Digidexo.com

eksponeringstid asbest

Tegn på asbest-relaterte sykdom

Asbest-relaterte sykdommer er skummelt. Det er fordi det ikke er noen tidlige symptomer på å bli rammet av materialet. Det kan ta opp til 40 år for noen mennesker til å stille noen symptomer på eksponering for asbest. Når symptomene vises, de ofte etterligner andre sykdommer og kan bli oversett.

Første symptomene

Problemet med å diagnostisere asbest-relaterte sykdommer er tidlig at symptomene er lik de andre typer av sykdommer. Kortpustethet, vedvarende hoste og brystsmerter vil ikke identifisere problemet som asbest-relatert. Vekttap og verkende ledd er ganske mye det samme; de er de typer symptomer som mange mennesker opplever når de begynner å bli eldre.

Flere alvorlige Indikatorer

Andre symptomer kan skille seg ut mer, spesielt hvis det er kjent at en person arbeidet rundt asbest. Huden din kan ta på seg et blålig skjær, noe som indikerer problemer med oksygen å komme inn i blodet. Hoste opp blod er alltid et tegn på at noe er alvorlig galt. Et annet tegn er en anomali kjent som "clubbing", der enten tånegler eller fingernegler begynner å snu inn i huden. Tarmobstruksjon er også en potensiell tegn.

Asbestose

Asbestose er forårsaket av arrdannelse i lungevev etter eksponering for asbest. Symptomene er lik emfysem, og det kan være vanskelig for legen å bestemme hvilke av disse sykdommene er årsaken, spesielt hvis pasienten røyker. En brystet X-ray eller CT av lungene er nødvendig for å gjøre bestemmelsen. Det finnes ingen kur for asbestose, men behandling kan bidra til å lindre sine symptomer.

Mesothelioma

Mesothelioma er den viktigste sykdommen skapt av asbest innånding. Det er en form for lungekreft som påvirker mesothelium, som er en tynn foring over lunger, hjerte, mage og andre organer. Mesothelium i lungene, eller pleura, er det som oftest påvirket av asbest. Imidlertid har mesoteliom blitt funnet i peritoneum, hvilke linjer bukhulen, og pericardium, hvilke linjer hjertets. Det finnes ingen kur for mesothelioma.

Vær forsiktig

Problemet med asbest-relaterte sykdommer er at det tar så lang tid for symptomer å manifestere. Dette betyr at når de store sykdommene er diagnostisert, er det ofte for sent å gjøre mye om dem. Hvis du er usikker på om du blir utsatt for asbest, har området undersøkt for asbest eller bly støv. Hvis du vet at du vil bli utsatt for asbest, bære en maske som dekker både nese og munn. Og sørg for at din lege notater eksponering for asbest i din medisinske diagrammer, fordi det kan bidra til å gjøre en diagnose tidligere.

Tester for asbest

Asbest lungekreft er vanligvis kjent som mesoteliom, som er en aggressiv cancer som kan påvirke mange organer og hulrom i kroppen. Fra 2000 til 3000 mennesker er diagnostisert hvert år med asbest lungekreft, som ofte forårsaket av eksponering for asbest i noens arbeidsmiljø eller i et hjem. Patologer og onkologer teste for asbest ved hjelp av medisinsk bildebehandling tester, komplett blodprosent og biopsier.

Complete Blood Count

Den komplette blodprosent, eller allment kjent som CBC, er en vanlig test som brukes til å bestemme hvor de røde og hvite blodlegemer fungerer. CBC vil hjelpe avgjøre de hvite blodceller til stede og de forskjellige typene. En CBC med differensial vil gi en mer detaljert titt på blodcellene og hvordan de arbeider og hvilke som er til stede. Når du skal teste for asbest, er legen som ønsker å sikre at de hvite blodcellene jobber for å beskytte mot smitte. En høyere resultat av røde blodceller vil informere legen det er noe galt. Dette vil hjelpe legen i å bestemme hvilke andre tester kan trenge å bli utført.

Bronkoskopi

En bronkoskopi er preformed ved å plassere en fiberoptisk bronkoskop opp en pasientens nese og deretter ned i halsen. Den fiberoptiske bronkoskop fungerer som et videokamera og er direkte forbundet med en skjerm, slik at legen kan se hva som skjer under prosedyren. En pasient som har en bronkoskopi utføres er delvis bedøvet å lette ubehag. Under denne testen en lege kan se pasientenes lunger. Under denne prosedyren en lege kan diagnostisere asbest. Mens du utfører bronkoskopi, er legen på jakt etter betennelse i interne luftveier, blødning, patogener og svulster.

Nål aspirasjon

Nål aspirasjon er også referert til som en nål biopsi. Lokal anestesi blir brukt ved utføring av nålen aspirasjon ved å sette en nål inn i lungen for å fjerne en prøve av fluidet. Nål aspirasjon gjøres når noen andre tester er ikke tilgjengelige som bronkoskopi. En nål aspirasjon er gjort for å diagnostisere unormale væsker, masser eller lesjoner som kan finnes i lunger, nyrer, lymfeknuter, lever, skjoldbruskkjertelen og abdominal massene. An X-ray kan hjelpe legen eller spesialist som utfører testen.

Thoracentesis

En thoracentesis er utført av en person sitter oppreist og lener seg på et bord. I løpet av denne fremgangsmåten en prøve av fluid som er funnet mellom brystveggen og lunge fjernes for testing. Thoracentesis brukes for å diagnostisere kreft. Denne fremgangsmåten også brukes for å fjerne overskuddsvæske, slik at en person kan puste enklere.

Thoracotomi

En Thoracotomi er et kirurgisk inngrep der en innsnitt er gjort mellom to ribben fra foran til bak. I løpet av denne fremgangsmåten en kirurg vil fjerne en del av lungen skadet eller syk lunge. Denne fremgangsmåten er utført for å behandle lungekreft og asbest. Etter prosedyren, vil pasienten legges inn på sykehus for mellom seks og åtte dager for observasjon.

