Digidexo.com

kollagen humira

Hva er hydrolysert kollagen væske som brukes for?

Flytende hydrolysert kollagen brukes i matvarer, kosttilskudd og produkter til personlig pleie. Det er kreditert med å bidra til vekttap, felles støtte, smertelindring og bedre utseende hud, hår og negler. Det er en substans som er i hovedsak består av gelatin. Gelatin er laget av bindevev som sener, leddbånd og huden. Når vi blir eldre, mister vi kollagen, og fordi, unntatt vann, er det mest brukte stoffet i menneskekroppen, er tapet merkbar. Rynker, leddsmerter og muskeltapet er bare noen av resultatene av aldring på grunn av mangel av kollagen.

Vekttap

Produkter som Liquid Helse Night Kosthold og Collagen Nite-Loss inneholder kollagen og sies å hjelpe deg å miste vekt mens du sover. Kollagen Nite-Loss hevder å hjelpe kroppen produsere mer menneskelig veksthormon (HGH), inngåelse av noe som er høyest i begynnelsen av søvnsyklus. Dette hjelper kroppen til å bruke opp mer fett til energi mens du sover. Selvfølgelig, bruker kroppen allerede mer fett for energi når du sover - eller helst du er inaktiv. Jo hardere du trener, jo høyere forholdet mellom karbohydrater kroppen din brenner opp for energi.

Teorier / Spekulasjoner

Hydrolysert kollagen er ikke vanligvis tenkt som en god kilde til protein. Eksempler på høykvalitets protein er fisk og whey protein. Hydrolysert kollagenprotein ikke inneholder en masse cystein og metionin, to viktige aminosyrer. Det gjør imidlertid, inneholder mye glycin, hydroksyprolin, lysin, prolin og hydroksylysin, aminosyrer som er bra for kroppens brusk, sener, hud, sener og bein.

Fordeler

Europeere har brukt hydrolysert kollagen som et kosttilskudd og leddgikt behandling i mange år. Studier har vist redusert smerte og stivhet i leddgikt i så lite som en måned fra å ta mellom 7 og 10 g daglig.

Helse Fordeler

Humant veksthormon, hvilken væske kollagen er ment å hjelpe kroppen å produsere mer av, kan også bidra til mengden av mager muskel kroppen produserer og lagrer i forhold til fett. Mer muskelmasse fører til en lavere fettprosent og en høyere metabolisme.

Joint Support

Hydrolysert kollagen er en billigere felles supplement enn andre populære produkter som glukosamin, MSM og chondriton, selv om det kan fungere for en person kan ikke fungere like bra for en annen. Det finnes kosttilskudd som inneholder forskjellige forhold og kombinasjoner av disse stoffene, og alle av dem skal hjelpe oppveie én prosent av kollagen våre organer mister årlig som vi blir eldre.

Krav

Det finnes en rekke påstander fra produsenter av produkter som inneholder væske hydrolysert kollagen, som for eksempel reduksjon av rynker, bedre søvn, raskere muskel reparasjon for idrettsutøvere og kroppsbyggere, en økt følelse av velvære, mer utholdenhet og dempet cravings for snacks.

Skjemaer

Flytende hydrolysert kollagen kan tas av seg selv eller med vann. Det kan også bli funnet i visse ernæringsmessige barer.

Forskjellene mellom insulin, Kollagen, og Keratin

Forskjellene mellom insulin, Kollagen, og Keratin


Menneskekroppen er sammensatt av mange stoffer som er essensielle for å opprettholde god helse og livet selv; keratin, kollagen og insulin er bare tre av de stoffene som er avgjørende for riktig funksjon av kroppen vår. Selv om noen likheter mellom disse forbindelsene exit, de varierer i sammensetning og formål. I tillegg er former av disse stoffene produsert syntetisk for medisinsk bruk.

Molecular Construction

Mens den molekylære strukturen til insulin, kollagen og keratin er like i sammensetning, deres konstruksjoner er forskjellige. Insulin er et proteinkjede sammensatt av to aminosyrer som er produsert av, og som benyttes i legemet i flytende form. Tilsvarende er også et keratin-protein, men det er funnet i fast form som kan være svært vanskelig, som i negler eller myke, slik som i hår eller hud. Kollagen er det mest dominerende protein i bindevev i kroppen .; Det er også en klasse av aminosyre, men er sammensatt av tre strenger av aminosyrer.

Bruk av Synthetic Products

Insulin, kollagen og keratin er organisk, blir naturlig produsert i det menneskelige legeme. Imidlertid er insulin er tilgjengelig i syntetisk form og anvendes for medisinske formål. Keratin er også tilgjengelig i syntetisk form; det er brukt av kosmetiske selskaper i skjønnhetsprodukter for hår, hud og negler. Nylig har forskere begynt å produsere syntetisk kollagen, som forskning viser at det finnes potensielle helsemessige konsekvenser for bruken av en slik syntetisk.

Origin of Collegan, Keratin eller Insulin

Insulin utskilles fra bukspyttkjertelen og leveres til arbeids muskler i den hensikt å metabolisme. Keratin og kollagen er produsert av spesielle celler i huden.

Formål

Alle tre av disse proteiner er viktig for normal funksjon av kroppen, men fravær av insulin kan føre til umiddelbar død, da insulin er det viktigste hormon som regulerer forbrenningen. På den annen side, keratin og kollagen er avgjørende for god helse, men det er ingen livstruende virkninger dersom kollagen eller keratin nivåer slipp. Keratin er funnet i humant hår og negler, og er en komponent av det ytre laget av huden. Kollagen blir brukt for å styrke håret, neglene, ben og bindevev i kroppen.

Hva er fordelene med å ta kollagen?

Hva er fordelene med å ta kollagen?


Ifølge DocShop.com er kollagen en kosmetisk behandling for å jevne ut rynker, forsterke leppene og begrense tegn på aldring. Det finnes to grunnleggende typer av kollagen, bovint og humant. Humant kollagen er avledet fra human hud, mens bovint kollagen blir renset kollagen fra ku huden. Det finnes ulike fordeler ved bruk av kollagen.

