Digidexo.com

Slik pakker du ut tungmetaller og andre former for giftstoffer fra kroppen

Slik pakker du ut tungmetaller og andre former for giftstoffer fra kroppen


Tungmetaller og andre giftstoffer kan lage mange forskjellige helseproblemer som nerveskader, og kan senke tempoet generelt. Tungmetaller komme inn i kroppene deres som kvikksølvbaserte tannfyllingsmaterialer flasse over tid, gjennom luft-og vannforurensning, ved å spise forurenset fisk, og gjennom røyking. Heldigvis finnes det måter å rense kroppen av disse giftstoff slik at den kan fungere normalt igjen.

Slik pakker du ut tungmetaller og andre former for giftstoffer fra kroppen

Chelation terapi

•  Velg et chelaterende middel fra de mange tilgjengelige på markedet. Orale chelateringsmidler er å foretrekke fremfor IVs som de er tryggere og mindre påtrengende. Chelaterende midler virker ved å binde tungmetaller i seg selv. De blir deretter fjernet gjennom tykktarmen. Noen gode valg inkluderer HMD, som har blitt testet ved hjelp av en dobbel blindtest metodikk, og naturens solskinn Heavy Metal Detox.

Start terapi i henhold til instruksjonene på produktet valgt. Pass på å drikke mye vann mens under chelation terapi.

Fortsett behandlingen så lenge produktet leder deg. Sørg for å få mye hvile og trening slik at du svetter også.

Hvitløk og koriander

Suppler rens ved hjelp av hvitløk og koriander. Kjøpe både fersk og fortrinnsvis i organisk form.

Spis ett fedd fersk hvitløk daglig. Hvis du ikke kan stå smaken når du spiser den rett, bland det med maten. Hvitløk er en stor generelle cleanser og naturlig antibakteriell / antiviral også.

6. Bland omtrent en spiseskje frisk, hakket koriander i din daglige juice, salater, eller mat. Koriander bidrar også til å lette fjerningen av giftstoffer og tungmetaller fra kroppen din, og er en deilig tillegg til noen diett.

Hint

  • Hvis du har kvikksølvbaserte tannfyllingsmaterialer, er det best å få dem fjernet hvis det er rimelig. De er en kjent kilde til tungmetallforurensning i kroppen.
  • -