Mediastinoscopy

Mediastinsocopy brukes til å undersøke innsiden av brystkassen foran lungene. Dette gjøres ved å utføre en biopsi med en tent instrument kjent som en mediastinoscope. Denne biopsi utføres ved å sette rammen gjennom halsen. Pasienter som gjennomgår en mediastinsocopy er delvis bedøvet.

Medical Imaging tester

Medisinsk bildebehandling tester som brukes for å diagnostisere asbest er CT, MR og PET-skanninger. CTS (også kjent som computertomografi), MRI (eller magnetisk resonans imaging) og kjæledyr (eller positronemisjonstomografi skanner) all sjekk for knuter som kan vises på lungene. I noen tilfeller kan en pasient vil være nødvendig for å svelge en radioaktiv substans, slik at legen kan bedre se knuter på lungene.

Risiko for Grey Asbest

Risiko for Grey Asbest


Forbudt i 1995, den nest mest utbredte formen for asbest, har amosite brune eller grå, rette fibre (amfibol), laget av jern magnesium silikat, ifølge SimplifyDIY. Grey asbest er et mineral som ble brukt mye i byggebransjen i løpet av første halvdel av det 20. århundre, er det svært motstandsdyktig mot varme og ild. Asbest ble brukt i alt fra biler til skip.

Avhengig av tilstanden til asbest kan det bli en helse bekymring. Hus bygget før andre verdenskrig er mer sannsynlig å ha asbest i bygningsmaterialene. Asbest i små fibre ble blandet med betong slik at det er umulig å vite om en bygning er forurenset med stoffet. Den eneste måten å finne ut om en bygning har asbest er å analysere en prøve av byggemateriale.

Risiko for asbest

Den eneste risikoen fra asbest er at av inhalasjon av luftbårne partikler. Asbest er laget av ørsmå fibre. Asbest er ikke skadelig med mindre det begynner å svekkes og fibrene blir luftbårne. Imidlertid, dersom stoffet er boret eller forstyrres på noen måte fibrene komme i luften. Når disse fibrene er luftbårne og inhalert de kommer inn i lungene, hvor de forårsaker lungesykdom. Det er ingen kur for noen lungesykdom forårsaket av asbest. Disse asbestfibre forbli i lungene for en lang tid hvor de forårsaker sykdom. Bevis av sykdom kan ikke manifestere i femten år eller mer.

Asbest-relatert sykdom

Pleural plakk er en tilstand forårsaket av eksponering for asbest i hvilken vevet rundt lungene og diafragmaet begynner å tykne og herde. Det er vanligvis ingen symptomer. Overskudd av væske kan begynne å bygge seg opp i rommet mellom lungene og brystveggen. Dette er kjent som pleuravæske. Asbestose er en tilstand der vev i lungene blir arrete gjøre pasienten har en større risiko for lungekreft. Røyking øker denne risikoen. Lungekreft danner vanligvis i lungevevet eller cellene lining luftveiene. Mesothelioma er kreft i pleura. Asbest kan også føre til kreft i slimhinnen i bukhulen.

Outlook

Utsiktene for mennesker utsatt for asbest varierer i henhold til graden av eksponering, skade, og hvilke sykdommer de har. Påvirker av asbest på lungene dine ikke kan reverseres ved noen behandling. Men det finnes behandlinger for å lindre smerten, bremse utviklingen av sykdommen, og hindre komplikasjoner ifølge National Institute of Health (NIH). Røykeslutt og gjøre andre endringer i livsstil kan forebygge komplikasjoner og lungekreft.

Hvordan Test for asbest eksponering

Hvordan Test for asbest eksponering


Asbest er dannet av mineralfibre som brukes for kommersielle formål, for eksempel hjemme isolasjon. Fibrene kan lett bli inhalert eller svelget når asbestfibrer skille. Når du inhalerer disse fibrene, kan cellular skade oppstår til vev og organ fôr. Til slutt denne skaden kan resultere i forskjellige sykdommer. Ifølge nettstedet asbest, vanlige sykdommer som følge av inhalering av asbest inkluderer asbestose (en puste lidelse) og forskjellige former for kreft. Hvis du føler at du har blitt utsatt for asbest, kan du ta kontakt med din lege for å gjennomføre eksamen.

Hvordan Test for asbest eksponering

Fysisk eksamen

gjennomgå en fysisk eksamen, som vil inneholde en historie om da du begynte opplever symptomer. La din lege vite hvis du arbeider på en byggeplass, eller hvis du føler at du har blitt forurenset på ditt hjem.

Få et røntgenbilde av lungene. En X-ray vil avgjøre om det er arrdannelse på lungene vev eller plakk utvikling.

Få en computertomografi (CT) skanne etter å ha mottatt en kiste X-ray. CT-skanning tilby en mer detaljert visning av noe unormalt funnet innenfor dine lunge vev.

Ta en lungetest. Denne testen vil blant annet gi en spyttprøve (hoste opp væske fra lungene) og utføre pusteøvelser.

La din lege til å utføre en lunge biopsi hvis det er nødvendig. Vev fra din lunge vil bli fjernet for å oppdage noe utenom det vanlige.

Hint

  • Ifølge Mayo Clinic, hvis du lider av asbestose, vil du lungene har en honeycomb utseende til det på en kiste X-ray.
  • Plaketter som vises på brystet X-ray kan være en indikator på eksponering for asbest.
  • Plakk er hvite vev unormalt som fra kollagen pakker på vev.

Hvordan vet jeg om du har Pustet Asbest

Hvordan vet jeg om du har Pustet Asbest


Innånding av asbest kan være farlig selv om du har vært utsatt bare midlertidig. Asbest er brukt i taket helvetesild, takstein, takpapp, ytterkledning helvetesild, sement fittings og rør som brukes til vann og avløp strømnettet. Som asbest er brann og varmebestandig, er asbestsementplater som brukes i nærhet av kjeler og ildsteder. Du blir utsatt for asbest når asbestfibre, vanligvis holdt intakt inne i produktene, bryte og spre i luften. Dette kan skje ved bruk av asbest produkter, bolig reparasjoner, eller hvis du er i nærheten av å bygge riving fungerer. Det er ingen umiddelbare symptom som tyder på at en person har inhalert asbest. Men, det er alltid bedre å være forsiktig, spesielt hvis du mistenker at du har vært utsatt for farlige nivåer av asbest.