Enkelhet

Storfe kollagen injeksjoner er ikke-kirurgiske og ikke-invasiv. Injeksjonene generelt er gitt av en medisinsk kirurg og tar 20 til 60 minutter å gjennomføre. Selv om det er noen vanlige bivirkninger forbundet med kollagen injeksjoner, de er generelt trygt.

Low Cost

Menneskelige kollagen injeksjoner vanligvis koster $ 1500 per injeksjon. Bovine kollagen injeksjoner er langt rimeligere, og koster $ 300 til $ 800. Men selv om storfe kollagen injeksjoner er billigere, de pleier ikke å vare så lenge.

Yngre utseende

Kollagen er en velprøvd, midlertidig løsning for å begrense tegn på aldring. Det er i stand til å glatte ut rynker og linjer i ansiktet, definere leppe linjer og fylle akne arr.

Hva er Kollagen brukes til?

Collagen er et protein som forekommer naturlig i mennesker og dyr, har mange anvendelser. Den mest kjente er i rynke-kampene behandlinger. Imidlertid har kollagen mange andre medisinske og ikke-medisinske anvendelser.

Kollagen Definert

Collagen er et protein som finnes i huden, muskler, ben og sener av den menneskelige kroppen. Kollagenfibre er vevet sammen i en ramme hvor nye celler vokse. Mens kroppen produserer kollagen gjennom hele livet, som vi blir eldre, kollagen brytes ned raskere kroppene våre kan erstatte det enn. Humant kollagen er lik den som finnes hos kyr og andre dyr. Animalsk kollagen kan brukes i mennesker hvis forholdsregler tas for å forhindre allergiske reaksjoner.

Skin Care

Kollagen fra kyr eller mennesker kan injiseres i hudvevet for å fylle i ansikts linjer og rynker i lange perioder av gangen. Bovint kollagen renses før den injiseres sikkerhetsmessige grunner. Mens kollagen er rimeligere, noen mennesker er allergisk mot det, og dermed noen velger dyrere menneskelig kollagen.

Effektene av kollagen injeksjoner kan vare i to år eller lenger. Mange velger å røre opp sine injeksjoner hver 3 til 12 måneder.

Bovine eller menneskelig kollagen er også ofte brukt i leppe styrking, noe som gjør leppene fyldigere og redusere eller eliminere rynker.

Andre medisinske bruksområder

Animalsk kollagen benyttes ofte i medisinen. Det har blitt brukt for sting i mer enn 100 år, og det er også brukt i hjerteklaffene. Noen former for kollagen er nyttig for lettelser revmatoid artritt smerter.

Andre bruksområder

Gelatin er produsert fra kollagen og brukes i mange bransjer. Den mest vanlige anvendelse av gelatin er i mat. Gelatin brukes i fotografisk film og å binde slipepartikler og papiret i sandpapir. Fordi det er lett aksepteres av kroppen, er gelatin ofte anvendes i farmasøytisk produksjon.

Tips

Gelatin er den mest rene protein tilgjengelig og inneholder alle aminosyrene som trengs av kroppens celler og vev.

Legg gelatin i kostholdet for å forbedre tilstanden til hår og negler.

Dosering

Kollagen kan tas i mange former. Tre gram av haibrusk eller 7 til 10 gram gelatin kan anvendes for å lette symptomer artritt.

Advarsler

Kollagen injeksjoner bør kun administreres av en lisensiert lege eller hudlege. De bør ikke brukes hos pasienter med kjent allergi mot kollagen eller med andre alvorlige allergier, for eksempel til lidokain. Kollagen injeksjoner heller ikke bør brukes av de som er på kortikosteroider eller på immunsuppressiv behandling (inkludert prednison). Allergiske hud tester kan gis før kollagen injiseres.

Leppe styrking bærer noen risiko, med unntak av mulige allergiske reaksjoner på storfe skjemaet. Hevelse og blødning kan vare i opptil to uker etter inngrepet. Ta kontakt med en meget dyktig hudlege eller kosmetisk kirurg for denne prosedyren så dårlig gjort leppe augmentations kan forårsake psykiske skader og være vanskelig å korrigere.

Høye triglyserider 'effekt på humør

Hvis du er stresset, overvektig og deprimert, det kan ikke være alt i hodet ditt. Faktisk er det sannsynlig at de høye nivåer av fettstoffer i blodet (triglyserider) forbundet med fedme eller med prediabetic insulinresistens hos eldre personer er faktisk bidra til din depresjon.

En studie 2007 utført av National Institutes of Health funnet koblinger mellom depresjon og høye nivåer av stress-indusert hormonet kortisol. Og det er dokumentert at depresjon kan føre til hjerte-og karsykdommer og diabetes.

Forskere ved Vrije Universitet i Amsterdam, Nederland; National Institute on Aging i Baltimore, Maryland; Geriatrisk rehabilitering ASF i Firenze, Italia; National Institute on Aging i Bethesda, Maryland og Genève universitetssykehus i Genève, Sveits, samarbeidet på NIH studien, som involverte 867 deltakere.

Metabolsk syndrom

Forskerne fant at forhøyede nivåer av urin-kortisol ble knyttet til depresjon og metabolsk syndrom. Det metabolske syndrom beskriver abdominal fedme (potten magen), høye nivåer av fettstoffer i blodet (triglyserider), lave nivåer av HDL ("godt: kolesterol), høyt blodtrykk og et høyt nivå av fastende glukose (blodsukker).

Høye nivåer av triglyserider (fettstoffer i blodet) er funnet hos personer som lider av metabolsk syndrom og i de med kortisol-relatert depresjon.

