Digidexo.com

Virus Vs. Bakterier Symptomer

Virus-og bakterieinfeksjoner både forårsake sykdom, men de fleste virus og bakterier symptomer varierer. Disse forskjellene hjelpe folk å identifisere årsaken til deres sykdom og søker riktig behandling. Hver krever ulike behandlingstilbud. En feil behandling kan være skadelig og pasienter kan bli mer utsatt for fremtidige virus og bakterieinfeksjoner.

Flere symptomer på virus

En forskjell mellom virus og bakterier symptomer er at virusinfeksjoner angripe mer enn ett område av kroppen. Derfor kan folk oppleve flere symptomer som rennende nese, tette bihuler, hoste, sår hals og smerter i kroppen. En annen rødt flagg av et virus er at smertene ofte brenner eller klør. The Minnesota antibiotikaresistens Collaborative (MARC) sier at årsaken til de mange symptomene er fordi hver viruset har sitt eget arvestoff og legger til mange av kroppens celler.

Sentralisering av bakterielle infeksjoner

US National Library of Medicines sier at bakterier symptomene er vanligvis begrenset til ett område av kroppen fordi de er encellede organismer. Det området som påvirkes av en bakteriell infeksjon gir slike symptomer som rødhet, opphovning og smerte. For eksempel vil en person som har en hals eller ørebetennelse bare føler smerte i det infiserte området.

Lignende symptomer

Et virus eller bakterier noen ganger dele lignende symptomer, inkludert feber, frysninger og betennelser. MARC sier disse symptomene på virus og bakterieinfeksjoner oppstår fordi kroppen prøver å bekjempe infeksjoner.

Behandlingstilbud for Virus Symptomer

Fordi virus og bakterier symptomene varierer i måten de påvirker kroppen, behandlingstilbud forskjellig for hver. MARC sier at virusinfeksjoner ikke kan behandles med antibiotika, og heller ikke vil antibiotika forhindre disse infeksjonene sprer seg til andre områder. Dette skjer fordi virus har sitt eget genetiske materiale, som kan replikere under de rette forhold og interne produsere antibiotikaresistente infeksjoner. Den eneste behandlingen for virus symptomer er hvile, mye væske, og over-the-counter eller reseptbelagte medisiner som bekjemper spesifikke symptomer.

Bakteriell infeksjon Behandlinger

Bakterier symptomer responderer godt på antibiotika medisiner. Fordi bakterier er encellede organismer og angripe spesifikke områder av kroppen, er det lett for de antibiotika for å feste til cellene og drepe bakterier. Men den amerikanske Library of Medicines sier at langvarig bruk av antibiotika hjelper kroppen lære å motstå de behandlinger. For å redusere den sjansen, leger anbefaler å følge instruksjonene nøye og etterbehandling resept, selv om symptomene forsvinner etter noen dager.