Hvordan vet jeg om du har Pustet Asbest

Observer hvis du opplever kortpustethet, vedvarende hoste, smerter i brystet og vanskeligheter med å utføre fysiske oppgaver. Dette kan være en indikasjon på Asbestosis. Asbestose er forårsaket av skade på lungevevet (fibrose). Når asbest fiber er inhalert, de får fast i lungene. Kroppens immunforsvar bekjemper dem fordi de er fremmede stoffer ved å bestille betennelse deltakerne. Denne prosessen skaper arr-lignende vev i lungene, noe som tykner luftblærer vegger, som fører til pustevansker.

Se etter hevelse, anemi, kvalme, forstoppelse, feber eller svetter om natten og tap i vekt, i tillegg til de puste symptomer. Dette kan tyde på mesothelioma, en sjelden kreft i lunge membraner eller magen. Selv lave nivåer av asbest eksponering kan forårsake mesothelioma.

Kontroller for kronisk hoste øker i alvorlighetsgrad og ledsaget av blod i oppspytt. Hvis det er også brystsmerter, heshet, pustevansker og tungpustethet, tap av vekt, hodepine og smerter i bein, betale umiddelbar oppmerksomhet for disse kan være symptomer på lungekreft.

Søk profesjonell hjelp umiddelbart hvis du opplever noen av de ovennevnte symptomene.

Hint

  • Bruk verne asbest masker mens du utfører hjemme reparasjoner for å unngå eksponering og unngå riving nettsteder.
  • Rådfør deg med en asbest advokat for å vite om du kan kreve erstatning dersom du er diagnostisert med asbest innånding symptomer. Dette kan bidra til å dekke medisinske kostnader.
  • Ikke overse asbest pusterelaterte symptomer.

Typer av sykdom forårsaket av asbest

Typer av sykdom forårsaket av asbest


Asbest er et naturlig mineralfiber som ble populært brukt som en base for flere konstruksjonsmaterialer på grunn av sin isolasjon og brannhemmende egenskaper. Vanlige produkter som inneholder disse fibrene inkluderer: Takshingel, tre fliser, vegger, papir, asbestsement, bildeler, brannsikre tekstiler og pakninger. Disse produktene utgjør ingen skade når intakt, men en gang skadet eller forverret seg, de blir en alvorlig helserisiko som de slipper asbest fiber i luften. Personer som inhalerer disse fibrene utvikler ofte ødeleggende, og til og med dødelig, sykdom som påvirker lungene, magen og hjertet.

Mesothelioma

Mesothelioma er en sjelden form for kreft som bare er ervervet gjennom eksponering for asbest fiber. Denne sykdommen ødelegger mesothelial cellene som danner Mesothelium vev, vevet ansvarlig for å produsere en smørende væske som gjør at kroppens organer til å bevege seg uten å forstyrre nervene. Alvorlige respiratoriske komplikasjoner er de første symptomene på denne sykdommen som mesothelioma påvirker membranen i lungene, brystet, magen og hjertet. Det tar ca 30 til 40 år før mesothelioma faktisk manifesterer seg. Så langt er det ingen kjent kur for denne sykdommen.

Asbestose

Asbestose er en progressiv sykdom i lungene som noen ganger kan føre til lungekreft. Det rammer først og fremst alveolene, som er den delen av lungene våre som fungerer som primærgassvekslere. Når en person puster asbest, noen av fibrene avgjøre i alveolene vegger, forårsaker den til å danne arrvev. Disse arrene gjør det vanskelig for oksygen for å komme inn i blodet og dette fører til sine ofre til å ha kortpustethet eller produsere sprakende lyd i lungene mens du puster inn. Ekstreme tilfeller av asbestose kan noen ganger føre til hjertesvikt, som hjertet arbeider etter hvert vanskeligere å pumpe mer oksygen til kroppen. Akkurat som mesoteliom, er det ingen effektiv kur for denne sykdommen, spesielt når vev arrdannelse har startet.

Asbest pleural sykdom

Dette skjer når pleural foring av lungene tykkere som en reaksjon på nærvær av asbestfibre i lungene. Pleural sykdom er lik asbestose, da det er også forårsaket av tissue scarring bare denne gang, den berørte del er foring av lungene. Det tar vanligvis 10 år for denne sykdommen til å utvikle og en måte å effektivt oppdage det er gjennom CT-skanning og røntgenundersøkelse. Akkurat som asbestose, pleural sykdom fører til kortpustethet og forstyrrer lungefunksjon. Det heller ikke har en effektiv kur og denne ødeleggende sykdommen blir verre på grunn av gjentatt arrdannelse i pleural fôr forårsaket av asbest fiber rester i lungene.

Effekter av asbest på øynene

Effekter av asbest på øynene


Asbest er en gruppe av mineraler som finnes i naturen og blir brukt som en del av mange bygningskonstruksjoner. Som et materiale, er det sterke, varmemotstandsdyktige og rimelige. Imidlertid kan asbest være farlig, og har vist seg å forårsake kreft. Asbest kan komme inn i kroppen gjennom øynene eller lungene og først og fremst retter seg mot luftveiene.

Hvordan Asbest kommer i øynene

Asbest eksponering for øynene oppstår når asbestholdige materialer er forstyrret, og fibrene blir luftbåren. Asbest kan komme i øynene under hjem remodeling, da bygningsarbeidere er renovere eller raseringen en bygning. Mennesker, slik som voktere, som arbeider i områder av gamle bygninger der asbest kan være til stede står i fare for asbest eksponering. Den beste måten å unngå å få asbest i dine øyne er å bruke vernebriller.