NIH studien undersøkte 867 personer 65 år og eldre (med en gjennomsnittsalder på 74) og funnet bevis for en ond sirkel som involverer depresjon, høye triglyserider og kortisolnivå, og utbruddet av metabolsk syndrom. I en artikkel publisert i "Psychoneuroendocrinology", i februar 2007, identifiserte forskerne en "synergistisk forhold" mellom disse faktorene.

Stress og kortisol

Kronisk stress kan forstyrre områder av hjernen som regulerer nivåene av blod kortisol. Det er også en sammenheng mellom depresjon og høyt kortisolnivå. Og det er en sammenheng mellom unormalt høye nivåer av kortisol og tegn på metabolsk syndrom, inkludert abdominal fedme og glukoseintoleranse.

NIH Forskerne konkluderte med at personer med depresjon forårsaket eller overdrevet av forhøyede kortisolnivå har økt risiko ikke bare for metabolsk syndrom, men for hjerte-og karsykdommer og diabetes i tillegg. Videre identifiserte studien en interaksjon mellom depresjon og urin kortisol som predikator for metabolsk syndrom.

Andre effekt på humør

Foruten depresjon, er høye nivåer av triglyserider også korrelert med andre affektive lidelser inkludert bipolar lidelse (manisk depresjon), schizoaffektive lidelser, aggresjon og fiendtlighet. Faktisk, dårlig ernæringsstatus av mange deprimerte personer, som ofte har dietter høy i fett, kan forbedres for å redusere depresjon, ifølge Charles Glueck, MD, medisinsk direktør i Kolesterol Center of Jewish Hospital i Cincinnati.

"Vi har vist at pasienter med høye triglyserider som var i en depressiv tilstand, jo mer du senke triglyserider, jo mer du lindre depresjon", Glueck skrev i en 1993 artikkel i Biological Psychiatry.

Ifølge US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), de fleste amerikanere er ikke klar over hvilken rolle triglyserider spill i fysisk og mental helse. En fem-årig studie av mer enn 5000 amerikanere fant at 33 prosent av dem hadde borderline høy triglyseridnivåer.

Behandling

Behandling for høye triglyseridnivåer er den samme som for høyt kolesterol: Gå ned i vekt, trene regelmessig, spise en lav-fett diett og slutte å røyke, ifølge CDC. Effektiviteten av behandling med legemidler er udokumenterte, ifølge Dr. Earl Ford med CDC. Dermed er det uklart om å ta medisiner for å senke triglyserider kan redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer eller har noen effekt på humør, sa han.

Oppsummering

Selv om mange amerikanere er ikke klar over sin triglyserider (blodfett) nivå, er det et viktig tall å se på, på grunn av dens potensial til å forårsake hjerte-og karsykdommer og depresjon. Triglyseridnivåer er knyttet til både stemning, så vel som det metabolske syndrom gjennom blodkortisolnivåer. Regelmessig mosjon, en lav-fett diett, å miste vekt og slutte å røyke er viktig å bryte denne negative feedback loop mellom hjernen og kroppen.

Kollagen som et supplement

Kollagen som et supplement


Kollagen er en substans som produseres naturlig i kroppen; produksjonen avtar som vi blir eldre. Som et resultat, kan vi får rynker, sprøtt hår og negler og tynning skin.There er mange forskjellige typer av kollagen kosttilskudd som er tilgjengelige på markedet i dag som hevder å gjenopprette mengden av kollagen i kroppen.

Identifikasjon

Kollagen er en type protein som finnes i bindevev i kroppen vår. Det er den substans som gir styrke i våre negler, og er en viktig faktor i felles helse.

Bruksområder

Kollagen kosttilskudd kommer i mange forskjellige former. Gelatin er en vanlig supplement brukt til å erstatte kollagen i kroppen, og har lenge vært antatt å gjøre hår og negler sterkere. De som lider av leddgikt og slitasjegikt ofte ta kollagen kosttilskudd for å erstatte tapt kollagen i leddene. Disse typer av kollagen kosttilskudd ofte bruke kylling kollagen som den aktive bestanddel. Kollagen kremer påføres lokalt på huden er ofte brukt av de som ønsker å redusere linjer og rynker.

Effekter

Det har vært liten menneskelig forskning utført på kollagen kosttilskudd. Ifølge Ray Sahel, MD fordelene ved bruk av kollagen kosttilskudd er ennå ikke avgjort. Men siden kollagen forekommer naturlig i kroppen, er det ingen bivirkninger forbundet med bruken.

Virkningene av Humira på Crohns sykdom

Crohns sykdom er en kronisk, fordøyelsessykdommer. En medisinsk behandling er reseptbelagte stoffet kjent som Humira (genetisk navn adalimumab), som kan brukes av leger som pasienter har ikke funnet medisinsk lettelse. Virkningene av Humira på Crohns sykdom kan omfatte fordøyelses, nevrologiske og alvorlige bivirkninger.

Funksjon

Humira kan administreres via flere injeksjoner for å redusere smerte og betennelse som finnes i Crohns pasienter. Medisinen kan brukes etter forutgående reseptbelagte legemidler har vært forsøkt uten at pasienten opplever resultater. Behandling med Humira bør overvåkes nøye av lege.

Digestive og nevrologiske effekter

Virkningene av Humira bruk kan innebære fordøyelsessystemet slik som mild magesmerter med kvalme og oppkast. Andre, mindre alvorlige Humira effekter inkluderer nevrologiske system som mild hodepine og svimmelhet. Lege varsling bør brukes hvis disse effektene varer i flere dager.

Alvorlige bivirkninger med Humira

En lege skal forklare Humira vanlige effekter og beredskap bivirkninger. Noen effekter når du bør kontakte legen din inkluderer hovne kjertler, fuktige utslett, leg svakhet og smertefull vannlating. Ha en liste over akutt bivirkninger nærheten din presciption.

Misforståelse

Noen Crohns pasienter kan ikke være egnede kandidater for Humira. Før forskrivning Humira, kan en lege spør pasient spørsmål, inkludert latex allergi eller nylige infeksjoner som forkjølelse. Legen kan utføre ekstra blod arbeid eller diagnostisk testing for å redusere sjansen for infeksjon.

