Digidexo.com

Hvordan få barna Off Pull-Ups

Hvordan få barna Off Pull-Ups


Å få barnet ut av Pull-Ups er et stort skritt. Du kan være glade for å komme forbi punktet med å endre barnet, men hun kan ikke være. For å hjelpe barnet ditt overgangen til iført undertøy, hun trenger å være klar og motivert. Presse barnet til å bruke badet før hun er klar eller før hun forstår prosessen kan få henne til å bli forvirret og frustrert. Etter barnets signaler hjelper henne å forstå kroppen hennes mens du lar barnet ditt til å ha en viss kontroll over prosessen.

Hvordan få barna Off Pull-Ups

•  Motivere barnet ditt til å bruke potte. Den Huggies Pull-Ups hjemmeside anbefaler å bruke slike teknikker som belønning (f.eks. Klistremerker eller godteri) og selv-motivasjon.

•  Introduser ideen om å bruke undertøy. Forklar barnet at store barna bruke undertøy og små barn bruke bleier eller pull-ups. La barnet plukke ut sin egen par å bruke når han er klar.

Lær barnet ditt at undertøyet hennes trekker på og av. Tillate henne å praktisere teknikken hennes slik at hun kan få en idé om hvordan du fjerner trusen før å bruke potte.

Lov deg barnet når han bestemmer seg for å bruke potte og ikke hans Pull-Up. Positiv forsterkning vil hjelpe barnet ditt vet når han er på rett spor.

Ikke straffe barnet for å ha en ulykke. Si at det er OK og hun kan prøve igjen. Som indikert av Huggies Pull-Ups, utvikle selvtillit hos barnet ditt er viktig under pottetrening prosessen.

Sørg for at barnet bruker potte før sengetid. Tømme blæren vil begrense sengevæting. Hjelp barnet ditt med opprydding prosessen hvis han har en ulykke. Oppmuntre barnet til å bruke potte så snart han får opp om morgenen.

Hint

  • Når barnet ditt er ute av Pull-Ups, minne henne til å bruke potte. Barna blir fanget opp i lek og ofte glemmer.
  • Bruk en madrass cover om natten om nødvendig.
  • Ikke bli skuffet hvis barnet ditt har noen tilbakeslag. De er normalt med pottetrening.
  • Ikke gå tilbake til pull-ups dersom barnet ditt har en ulykke. Går tilbake til pull-ups kan distrahere ham under pottetrening prosessen.
  • Ikke presse barnet. Pottetrening tar tid og hvert barn utvikler seg ulikt.