Asbest partikler på overflaten av øyet

Asbest kan irritere øynene som enhver fremmedlegeme eller støv partikkel. Fordi asbest er et silikat, hvis det i øynene det kan føre dem til å bli irritert. Graden av irritasjon kan være minimal for ekstreme, avhengig av mengden av asbest som kommer inn i øyet. Symptomer på asbest i øyet inkluderer kløe, svie, skrape, rødhet, lysfølsomhet og rive.

Asbest partikler innebygd i Eye

Selv om ikke vanlig, kan asbest partikler trenge inn og sette seg fast inne i øyet. Det kan være lite eller ingen symptomer i utgangspunktet. Hvis du tror du har asbest i øyet, skyll øyet medøyenvask eller rent vann (selv om du ikke føler noe i øyet). Motstå fristelsen til å nappe eller dra noe som kan bygges ut. I stedet søke hjelp fra en optiker så snart som mulig. Øyne vil vanligvis leges raskt når asbestfibrene er fjernet. Legen din kan forskrive et antibiotikum salve for å hjelpe hastighet helbredelse og unngå smitte.

Hvilke sykdommer Betyr Asbest Årsak?

Hvilke sykdommer Betyr Asbest Årsak?


Vanlige asbest-forårsaket sykdommer er mesothelioma, asbestose og lungekreft. Asbest er vanligvis ikke farlig, men når du er i en forstyrret eller oppløst tilstand blir det en støv som er lett inhalert. Snakk med legen din dersom du opplever noen av disse tegn eller symptomer etter eksponering for asbest.

Sykdommer

Asbestose er en progressiv sykdom som resulterer i alvorlige betennelser og irritasjon i lungene. Sykdommen kan være potensielt dødelig, og har ingen symptomer i det hele tatt. Mesothelioma er en sjelden kreft som påvirker slimhinnen i de fleste av de indre organer. Mesothelioma er delt inn i fire forskjellige typer. Pleural ondartet mesothelioma påvirker bare lungene, peritoneal påvirker vevet i magen, perikard påvirker hjertet og mesothelioma i tunical vaginalis vises i testiklene.

Årsaker

Asbestose er forårsaket av inhalering av fibrene i asbest. Immunceller forsøker å bryte ned asbest, men mislykkes på grunn av lengden av fiberen. Kjemikaliene som er ment å ødelegge asbest lekke inn i alveolene i lungene og forårsaker arrdannelse. Den eksakte årsaken til mesoteliom er ukjent, men det antas å være knyttet til genetikk og asbest. De fibre av asbest er ikke de eneste årsaker lungekreft, men starte kreft i noen tilfeller.

Symptomer

Symptomer på asbest-relaterte sykdommer vanligvis ikke skje før 20 til 30 år etter eksponering. Symptomer på mesothelioma inkluderer kronisk hoste, kortpustethet, muskelsvakhet, vekttap og væske bygge opp i lungene. Peritoneal mesothelioma kan føre til smerter og hevelse i magen samt uforklarlig vekttap. Lunge kreft symptomer som anemi, hes hoste, sterke brystsmerter, hoste opp blod, tretthet og vekttap. Asbestose ofte vist symptomer som inkluderer konstant hoste og tungpustethet, tetthet i brystet og kortpustethet.

Behandlinger

Behandling for lungekreft omfatter typisk en kombinasjon av kjemoterapi, kirurgi, og i noen tilfeller stråling. Operasjoner for å fjerne væske fra brystet og fôr fra organer er vanlige behandlinger for mesothelioma. Kjemoterapi er også brukt til å drepe kreftceller og stråling hjelpemidler når målretting spesifikke områder. Ingen behandling vil reversere effekten av asbestose slik behandling fokuserer på opphør av utviklingen av sykdommen og lindring av symptomer. Røykeslutt og vaksinasjoner brukes til å forebygge lungeinfeksjoner som kan føre til lungebetennelse og influensa.

Forebygging

Unngå å puste asbest på arbeidsplassen eller hjemme er avgjørende for å forebygge disse sykdommene. Følg alle eventuelle sikkerhetsforanstaltninger skissert av din arbeidsgiver for eksempel på seg en ansiktsmaske. Vær spesielt nøye med å holde seg borte fra asbest som er oppløses eller skadet, så dette er når asbest er mest sannsynlig å bli sluppet ut i luften. Snakk med legen din om andre ting du kan være i stand til å gjøre for å redusere risikoen.

Tidlige symptomer av asbest

Tidlige symptomer av asbest


Asbest, forklarer Environmental Protection Agency, er betegnelsen anvendt for å "en rekke naturlig forekommende fibrøse mineraler med høy strekkfasthet, evne til å være vevd, og motstand mot varme, og de fleste kjemikalier." Skader fra eksponering for asbest er ikke umiddelbar; det kan ta fra 10 til så mye som 30 år for symptomer skal vises. Eksperter har ikke nådd en enighet om hvor mye innånding asbest som fører til varig skade, men OSHA er 200.000 fiber per kubikkmeter luft for arbeidsplasser.

Asbestose

Arrdannelse som følge av asbestfibrer innebygd i lungevevet fører til symptomer på en sykdom kalt asbestose. De tidligste tegn på asbestose inkluderer kortpustethet, brystsmerter, hoste og nedsatt toleranse for fysisk aktivitet, ifølge Mayoclinic hjemmeside. Negl clubbing, en misdannelse av negler, kan også være til stede.

Lung Cancer

Ifølge Asbest nettsted, er små-cell carcinoma den vanligste formen for lungekreft relatert til asbest eksponering. Symptomer på small-cell carcinoma omfatter hoste opp blod og intens smerte i brystet og skuldrene. Tilstanden forverres ofte over tid og med pustevansker, hevelser i hodet og nakken, og hyppige forekomster av lungebetennelse. Small-cell carcinoma metastasizes raskt og er ofte dødelig.