Advarsel

Noen Humira brukere kan oppleve infeksjoner under behandlingen. Noen tegn på infeksjon inkluderer å ha feber, frysninger og ekstrem rødhet på injeksjonsstedet, slik at en kvalifisert medisinsk leverandør bør kontaktes. Etter behandling protokollen kan redusere sjansene for smitte.

Kollagen Disease

Ifølge University of Maryland Medical Center, gjør kollagen opp om lag 30 prosent av kroppens protein. Det gir struktur til sener, bein og bindevev. Kollagen sykdom oppstår når problemer med immunsystemet påvirker disse strukturene.

Funksjoner

Symptomer på kollagen sykdom inkluderer muskelsmerter, stivhet, leddsmerter, hevelse og tretthet. Denne sykdommen vanligvis rammer flere kvinner enn menn, og sjeldnere, barn. Kollagen sykdommen ikke er smittsom.

Identifikasjon

Denne gruppen av sykdommer inkluderer dermatomyositt, revmatoid artritt, systemisk lupus, sklerodermi og polyarteritis nodosa. Ifølge Mayo Clinic, de som lider av lupus eller sklerodermi kan også bli diagnostisert med blandet connective vev sykdom.

Teorier / Spekulasjoner

Selv om årsaken til kollagen sykdommen er ukjent, er det spekulasjoner om at genetikk, miljøfaktorer, stress og tretthet kan bidra til denne sykdommen.

Betraktninger

Kollagen sykdommen krever justeringer i daglige aktiviteter på grunn av muskelsmerter og leddsmerter opplevd. Det finnes ingen kur, men anti-inflammatoriske medisiner og medisiner som demper immunsystemet er foreskrevet for å lindre og kontrollere symptomene.

Advarsel

I alvorlige tilfeller av kollagen sykdom, organer bli involvert. Alvorlige komplikasjoner kan føre til døden. Hvis du opplever symptomer på kollagen sykdom, se en lege.

Humant koriongonadotropin og vekttap

Bruk av humant koriongonadotropin (hCG) for vekttap har vært omstridt siden den ble introdusert for 50 år siden. Den typiske vekttap program ved hjelp av hormonet består av en alvorlig kalorifattig diett sammen med injeksjoner av HCG. Det er ingen bevis for at hormonet har noen effekt på vekttap, og noen resultater er på grunn av svært lavt kaloriinntak.

Funksjoner

Dietter som bruker humant choriongonadotropin som et vekttap hjelpemiddel krever dieter å motta injeksjoner av hormonet. Vekttap klinikker som tilbys injeksjon og et begrenset kaloriinntak for vekttap først begynte i 1970.
Talsmennene for HCG for vekttap hevder at hormonet hjelpemidler i vekttap og omfordeler fett fra midjen og hofter av pasientene. Klinikkene også hevdet at hormonet vil føre til at appetitten undertrykkes.

Funksjon

Humant choriongonadotropin er produsert i kroppen under svangerskapet. Det er det hormonet som kan påvises i urin-basert graviditetstester.
HCG brukes også til å øke produksjonen av testosteron hos mannlige idrettsutøvere.

Betraktninger

The American Journal of Clinical Nutrition publiserte en studie i 1976 som testet effekten av HCG på 40 overvektige kvinner. Halvparten av kvinnene fikk en saltvann injeksjon og plassert på en 500-kalori diett, og den andre halvparten fikk en injeksjon av HCG og sette på den samme 500-kalori diett. Studien konkluderte med at det var ingen forskjell mellom gruppen som fikk HCG injeksjon og gruppen som fikk placebo.

Løsning for Weight Loss

Resultatene av studien som konkluderte med ingen forskjell mellom pasienter som fikk en injeksjon av HCG og en placebo viste deltakerne gått ned i vekt. Men den sterkt begrenset diett var ansvarlig for vekttap oppleves av kvinnene i studien. Dietten ble brukt i studien også gjennomført risikoen for tap av protein og andre helse i fare på grunn av den manglende kalorier.
En mer effektiv tilnærming for vekttap inkluderer en godt balansert diett som eliminerer eller forbrenner 500 kalorier hver dag. Dette resulterer i en 1 pund per uke vekttap, som er ansett som en trygg og sunn rate.

Advarsel

Klinikker som tilbyr HCG injeksjoner i dag for vekttap må gi pasienter med informasjon om hormonet og vekttap. Bøker og klinikker som feilaktig hevder HCG vil føre til vekttap er ekte fakta. HCG skal ikke undertrykke appetitt eller redistribuere fett på kroppen.

Hvordan håndtere Menopause humørsvingninger

Hvordan håndtere Menopause humørsvingninger


Det er viktig å skille humørsvingninger eller en deprimert stemning fra klinisk depresjon, noe som kan resultere fra reaksjoner på livshendelser eller fra hjernen kjemiske ubalanser. Mens depresjon forårsaker symptomer som varer i det meste av dagen på de fleste dager, er en nedstemthet mer midlertidig og flyktig. Imidlertid kan humørsvingninger likevel forårsake betydelig ubehag og tap av funksjon. Fallende østrogennivå i tiden rundt overgangsalderen er ansvarlig for en rekke symptomer, inkludert humørsvingninger, og kan føre kvinner til å oppleve hyppige følelser av tearfulness og irritasjon. Det er mulig å administrere overgangsalderen humørsvingninger ved å opprettholde en sunn livsstil og ved å søke støtte for å motvirke de negative effektene av østrogen nedgang.

