Begynn melk tistel direkte etter rens. Begynn med 200 mg og øke gjennom uken til du tar 600 mg. Fortsett på denne doseringen inntil flasken er tom.

En colonic eller klyster kan være fordelaktig etter rens for å vaske bort eventuelt gjenværende giftig materiale.

Epsom salt diett

Epsom salt er i det vesentlige magnesium-sulfat. Magnesium er oppbrukt i legemet på grunn av stress og overdreven adrenalin. Det fylles ikke bare kroppen med magnesium, men det hjelper også avgifte kroppen. Epsom salt diett brukes primært for å hjelpe kroppen unngå gallestein. Hvis du venter lenge nok til at dine gallestein problemer sende deg til legen, så vil du møte kirurgi og lang restitusjonstid som ellers kan unngås.

Hvordan forberede

Forbered deg på Epsom salt diett ved å drikke to glass filtrert vann først i morgen. Å drikke vann vil skylle systemet og klargjøre den for Epsom salt senere. Spis et normalt kosthold blottet for fett til midten av ettermiddagen, rundt 14:00 Hvis du må ha kaffe eller te, holder melken. Unngå alle sitrusfrukter og juice, fordi de vil interferere med dietten.

Fra 14:00 til 18:00, unngå alle matvarer og væsker, inkludert vann. Tilsett 3 heaping ts. Epsom salt til en liter vann og chill. Chilling er ikke nødvendig, men vil gjøre bitterhet noe lettere å svelges.

Start din Diet

Hell en 8 oz. glass av væsken og drikke det på 18:00 Gjenta dette med en andre glass på 20:00 På 22:00, vil du møte den tøffeste utfordringen av dietten. Hell 4 oz. olivenolje i et glass og bland med saften av en sitron. Det vil ikke være den mest behagelige concoction, men du kan suge på saften av en sitron etterpå for å lette dvelende smaken av oljen. Legg deg ned å sove med overkroppen litt forhøyet til morgen. Dette vil hjelpe i fordøyelsesprosessen. Du kan føle at det haster å gå på do med en gang, men sjansene er det vil holde ut til i morgen.

End of the Diet

På 8 am, skjenke deg en annen 8 oz. glass Epsom salt vann. Stick nær badet, som tarmer vil begynne å bevege seg raskt i denne fasen av dietten. Dette er et resultat av giftstoffer blir spyles fra galleblæren og leveren. Drikk din siste glass Epsom salt vann ved 10 am etterfulgt av et glass med varmt vann for å kjempe noen dehydrering kan oppstå. Rask til middag. Gjenoppta normal diett langsomt, og starter med lette måltider for resten av dagen. Denne dietten bare må utføres en gang i året.