Mesothelioma

The National Cancer Institute forklarer at mesothelioma er en sykdom i mesothelium, en membran som beskytter kroppens indre organer. Symptomer på mesoteliom variere i henhold til typen av mesotel påvirket av cancer. For eksempel, hvis den peritoneal, eller mage, er mesotel påvirkes, symptomer inkluderer abdominal smerte og hevelse, samt vekttap. Pleural mesothelioma, som påvirker pleura, eller mesothelium dekker lungene, presenterer med brystsmerter og kortpustethet.

Ikke-maligne lidelser

Langvarig eksponering for asbest kan også føre til ikke-maligne lidelser, vanligvis av pleura. Disse inkluderer pleural plaketter, eller arrdannelse i pleural vev og plevravæske eller unormal opphoping av væske i vevet mellom lungene og brysthulen, bemerker National Cancer Institute.

Hvordan finne ut om Asbest er på din luftfilteret

Asbest er et kjemikalie som er brannsikre. Det er en type fiber fortsatt ofte brukt i produksjonen av en rekke varer, inkludert gulvfliser, sement produkter, bildeler, tekstiler og Takshingel. Eksponering for asbest fiber øker risikoen for å utvikle lungesykdom. Sykdomssymptomer kan ta mange år å utvikle etter eksponering for asbest. Asbestfibre kan også bli plukket opp av luftfilter filtre. Ved hjelp av en asbest-forurenset luftfilter kan spre asbest hele hjemmet ditt. Hvis du mistenker at din luftfilteret har asbestfibre, bør du samle en prøve ved hjelp av en asbest hjemme-testing kit og sende det til et laboratorium for analyse.

Hvordan finne ut om Asbest er på din luftfilteret

•  Kjøp en asbest gjør-det-selv hjemme kit. Du kan finne disse pakkene på din lokale jernvarehandel, eller du kan kjøpe en på nettet.

Slå av eventuelle ventilasjonssystemer som for eksempel vifter og klimaanlegg. Disse apparatene kan blåse asbestfibre rundt huset.

Bruk støvmaske og hansker før samle prøven fra luftfilteret.

Fukt luftfilteret lett. Tørk filteret med en fuktig svamp. Våte asbestfibre er mye mindre sannsynlig å bli luftbårne enn tørre.

Bruk samling verktøy som finnes i settet og skrape et lite utvalg fra luftfilteret. Plasser prøven i beholderen som fulgte med settet og tett forsegle den.

Dekk den delen av renere filter der du fjernet en prøve med et lite stykke duct tape for å hindre ytterligere spredning av asbestfibre. Unngå å bruke luftrenseren til du finner ut er negativ asbest testing.

Send prøven til adressen som er skrevet på instruksjonshefte for laboratorieanalyse. Sørg for å lese emballasje instruksjoner før sending.

8. Vent på resultatene av asbest-analyse. Fortsette å bruke luftfilter og filter hvis testen kommer tilbake negativ. Hvis derimot, kommer tilbake positive testen, bør du kontakte en profesjonell entreprenør til å hjelpe deg å reparere eller fjerne asbest fra luften renere. Ikke forsøk å rengjøre luftfilteret på egen hånd for å unngå spredning av asbestfibre.

Hvordan reduserer jeg risikoen for asbest?

Langvarig eksponering for asbest har blitt korrelert med lungesykdommer som alvorlige som kreft. Det har blitt anvendt i en rekke kommersielle produkter, slik som rør og isolasjon, slik at det kan bli funnet i mange eldre bygninger. Asbest risikoeksponering er best reduseres ved å unngå asbest helt. Faktisk er dette den eneste god måte å unngå asbest risiko. Dette betyr at for å redusere risikoen asbest bare unngå situasjoner hvor man kan komme i kontakt med asbest for en lang tidsperiode. Hvis du finner deg selv i denne situasjonen, må du ta skritt for å fjerne asbest.

Bruksanvisning

Occupational Risk

•  Unngå å få i jobb der asbest eksponering er sannsynlig. Disse omfatter konstruksjon, brannslokking, gruvedrift, skipsbygging, og undervisning --- egentlig noen jobb der du kan finne deg selv rundt gamle bygningsmaterialer.

Informere noen i det øyeblikket du finne asbest i jobben din. Det kan bare bli identifisert av en lab, men noen fiber består av bunter som lett skiller i lange, tynne stykker er mistenkt.

Sørg for at din arbeidsgiver er ventiler det berørte området og gi all nødvendig verneutstyr, som inkluderer åndedrettsvern og hansker.

I Hjem

Ta en prøve av mistenkte asbestfibre. Bruk hansker, og sette prøve i en plastpose.

Ta mistenkt asbest prøve til et laboratorium.

Kontroller laboratoriet du bruker er godkjent (se "Ressurser").

Leie en entreprenør til å fjerne asbest. Han skal være iført utstyret nevnt ovenfor.

Har luften periodisk samplet etter at asbest er fjernet for å sikre at det ble gjort riktig. Laboratoriet du sendte det til bør ha folk på plass for å gjøre dette; hvis ikke, vil de vite hvor du skal sende deg.

Definisjon av AsbestAsbest er et naturlig forekommende mineral som har lang silikat, krystallinske fibre. Navnet stammer fra gresk, som betyr "inextinguishable," på grunn av sine varmebestandig kvaliteter.

Betydning

Egenskapene til asbest gjort det nyttig i isolasjon programmer og termisk og kjemisk stabilitet. Det har også blitt verdsatt for sin strekkstyrke. Sin popularitet i industrien økte i løpet av slutten av 1800-tallet, da det begynte å bli brukt i byggeprosjekter.

Typer

Det finnes seks typer asbest. Den chrysotile typen brukes bare i Amerika og Europa. Denne hvite asbest var populært for bruk i sparkelmasse, betong taktekking og rørisolasjon. Andre typer asbest er amosite, som er brun og brukes til varmeisolasjon og som brannhemmende, og crocidolite, som er blå og er populært i Afrika og Australia. Anthophyllite, tremolite og aktinolitt er ikke ofte brukt i industri applikasjoner.