Sleep

Menopausale kvinner kan oppleve søvnproblemer på grunn av symptomer som hetetokter og nattesvette. Mangel på søvn fører til tretthet, irritabilitet og mangel på konsentrasjon, så det er viktig å ta søvnproblemer som de oppstår. For å administrere nattetid hetetokter, unngå triggere som koffein, alkohol, store måltider og krydret mat. Bruk klær laget av tekstiler som tynn bomull, og velger sengetøy som også består av bomullsstoff i stedet for syntetiske fibre. En vifte kan bidra til å holde rommet kjølig. Hvis nattesvette er alvorlig, ta kontakt med din fastlege, som kan anbefale menopausal hormonterapi, eller MHT.

Ernæring

Registrert kostholdsekspert Cheryl Forberg på Eating Well nettstedet anbefaler at kvinner i overgangsalderen spise en diett som er rik på B-vitaminer og Omega-3 fettsyrer. Et kosttilskudd mangel på disse essensielle næringsstoffer kan bidra til humørsvingninger og depresjon. Fullkorn, magert kjøtt og linser inneholder en rekke B-vitaminer. Fet fisk, som laks og sardiner, og linfrø er rike på omega-3 fettsyrer.

Trening

Regelmessig aerob aktivitet av moderat intensitet kan bidra til å løfte en deprimert humør fordi det utløser produksjon av stemningen som øker hjernen kjemikalier som serotonin og endorfiner. Regelmessig mosjon motvirker vektøkning og kan derfor bedre humør ved å hjelpe kvinner opprettholde et positivt kroppsbilde. Ifølge Dr. Audrey Henry, direktør for kvinner Unit ved Friends Hospital, Philadelphia, hjelper trening for å redusere tilfeller av hetetokter i overgangsalderen kvinner og kan også bidra til bedre søvn.

Psykologisk støtte

Noen kvinner føler seg spesielt isolert og ensom i tiden rundt overgangsalderen på grunn av faktorer som for eksempel skilsmisse eller barn å forlate hjemmet, eller som et resultat av påkjenninger som utgjøres av redundans eller aldrende foreldre. Det er viktig å søke trøst og råd fra støttende familiemedlem eller venner, eller helsepersonell, eller fra menopause støtte grupper, enten online eller i nærmiljøet. Psykologisk støtte hjelper kvinner innse at en ofte nedstemthet er ikke absurd, unormal eller irrelevant. Du kan føle deg mer avslappet og mer i stand til å administrere dine humørsvingninger når du innser at en deprimert stemning er en vanlig og midlertidig konsekvens av naturlige fysiologiske endringer og livsoverganger.

Hvordan håndtere med hormonelle humørsvingninger

Hormonelle humørsvingninger oppstår på grunn av en ubalanse hormon i legemet. De er vanlig i menstruerende kvinner, gravide eller post partum kvinner, kvinner i pre-menopause og kvinner i overgangsalderen. Disse humørsvingninger variere fra mild til alvorlig, og er forskjellige i hver person. Å behandle hormonelle humørsvingninger, er det en rekke alternativer tilgjengelig. Behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden av symptomene og preferansene til den enkelte opplever symptomene.

Hvordan håndtere med hormonelle humørsvingninger

•  Ta en spasertur. Trening bidrar til å løfte stemningen og reduserer spenninger og stress. Det øker også blodsirkulasjonen, noe som fører til at kroppen til å frigi godfølelse beta endorfiner.

•  Gå på en diett. Kosthold spiller en stor rolle i hormonelle humørsvingninger. Å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av humørsvingninger, eliminere koffein, salt, alkohol og enkle sukkerarter. Spis mindre måltider hver tredje time i stedet for tre store måltider for å holde blodsukkeret stabilt. Varierende blodsukkeret forårsaker energi oppturer og nedturer, noe som kan føre til humørsvingninger.

Se på hormonelle alternativer. Fordi hormonelle humørsvingninger skyldes en ubalanse og endring i hormonnivået, leger ofte behandle disse humørsvingninger med hormoner. P-piller holde hormoner i sjakk, og hindre toppene som forårsaker hormonelle humørsvingninger.

Ta et supplement. En enkel multivitamin arbeider for å lindre irritibility, depresjon og tretthet som oppstår med hormonelle humørsvingninger. Multivitamin bør inkludere vitamin B6, B-kompleks, magnesium, vitamin C og vitamin E.

Snakk med noen. Kognitiv atferdsterapi bidrar til å identifisere og finne løsninger på felles humør utløser, og hjelper til å lære mestringsstrategier og alternative svar på disse triggere.

Prøv en psykiater. I tilfeller av alvorlige hormonelle humørsvingninger, kan en psykiater foreskrive medisiner for å holde stemningen stabil. I de fleste tilfeller, leger foreskrive en antidepressant som Prozac eller Zoloft eller en stemning stabilisator som Elavil eller Triavil. For angst og panikk som kan oppstå med alvorlige humørsvingninger, leger bruker beroligende midler som Xanax eller Valium.

Hvordan ta kollagen piller

Kollagen piller har vært kjent for å bidra både med vekttap og med reduksjon av rynker. Kollagen piller kan være foreskrevet av en lege; men det er også mulig å kjøpe dette produktet uten resept. Selv om de ikke har blitt offisielt utviklet et vekttap produkt av FDA, har kollagen piller hjulpet mange enkeltpersoner miste vekt og korrigere huden blemishes.

Hvordan ta kollagen piller

•  Spis siste måltid minst fire timer før du går til sengs; magen din skal være tom når du tar kollagen piller. Du bør ikke ta noen andre medisiner eller drikke vann i løpet av denne fire-timers periode.

Ta en kollagen pille rett før du går til sengs.

Unngå å drikke væske eller spise noen måltider før neste morgen.

Fortsett denne prosessen for 60 til 90 dager. Hvis du ikke klarer å se noen endring i vekt eller hud, unngå å bruke.

God Vitaminer & Kosttilskudd for humørsvingninger

Mange voksne opplever humørsvingninger som gjør livet frustrerende og drenering. Humørsvingninger kan være store hindringer for å ha en givende og oppfylle liv. De fleste vil bli overrasket over å høre at det er vanligvis spesifikke vitamin og mineral mangler som kan forklare emosjonelle svinger på en konsistent basis. Sink, magnesium og B vitaminmangel er vanligvis de skyldige bak ustabile følelser.

