Digidexo.com

Hvordan hjelpe datteren din med et narkotikamisbruk

Hvordan hjelpe datteren din med et narkotikamisbruk


Narkotikaavhengighet er en sykdom ikke ulikt en kreft. Det er umulig å ta de fleste medikamenter regelmessig uten å bli avhengige av dem, og noen individer skje for å være disponert for avhengighet. Narkotikaavhengighet refererer vanligvis til illegale rusmidler, men kan også manifestere seg i juridiske og over-the-counter narkotika, inkludert sigaretter, alkohol, koffein og amfetamin, som finnes i reseptbelagte legemidler som Adderall og Dexedrine. Hvis din datter har en narkotikaavhengighet, er det viktig at du handle raskt for å finne den rette løpet av handlingen for henne, noe som vanligvis innebærer detox og en rehabiliteringsklinikk.

Hvordan hjelpe datteren din med et narkotikamisbruk

•  Ta med ting i det åpne. Det kan være vanskelig, men du må ta din datter direkte. Fortell henne at du vet at hun er avhengig av narkotika. La henne vite at hennes oppførsel er uakseptabel. Det første skrittet til hennes utvinning er å få henne til å innse at du vet nøyaktig hva som skjer. Ifølge Dr. Andrew Byrne, "ofrer sympati og støtte," men "ikke få panikk og synd."

Hvis din datter fortsetter å handle ut, ta kontakt med vennene sine. Spør vennene hennes hva som skjer. Hvis de ikke er ærlig med deg, fortell dem at du skal ringe politiet hvis dette problemet fortsetter. Dette vil mest sannsynlig føre til at din datter å miste henne narkotika tilkoblinger.

Praksis tøff kjærlighet. Ikke vær en enabler. Hvis datteren din spør deg om penger og du gir i - eller du gir henne et gratis sted å bo - du er grunnen til at hun får medisiner så lett. Nekter å gi henne penger, uansett hvor mye hun trygler, og ikke la henne gjøre narkotika i hjemmet ditt. Dr. Byrne foreslår å "ikke gi penger til den rusavhengige."

Fortell henne andre familiemedlemmer. Hvis din datter har ingen steder å snu, vil hun mest sannsynlig nådd bunnen og bestemmer hun trenger hjelp. Hvis hun ber om hjelp, være der for henne og gjøre noe hun trenger for å få henne fra å gjøre narkotika. Gjør det klart at familien din ikke vil hjelpe henne få narkotika, men de vil bare hjelpe henne med å komme ut av narkotika. Men sørg for at du er lederen av samtalen, og fjerne familiemedlemmer ikke bli for involvert med prosessen. Ifølge Dr. Byrne, "det er best for pårørende og andre som er i nærheten av den rusavhengige ikke å gi råd, men fristende det kan være."

Hvis datteren din er under 18 år, plasserer henne i en rehabiliteringsklinikk. Dessverre, de fleste klinikker tillate pasienter over 18 for å signere seg ut. Imidlertid, hvis hun er under 18, kan dette være en løsning. En narkoman må ønske å komme ut av narkotika, men så opphold kan være mislykket. Fortell henne ikke å bli motløs. Ifølge Mayo Clinic, "det tar ca tre måneder før betydelig forbedring skjer, så ikke gi opp på behandlingsopplegg for tidlig." Ifølge Dr. Byrne, "En gammel aforisme kalt 'ti års regel' hevder at de fleste narkomane bruker narkotika for en periode på ti år før de gir opp." Selv om dette ikke er en fast regel, det er sant at mange narkomane vil trenge tid til å komme seg, og dette er ikke en umiddelbar prosess.

Hint

  • Fortsette å støtte datteren din, selv om du gjør det klart at du ikke støtter hennes avgjørelser.
  • Hvis datteren din er suicidal eller nær døden, ringe sykehuset umiddelbart.