Advarsel

Svulster har utviklet seg i dyr, og mesotheliomas har skjedd hos mennesker utsatt for forstyrret krysotilasbest. Familiemedlemmer av personer som er utsatt for krysotilasbest har også utviklet mesothelioma. Amosite asbest er den mest farlige formen på grunn av sin hule fiber struktur, som gjør det svært lett i luften. Alle typer asbest være like helseskadelig.

Historie

Asbest-relaterte helseproblemer og dødsfall ble først identifisert i 1900, da korrelasjonen ble gjort mellom arbeiderne håndterer asbest og sykdommer. Siden da har det vært mer enn 100 000 asbest-relaterte dødsfall i USA.

Geografi

Verdens største produsenter av asbest og asbestprodukter er Russland, Kina, Kasakhstan og Canada.

Er små mengder asbest Farlig?

Asbest er en type mineral som er et kjent karsinogen. I mange år før den utstrakte kunnskap om asbest-relaterte sykdommer, asbest ble brukt i en rekke forskjellige bygningsmaterialer, som strekker seg fra isolasjonen for å sementere til visse typer stoffer. Selv om ikke alle som er utsatt for asbest vil utvikle en kreft eller pulmonal sykdom, mange vilje.

Risiko

Asbest eksponering kan føre til lungesykdommer som pleural fortykkelse og asbestose, samt kreft i lungene, mage-tarmkanalen, mesothelioma og i svært sjeldne tilfeller, testikkelkreft.

Innkapslet Asbest

Asbest-laden materialer er mest farlig når de er skadet, slik at asbestfibrene å bli luftbårne. Disse fibrene, ved innånding, kan forårsake lungeskader og kreft. Når asbest er innkapslet, men det er generelt betraktet som sikre å være rundt.

Sikkerhet

Ifølge både EPA og OSHA, er det ikke sikkert nivå av asbest eksponering.

Utvikling

Etter å ha blitt eksponert for asbest, kan det ta flere tiår for helseproblemer å manifestere. I tilfelle av asbest-forårsaket kreft som mesothelioma, kan det ta så lenge som 50 år for kreft første symptomene for å bli oppdaget.

Slik reduserer du risikoen

Du kan minimere risikoen for eksponering for asbest ved ikke å gjennomføre noen hjemme-renovering prosjekter (eldre boliger kan inneholde asbest-laden materiale), og unngå eventuelle materialer som kan inneholde asbest, som for eksempel gamle isolasjon eller gulvfliser. Bor i umiddelbar nærhet til fabrikker eller miner som jobbet med asbest kan også sette en person i fare.

Hvordan å lære om Asbest og lungekreft

Hvordan å lære om Asbest og lungekreft


Unormale celler som reproduserer ukontrollert i lungene blir lungekreft. Hva som forårsaker disse cellene til å bli uvanlig er eksponering for kreftfremkallende, slik som asbest. Asbest er en kombinasjon av mineraler som skader det menneskelige legeme når det inhaleres. I tillegg til å forårsake lungekreft, kan asbest også skape kroniske infeksjoner i lungene. Den beste måten å beskytte deg selv fra asbest er å lære mer om hva det er og hvordan du kan redusere risikoen for eksponering.

Bruksanvisning

•  Vit når du tukle med produkter som inneholder asbest, er ørsmå partikler frigjøres i luften. Disse partiklene kan da sette seg fast i lungene i lange perioder.

Innse at når asbest partikler forblir i lungene, kan de forårsake betennelse og arrdannelse av lungevev. Dette kan skape unormale celler, som kan slå kreft over tid.

Lær om hvordan du blir utsatt for asbest. Asbest er et naturlig produkt som kan finnes i luft, vann og jord.

Vær oppmerksom på de med høyest risiko for asbest eksponering er de som møter det på jobb. Dette inkluderer de som jobber i bygg og anlegg, skipsbygging, asbest gruvedrift og i produksjon av asbest tekstiler.

Spør legen din om hvilke faktorer som påvirker risikoen. Du kan finne din risikonivået kan bestemmes av mengden, størrelse, form og kilden til asbest du er utsatt for.

6. Ta en aktiv rolle i å redusere trusselen om asbest på helsen din. Du kan snakke med veileder om muligheten for å teste din arbeidsplass for tilstedeværelsen av asbest og kommer opp med forebyggende tiltak, for eksempel obligatoriske ansiktsmasker, for å redusere risikoen.

Tips og advarsler

  • \

Eksponeringsnivåer for Asbest Typer

Eksponeringsnivåer for Asbest Typer


Asbest er en gruppe mineraler som forekommer naturlig når bunter av fibre skille i tynne, holdbare tråder. Asbest er mye brukt i mange bransjer fordi det er motstandsdyktig mot varme, brann og kjemikalier; det heller ikke lede strøm. Men når folk puster inn asbest, kan fibrene bli fanget i lungene og forbli der i lang tid. Når disse fibrene akkumuleres, kan de påvirke pust og føre til alvorlige helseproblemer.

Low Level Eksponering

Nesten alle er utsatt for asbest i noen tid i løpet av livet, men de fleste mennesker ikke blir syke av eksponeringen. Lave nivåer av asbest eksistere i luft, vann og jord. Som regel de som blir syke av asbest er de som jevnlig utsettes for materialet, for eksempel de som jobber i bygg og anlegg, tekstiler og isolasjons bransjer. Imidlertid har forbedret bransjepraksis minimert risikoen for ansatte som blir utsatt for høye konsentrasjoner av asbest.

Kronisk eksponering

De som opplever kronisk eksponering for asbest kjøre risikoen for å utvikle kreft, mesothelioma og ikke-ondartede lungesykdommer. Det er ingen vanskelig regel om hvor mye eksponering for asbest regnes som kronisk eller for mye, men flere faktorer avgjør hvor eksponering påvirker en person. Konsentrasjon, varighet, frekvens og størrelse, form og kjemiske sammensetningen av asbestfibrene er faktorer i hvordan materialet påvirker et individ.