Sink

Sink er et viktig element det kroppen trenger for å opptre på optimale nivåer. Ifølge American Zinc Association, er sink avgjørende for celledelingen, fertilitet og riktig funksjon av immunsystemet. Mat kilder for sink inkluderer rødt kjøtt, nøtter og grønne bladgrønnsaker. Sink er også tilgjengelig i supplement form i store helsekostbutikker. Sink er ofte oppbrukt av stress, og en sink-mangel kan føre til utmattelse og alvorlige humørsvingninger. Kvinner bør sørge for å få 10 milligram sink en dag mens menn bør få 15 milligram.

Magnesium

Ifølge University of Maryland Medical Center, er magnesium viktig for alle de viktigste organer i kroppen. Magnesium er involvert i mer enn 300 prosesser, inkludert aktiverer enzymer og regulere energiproduksjon. Magnesium-mangel kan føre til alvorlig depresjon og forårsake mismot og pessimisme. Kosten kilder til magnesium er hele korn, belgfrukter, grønne bladgrønnsaker og fet nøtter. Magnesium er også anbefalt i tre supplement former, inkludert magnesium gluconate, magnesium laktat og magnesium citrate. Disse skjemaene er mer lett absorberes i kroppen. Menn bør ta mellom 270-400 milligram per dag, mens kvinner bør ta 280 milligram.

B-vitaminer

Ifølge Dr. Rebecca K. Kirby av The Center for forbedring av menneskers funksjon, kan en mangel på noen av de tre B-vitaminer føre til ustabile følelser og nervøsitet. Niacin, Ribo-Flavin og B6 er populært kjent som antistress vitaminer og lindre dårlig humør hvis tatt regelmessig. Niacin kan finnes i rødt kjøtt, tunfisk og helkorn. Hele korn, grønne bladgrønnsaker og fisk er betydelige kilder til B6. Riboflavin er oftest funnet i meieriprodukter og grønne bladgrønnsaker. Mange synes det er praktisk å ta alle tre i tillegg form som de vanligvis er gruppert sammen i en pille. Både menn og kvinner bør ta 15 milligram niacin, 1 milligram av riboflavin, og 2 milligram B6 hver dag.

Vitaminer som påvirker humøret

Vitaminer som påvirker humøret


Betalende oppmerksomhet til de vitaminer kroppen din er å ta i kan gjøre underverker for å styrke eller endre humøret. Vitaminer som folat, 5-HTP og B12 har vist seg å forbedre humøret og hindre humørsvingninger, sammen med en rekke andre helsefordeler. Ved å spise mat som inneholder disse vitaminer eller ta et supplement, kan du forbedre humøret uten bruk av en resept.

Folat

Folat, eller folsyre, har mange helsemessige fordeler, hvorav den ene er en reduksjon i humørsvingninger. Folsyre hjelper også problemer med sentralnervesystemet og kan hjelpe med hukommelsestap. Spise en diett rik på folat vitamin, som nyre bønner og grønnsaker som spinat, vil bidra til å bringe på disse effektene. En annen bivirkning av denne dietten er sunt hår, hud og negler.

5-HTP

5-Hydroxytryptophan, også kjent som 5-HTP, er en over-the-counter supplement som blir brukt som en stemning heis og som sovemiddel. Vitaminet kommer i pilleform, og er en naturlig forekommende aminosyre. 5-HTP konverterer raskt til serotonin, som er et kjemisk stoff i hjernen som hjelpemidler i å skape en hyggelig stemning og redusere angst. Det kan også hjelpe med impulskontroll.

B12

B12 er et B-vitamin som vanligvis forbindes med bedre humør. I utgaven March 2005 "Alternativ medisin" magazine, ble B-vitaminer kalt det viktigste vitamin for å bedre humøret. B12 bidrar til å skape en stabil balanse av mentale og emosjonelle lykke ved å tilrettelegge nevrotransmittere, som hjernen bruker for å signalisere humør og følelser regulatorer. Studier har vist at personer med depresjon ofte har lave nivåer av B12.

Hvordan diagnostisere genital warts eller humant papillomavirus (HPV)

Hvordan diagnostisere genital warts eller humant papillomavirus (HPV)


Kjønnsvorter, en STD forårsaket av visse stammer av humant papillomavirus (HPV), kan påvirke genitalia hos både menn og kvinner. Dette viruset kan påvirke ****, skjedeåpningen og omkringliggende organer, endetarm, urinveiene og / eller blære. Tidlig diagnose av begge er viktig for å hindre alvorlige komplikasjoner, inkludert kreft. Les videre for å lære mer om hvordan medisinske fagfolk diagnostisere genital warts eller humant papillomavirus (HPV).

Hvordan diagnostisere genital warts eller humant papillomavirus (HPV)

Planlegge en undersøkelse med legen din hvis du merker symptomer som tyder på kjønnsvorter og / eller har en ny eller flere sex-partnere. Denne sykdommen er vanskelig å diagnostisere - bare 10 prosent av tilfellene viser synlige vorter - fordi viruset ofte utvikler seg under huden, og har vanligvis ingen symptomer.

Be legen om å utføre en kolposkopi. Dette er en undersøkelse ved hjelp av en colposcope, et instrument med en lys og forstørrelses instrument festet slik at legen kan utføre en grundig undersøkelse. Dersom ingen vorter er synlige, kan en eddik vaske benyttes; Dette fører til at viruset under huden til å bli hvit.

Planlegg en celleprøve årlig. De laboratorieundersøkelser ofte avsløre tilstedeværelsen av HPV, spesielt subklinisk manifestasjon av sykdommen. Testing er viktig ikke bare å skaffe behandling for deg selv, men også for å beskytte dine seksuelle partnere.

