Digidexo.com

Stacker vekttap narkotika

Selv om det har vært lite kliniske studier gjort for å bevise effektiviteten av Stacker vekttap narkotika og de potensielle bivirkninger av å bruke dem, har de blitt stadig mer populært blant dieters som ønsker å øke energi samtidig å bli kvitt fett. En del av populariteten er skyldte til det faktum at de er et lett tilgjengelig og rimelig alternativ.

Fakta

Stab legemidler er produsert av NVE Pharmaceuticals, Inc. De er solgt i ernæring butikker, slik som GNC og Vitamin Shoppe, samt store supermarkeder og narkotika butikker. Stoffet kommer i form av en kapsel, og er ment å bli tatt opp på en daglig basis med vann. Stab legemidler kan tas av kvinner og menn som er minst 18 år.

Funksjon

Stab narkotika hevder å eliminere fett og samtidig øke energi. De er ikke ment å erstatte kosthold og trening, men heller å utfylle en sunn livsstil. Det er best å oppsøke lege lot dem, for å redusere bivirkninger, og for effektivt å gå ned i vekt.

Typer

Det er i dag to typer Stab legemidler på markedet: Stacker 2 og Stacker 3. Stacker 2 var tidligere en blanding av aspirin, koffein og efedrin, før ephedra ble forbudt i 2004 Den nåværende ephedra-fri versjon er en 520 mg kapsel som inneholder white willow bark, kola nut, krom picolinate, stearinsyre, kalsium fosfat, gelatin, svart lke og gul # 5. Stacker 3 har de samme ingredienser, men med tilsatt kitosan, en fiber som kommer fra skalldyr.

Fordeler

Chitosan er markedsført som er i stand til å direkte oppløse kolesterol og fett i magen. Det har vært små studier for å bevise at kitosan oppløser fett. Men studier har vist at kitosan kan senke kolesterolet i kroppen. Chitosan har vært på markedet i ulike former siden 1970-tallet.

Advarsel

Ifølge Diet Spotlight, det er snaut informasjon om Stacker 3 fra stoffet produsenten. I tillegg vil selskapet tilby ikke en 100 prosent garanti eller pengene tilbake. Prøve prøvene er ikke tilbys gjennom selskapets hjemmeside. Slike avvik lede noen til å tro at Stab narkotika ikke måle opp til selskapets krav. Det har blitt rapportert bivirkninger av nervøsitet, rastløshet, svimmelhet, ørhet, økt hjertefrekvens og en økning i blodtrykket. Stacker 3 bør ikke benyttes hvis man er allergisk mot skalldyr, på grunn av kitosan ingrediens.