Lange og tynne fibre er forventet å nå de nedre regioner i lungene, noe som betyr at de vil bli beholdt i det lengre og har en mer toksisk effekt enn korte, brede fibre. Brede fibre er vanligvis forventes å bli deponert i de øvre luftveiene uten å nå dypt inn i lungene. Men korte, brede fibre er også i stand til å forårsake luftveisproblemer, da det kan ta år for asbestfibre til å jobbe seg ut av lungene. Forlenget nærvær av fibrene i lungene kan føre til væskeopphopning, og utviklingen av tumorer.

Røyking og asbest eksponering

De som røyker sigaretter, og er også utsatt for asbest har høyere risiko for å utvikle lungekreft enn dem som ikke røyker. Selv om røyking allerede potensielt fører til lungekreft, studier viser at en vane, da sammen med eksponering for asbest, øker denne risikoen betraktelig. Det er derfor folk som mistenker at de har vært utsatt for farlige nivåer av asbest bør slutte å røyke for å unngå den høye risikoen for lungesvulster og kreft.

Hvordan behandle asbest forgiftning

Hvordan behandle asbest forgiftning


Asbest er en gruppe av naturlig forekommende mineraler som har vært brukt i industrien, fordi de er motstandsdyktige mot kjemikalier og varme. De to undergrupper av asbest er chrysotile fibre, som er krøllete eller serpentin, og amfibol fiber, som er rett og nåleaktige. Chrysotile fibre har blitt mest brukt i industrien. Følgende trinn vil hjelpe deg å identifisere og behandle en sak av asbest forgiftning.

Bruksanvisning

•  Vet om den lange perioden som må passere før asbest eksponering gir vanligvis symptomer. Den primære fare fra asbest kommer fra inhalere det. Asbestfibre har en tendens til å forbli i lungene når de blir inhalert. Fibrene vil akkumuleres og forårsaker lungebetennelse og arrdannelse, noe som kan føre til asbestose, lungekreft og mesoteliom.

Informer legen din om en mulig eksponering om du har symptomer, fordi de ikke kan bli synlig for år.

Se etter eventuelle vedvarende luftveisproblemer som får verre over tid. Andre symptomer kan være tretthet, innstramming av brystet, problemer med å svelge, hevelse i halsen eller i ansiktet, tap av appetitt og vekttap.

Få en medisinsk eksamen for å avdekke asbesteksponering. Spesifikke tester bør omfatte lungefunksjonstester og en kiste X-ray. The X-ray vil ikke oppdage selve asbestfibre, men det kan bidra til å identifisere tidlige stadier av lungesykdom. Computertomografi kan være mer effektive for dette enn røntgenstråler. Ved mistanke om asbest eksponering, kan en lunge biopsi bekrefter asbest eksponering.

Gjennomgå støttende terapi for å lindre symptomene fordi det er ingen kurativ behandling for asbestose. Terapeutiske metoder for å fjerne sekret fra lungene inkluderer brystet perkusjon, postural drenering og vibrasjon.

Asbest & Pleural lungesykdom

Asbest & Pleural lungesykdom


Asbest er et kreftfremkallende materialer som har vært knyttet til utbruddet av tallrike pleurale pulmonære sykdommer. Pleura refererer til en membran som omslutter og omgir lungene og pleura kan bli skadet av små partikler av asbest som har blitt et uhell inhalert. Dessverre, asbest-relaterte sykdommer er ofte dødelig, selv om en liten del av asbest bundet medisinske tilstander er godartet.

Pleural Plaketter

To typer arr kan oppstå på pleura skyldes eksponering for asbest. Dette er pleural plaketter og pleural fortykkelse. Nesten alle mennesker som utvikler pleural plaketter ble utsatt for asbest på ett punkt i livet, vanligvis omtrent 20 til 40 år etter plaketter utvikle. Pleural plaketter er klynger av hvite vev som utvikler på pleura, som ofte forkalke. Generelt sett, er begge forholdene anses godartet. Imidlertid kan utbruddet av disse forholdene være et forvarsel for andre mer alvorlige forhold som mesothelioma.

Pleurafortykkelse

Pleurafortykkelse oppstår når arrvev utvikler rundt asbestfibre fanget i lungene, og ofte manifesterer 15 år eller mer etter eksponering for asbest. Pleurafortykkelse er ikke utelukkende forårsaket av eksponering for asbest, og kan også skyldes andre materialer som silika eller andre irritanter. Pleurafortykkelse kan forårsake kortpustethet, og kan forekomme samtidig med mesothelioma.

Asbestose

Asbestose er en kronisk inflammatorisk sykdom som påvirker lungene, og kan forårsake brystsmerter og ekstrem kortpustethet. I noen tilfeller kan asbestose være dødelig. Sykdommen kan behandles med visse inhalant medikamenter, så vel som ved å drenere fluid oppbygning fra lungene eller brysthulen. En person som mener at de ble utsatt for asbest bør ha rutinemessige kontroller for å få sin lege overvåke deres lungene for eventuelle endringer som kan tyde på utbruddet av asbestose eller andre asbest-relaterte plager.

Lung Cancer

Asbest inhalering kan føre til utvikling av lungekreft. Ofte opprinnelse i luftrøret, bronkiolene, eller alveolene før den spredte seg til pleura, asbest bundet lungekreft går ofte udiagnostisert inntil de senere stadier av sykdommen. Asbest eksponering kan føre til både småcellet lungekreft (de mer sjeldne typen lungekreft) og ikke-småcellet lungekreft. Røyking øker risikoen for å utvikle lungekreft.

Pleural Mesothelioma

Pleural mesothelioma er den vanligste formen for mesothelioma, en sjelden kreft som rammer i henhold til 3000 nye pasienter i Amerika hvert år, ifølge National Cancer Institute. Kreften kan utvikle flere tiår etter at en person har vært utsatt for asbest; men når symptomene har dukket opp, kan kreften drepe en pasient i løpet av uker etter å ha blitt diagnostisert. Den gjennomsnittlige mesothelioma pasienten ikke forventes å leve i mer enn 24 måneder etter å ha blitt diagnostisert. Andre former for mesothelioma påvirker hjerteposen (membran som omgir hjertet) og vev og membraner i bukhulen.