Ha kliniker gjøre en mikroskopisk undersøkelse av livmorhalsen vev eller vev fra ****. HPV kan detekteres selv i vev eller væskeprøver infisert med små mengder.

Fortell legen din dersom du har smerter eller ubehag i blæren eller urinveiene. Ofte blødninger og problemer med vannlating følger disse symptomene; disse er tegn på at menn, i særdeleshet, må være klar over på grunn av felles mangel på synlige vorter.

Hint

  • Krever alltid bruk av kondom under samleie for å redusere sjansene for å få kjønnsvorter eller passerer på HPV-viruset.
  • Avholdenhet er den beste måten å forebygge genital warts skjer. For seksuelt aktive partnere, er enkle partnere den beste veien å gå.
  • Ikke bruk vaginal medisiner, tamponger, vaginal kremer eller Douches i 48 timer før noen mikroskopisk undersøkelse eller testing er gjort.

Hvordan er humant papillomavirus Overført?

Hvordan er humant papillomavirus Overført?

Forståelse HPV

Humant papillomavirus (HPV) fører ofte infeksjoner forekommer på forskjellige deler av kroppen. HPV-infeksjoner kan ikke ha symptomer, eller de kan føre til atypiske vekster, slik som vorter på hender eller føtter, kjønnsvorter, og lesjoner i munnen og øvre luft området. HPV-infeksjoner noen ganger føre til mer alvorlige tilstander som livmorhalskreft.

Overføring av HPV

HPV er vanligvis overføres fra hud kontakt med en smittet person. HPV kan komme inn i kroppen et kutt på utsiden av huden. De typer HPV som forårsaker kjønnsvorter overføres ved seksuell kontakt. Dessuten kan en person kontrakt HPV fra en smittet person gjennom oral sex, noe som resulterer i munnen lesjoner. I tillegg kan en infisert mor eventuelt passere på HPV-infeksjon i en baby under en vaginal levering.

Økt risiko for å utvikle HPV

Enkelte mennesker er mer utsatt for å pådra en HPV-infeksjon. De personer med flere sex-partnere har større risiko. Kvinner 25 og yngre også har større risiko. De med HIV eller andre immunsvikt lidelser er også en økt risiko for å utvikle en HPV-infeksjon. HPV-infeksjoner som forårsaker vorter på hånden og føtter er mye mer vanlig hos barn enn voksne, fordi barn er mer sårbare for disse bestemte typer HPV-infeksjoner.

Tegn på humant papillomavirus

Humant papilloma virus er en svært vanlig seksuelt overført sykdom som vil påvirke om lag halvparten av alle mennesker som er seksuelt aktive på et eller annet tidspunkt i livet. Det ca 100 virus kjent for å forårsake HPV, og de aller fleste gå bort uten behandling. Imidlertid kan noen typer humant papilloma virus forårsake kreft i livmorhalsen, penis og anus.

Kjønnsvorter

Hos kvinner, kan genital warts på eller i nærheten av vulva, anus, livmorhals og vagina og i menn på eller i nærheten av penis, pungen og anus være et tegn på en HPV-infeksjon.

Genitale lesjoner

Noen former for HPV kan føre til forstadier til kreft på og rundt kjønnsorganene. Med noen typer infeksjoner, vil disse lesjonene forhånd vil kreft. Lesjoner kan oppdages med en pap test.

Andre Vorter og lesjoner

Med noen typer HPV, vil warts og lesjoner utvikle seg på tungen, mandlene, nesebor og strupehodet.

Svulster og kreft

Med de typer HPV som kan forårsake kreft, svulster og livmorhalskreft kan utvikle seg. Imidlertid, den store majoriteten av HPV-infeksjoner ikke føre til kreft.

Ingen merkbare symptomer

Mange som kontrakt human papilloma virus ikke vil utvikle noen merkbare symptomer, som er grunnen til regelmessige kontroller er viktig hvis du er seksuelt aktiv.

Hva er årsakene til humant papillomavirus?

Humant papilloma virus er en svært vanlig seksuelt overført virus. Det påvirker de celler som lever på huden og i vagina, anus og munn. Det er mange måter å blir smittet, og det påvirker 24 millioner amerikanere, ifølge Journal of American Medical Association (medicalnewstoday.com). Det kan påvirke menn og kvinner, men kvinner er spesielt utsatt, da det kan føre til livmorhalskreft. Menn ofte ikke presentere symptomer, men noen ganger vil oppleve genital vorter som følge av HPV. Det finnes måter å beskytte mot virus, inkludert en vaksine.

Hva er det?

Humant papilloma virus (HPV) er et virus av epitelceller som finnes på huden og også i vagina, vulva, anus, penis, munn og svelg. Ordet papilloma refererer til vorter som kan utvikle seg som et resultat av viruset. HPV spres hovedsakelig gjennom samleie, selv om det finnes andre måter å få det. Det er rundt 40 typer HPV, og de varierer i alvorlighetsgrad. Noen er uten symptomer eller helserisiko, og andre føre til kjønnsvorter og selv livmorhalskreft.

Seksuell overføring

Det er flere måter å få HPV gjennom seksuell kontakt, og det trenger ikke å være gått gjennom direkte samleie. Imidlertid er samleie den vanligste måten å få HPV. Fordi HPV kan påvirke huden som ikke er dekket av kondom, er det lett å passere viruset gjennom samleie. Dessuten kan HPV-infisert celler lever i munnen, slik at det er mulig å spre sykdommen gjennom oral sex. Viruset kan også føres gjennom kroppsvæsker og slimhinner.

Nær kontakt

Slimhinner ikke bare inkluderer kjønnsorganer, og også henvise til munn, nese og svelg. Derfor finnes det metoder for å spre viruset gjennom kontakt av disse områder, og ikke nødvendigvis bare ved seksuell adferd. Kyssing, deling av drikke og tannbørster, og nær kontakt med en smittet persons ansikt kan alle bidra til spredning av HPV. Også fordi mange ganger viruset vil ikke presentere symptomer, mange mennesker innser ikke at de har det, og derfor er mindre forsiktig om risikoen ved å spre det.

