Digidexo.com

Ingen carb diett Treats

Funnet mest prevalently i brød, pasta og poteter, er karbohydrater forbindelser består av stivelse, sukker og cellulose. De er en viktig kilde til energi, men overdreven karbohydrat inntak kan også føre til uønsket vektøkning. En rimelig utvalg av no-carb snacks finnes for dem som er under streng lege eller selvpålagte kosttilskudd pålegg om karbohydratinntaket.

Sugar-Free Jello

Sugar-Free Jello er populær blant de som er på en no-carb diett plan. Det er helt carb-fri, og det går en lang vei mot å tilfredsstille en søt tann. Husk at sukkerfri Jello har ingen næringsrik kvaliteter overhodet, bortsett fra en overraskende høyt nivå av protein, og at den kunstige fargestoffer og smakstilsetning av sukkerfri Jello ikke egner seg å være en mat du ønsker å spise daglig. En enkel servering container et par ganger i uken er greit. No-carb dieters vil også være glad for å vite at en enkel servering inneholder bare 10 kalorier.

Kjøtt Jerky

Kjøtt er et fast innslag av lav-carb, høy protein Atkins Diet, så det er ingen overraskelse at jerky har blitt en populær snack for de eliminere karbohydrater fra kostholdet. Alle jerky snacks er lave i karbohydrater, men no-carb jerky er litt vanskeligere å finne. Pemmikanen Jerky Selskapet tilbyr null-carb beef jerky, som gjør et selskap som heter Wild Ride. Som med Sugar-Free Jello, no-carb dieters må innse at for mye av en god ting kan være dårlig; mest kjøtt jerky er høy i natrium og mange inneholder nitrat konserveringsmidler. Det er ikke for daglig og uhyre forbruk.

Cheese

Som med jerky, de fleste oster er lave i karbohydrater, men få er lav nok i carb innhold som skal vurderes carb-free. De fem oster som inneholder den laveste carb teller er Monterey Jack, cheddar, fontina, Münster, og gruyere. Alle disse oster sveve omkring null-carb merket med carb innhold på 0,1 og 0,2. Hvis tanken på snacking på ost uten noen form for akkompagnement ikke virke tiltalende, rist noen av disse fem oster enn salat og skiver av reddik med en olje og eddik dressing gir en fin salat som fortsatt er lav nok i carb innhold til anses carb-nøytral.