Forskjellen mellom Friable Asbest & smuldrende

Asbest, et kjent karsinogen, ble brukt i flere tiår i alt fra asfalt til stoffer til isolasjon. Asbest kommer i mange former og typer, og hver type utgjør ulike helserisiko. Generelt sett, er asbestholdige materialer plassert i en av to kategorier: bulk og smuldrende.

Definisjoner

Sprøtt asbest er et materiale som kan smuldre lett og bli luftbårne og utgjør en mer alvorlig trussel enn smuldrende eller innkapslet asbest. Smuldrende asbest er mindre sannsynlig å bryte opp i mindre biter når manipulert med hendene.

Helserisiko

Selv om begge typer asbest kan føre til alvorlige helseproblemer, er sprøtt asbest mer farlig fordi det er lettere brytes ned. Når materialet bryter sammen, kan de fibre av asbest frigis. Ved innånding, kan disse fibrene forårsake kreft.

Materialer

Materialer som inneholder sprøtt asbest kan inkludere rørisolasjon og brannsikring. Smuldrende asbest kan finnes i gulvfliser, sement og asfalt, blant annet.

Juridiske implikasjoner

Juridisk sett har Environmental Protection Agency erklært at bulk asbestholdige materialer er definert som inneholder mer enn 1 prosent asbest og kan bli pulverisert av en persons hender.

Endringer over tid

Betegnelser som smuldrende er ikke garantert. Over tid, og med et materiale som har blitt utpekt som smuldrende kan gå i oppløsning, spesielt hvis den har blitt påvirket eller skadet på noen måte.

Symptomer på Asbest Poisoning

Asbest er et fibrøst materiale som ble brukt i isolasjonen og andre byggematerialer inntil slutten av 1970-tallet. Eksponering for asbest kan føre til sykdommer som asbestose, mesothelioma og andre typer kreft. Asbest kommer inn i kroppen gjennom fiber som er inhalert eller svelges. Symptomene på asbest forgiftning kan ikke overflaten i mange år eller tiår etter eksponering.

Åndedretts

Luftveisproblemer kommer fra å puste inn asbestfibre. Hoste, brystsmerter, pustebesvær og økt sputum eller blod i sputum er typer luftveissymptomer forårsaket av eksponering for asbest.

Mage og tarmer

Eksponering for asbest kan føre til magesmerter og hevelse. Tarmobstruksjon og kvalme er også bivirkninger av asbest forgiftning.

Feber

Asbest forgiftning forårsaker feber og nattesvette. Unormal vekttap er også vanlig.

Hender

Asbest forgiftning kan føre til misdannelser i hendene. Clubbing av fingre og negle unormalt ofte forekomme.

Hjerte

Perikard mesothelioma er en kreft forårsaket av asbest som påvirker membranen rundt hjertet. Perikardiale mesothelioma symptomer er brystsmerter og blir ør på grunn av hjertesvikt.

Asbest Brudd og Straff

Asbest Brudd og Straff


Asbest er et materiale som anvendes i isolasjon, miner og takmaterialer som er blitt kjent for å forårsake sykdommer slik som cancer, eller mesoteliom. Som asbest er sluppet ut i luften, noen utsatt for det puster inn giftstoffer som også er utgitt i klærne; asbest kan deretter overføres til de offeret kommer i kontakt med, slik som hans familie. Ifølge EPA Clean Air Act of 1992, er asbest ikke skal brukes i enhver bygning eller miljø der det kan være skadelig for mennesker. Selskaper som bruker asbest eller ikke kast det riktig er underlagt forskjellige bøter og i noen tilfeller, sivilrettslig eller straffeforfølgelse.

Varslings Overtredelser

Brudd på Clean Air Act er tvangsgrunnlag for Environmental Protection Agency. Disse bruddene kan være svært kompleks art og hver klage kan føre til mer enn ett brudd. Til tider, når det anses hensiktsmessig, kan selskaper har en sjanse til å få noen bøter redusert ved å samarbeide fullt ut med EPA. Når du skal kaste asbest, må selskapet varsle EPA av enhver riving eller fjerning av asbest produkter. For et første forseelse brudd på unnlatelse av å varsle, kan boten varierer fra $ 2000 til $ 6000, og etter den tid er det opp til en tredje lovbrudd, kan bøtene gå opp dramatisk til 10.000 euro. Hvis innkallingen er rett og slett for sent eller unøyaktig, bøter er ikke så bratt; disse bøter starter på $ 800 til $ 1600 for en første lovbrudd.

Miljøskade Overtredelser

Når et selskap er klar over asbest i noen struktur, kan det selskapet bli bøtelagt per dag og per enhet av asbest. En enhet av asbest er lik 260 lineære fot, 160 kvadratfot eller 35 kubikkfot. For et lovbrudd på mindre enn ti enheter, er det første brudd $ 500 til $ 2500 pluss $ 200 for hver ekstra dag asbest ikke er ryddet opp. Mer enn femti enheter kan ha en bot på $ 2500 til $ 6000 pluss en ekstra $ 600 per dag. Second overtredelsesgebyr gå opp dramatisk, til $ 5000 til $ 8500 for mer enn femti enheter pluss en ekstra $ 1000 per dag.

Sivile dommer

I 2008 ble WR Grace dømt til å betale den føderale regjeringen $ 250 millioner til å betale for asbest opprydding av Libby, Montana mine. Dette inkluderer opprydding av byen, inkludert offentlige bygninger og skoler. Det ble hevdet at ledere av WR Grace visste om forurensning til arbeiderne i gruven, men; ikke gjøre noe med det. Ledere gikk for retten i 2009, og ble funnet ikke skyldig. I tillegg har WR Grace satt opp midler til det lokale sykehuset, og også til de som var ansatt ved gruven, samt familiene til de som utsettes for å dekke eventuelle medisinske kostnader forbundet med mesothelioma.