Behandling

Selve HPV-virus kan ikke bli behandlet, men mange av de symptomer kan være. Hvis du er en kvinne med HPV, er en av de viktigste bekymringer som det kan føre til cellene som danner seg til kreft, slik at en lege vil nøye se cellene rundt livmorhalsen og kan foreslå årlige celleprøve tester. Hvis du lider av HPV vorter, har de en tendens til å vokse i rundt seks måneder, og deretter stabilisere seg. En lege vil indikere når er den beste tiden å behandle vorter og vil trolig foreskrive Podofilox eller imiquimod kremer. Det er også mulighet for kirurgisk fjerning av vorter.

Forebygging

Det finnes måter å forebygge mot HPV. Forsiktig i samleie er viktig, i form av å bruke kondom, vel vitende om partneren din og kommunisere. Det er også en vaksine som er tilgjengelig for å beskytte mot HPV. Vaksinen heter Gardasil og anbefales for seksuelt aktive kvinner over en alder av 14. Hvis du vil vite mer om Gardasil, oppsøke lege og besøke Gardasil hjemmeside hpvinfo.com.

Hva er behandlingen for humant papillomavirus?

Hva er behandlingen for humant papillomavirus?


Du kan utvikle en humant papillomavirus (HPV) infeksjon som følge av kontrahering en av mer enn 100 relaterte HPV. Hvert individ HPV har evnen til å gi et avvik i kroppen din. Slike avvik kan resultere i vorter, for eksempel plantar vorter av føttene, vanlige vorter på hender og kjønnsvorter; kreft; eller lesjoner i munnen eller luftveiene. Millioner av mennesker er smittet med HPV, med de vanligste tegnene er vorter. Imidlertid kan mange mennesker ikke engang vet at de har HPV, fordi skiltene er ikke alltid til stede. Det finnes ingen kur for HPV, men det finnes ulike behandlinger for å hjelpe med symptomer.

Kjønnsvorter

Behandlinger for genital warts kan omfatte reseptbelagte medisiner Aldara og Condylox. Begge er medisinert kremer. Aldara hjelper immunforsvaret bekjempe HPV-infeksjon, mens Condylox bidrar til å ødelegge genital vorte vev. Du kan også ha genital warts fjernes enten kirurgisk eller med en laser. Frysing av vorter med flytende nitrogen er den vanligste formen for behandling. Trikloreddiksyre kan brukes i et legekontor, for å brenne av vorter. Husk at selv om genital warts er fjernet, fortsatt inneholder kroppen din viruset, noe som betyr at sykdommen kan fortsatt spre seg til noen seksuell partner.

Premaligne lesjoner

I de fleste tilfeller, premaligne genitale lesjoner kan ikke engang bli behandlet. Hos kvinner slike lesjoner har en tendens til å forsvinne på egenhånd. Men som en forholdsregel, er det viktig å motta jevnlige celleprøver for å sikre at lesjoner har løst. Hvis de ikke forsvinner av seg selv, kan de premaligne lesjoner bli kreft. Behandlinger for å fjerne premaligne lesjoner omfatter kirurgi, laser kirurgi, kryoterapi (frysing lesjoner) og elektrokauterisering (brenne dem av).

Andre Vorter

Behandling for andre vorter, for eksempel plantar eller vanlige vorter, vil variere. Salicylsyre kan brukes til å fjerne en vorte. Imidlertid, det fjerner bare vorte et lag om gangen. Aldara, medisinert krem, kan også brukes. Andre behandlinger kan omfatte kryoterapi, kirurgi og laser fjerning. Til tider kan vortene forsvinner av seg selv.

Søker hjelp

Mange HPV-infeksjoner vil ikke utvikle seg til kreft. Det er fortsatt viktig, men å oppsøke lege hvis vaginale infeksjoner bli et problem, eller hvis du begynner å oppleve endringer i menstruasjonssyklusen, som for eksempel kraftig blødning, eller blødning mellom perioder. Disse symptomene er assosiert med livmorhalskreft. Hvis du legger merke til kjønnsvorter, eller lesjoner på nesen, tungen eller innsiden av munnen, kontakt lege. Vorter kan også vises på hender, fingre, føtter, ansikt, nakke, albuer, håndledd og knær.

Årsaker og risikoer

Å få en HPV-infeksjon kan bare skje gjennom genital eller muntlig kontakt, eller når viruset kommer inn gjennom hud (for eksempel kutt og skrubbsår). I noen tilfeller kan en mor som er infisert med viruset passere sykdommen til barnet sitt når barnet er levert. Jo mer seksuelt aktiv du er, jo større er sjansene for å få HPV. Å ha et svekket immunforsvar, for eksempel oppstår med hiv / aids, kan også øke risikoen. Noen undersøkelser tyder på at unge kvinner er biologisk mer utsatt for viruset enn andre grupper. Faktisk, seksuelt aktive kvinner under 25 år er den gruppen som oftest diagnostisert med sykdommen.

Forebygging

Kvinner kan redusere sine sjanser til å få HPV ved å få en vaksine kalt Gardasil. Det er best å motta vaksinasjon før de ble seksuelt aktiv, og Gardasil beskytter bare mot HPV-typer at en kvinne ikke har kommet i kontakt med allerede. Ved å beskytte mot HPV-infeksjon, kan Gardasil også bidra til å forhindre livmorhalskreft. Hvis du allerede er seksuelt aktiv, kan du bruke en latex kondom for å redusere sjansene dine for å bli utsatt for seksuelt overførbare sykdommer, inkludert HPV.

Hvis du har vanlige vorter på hendene eller andre steder, ikke plukke dem, da dette kan gjøre infeksjonen spredt. Du kan holde plantar warts (vorter på føttene) i sjakk ved å holde føttene rene, og iført sko på offentlige steder som bassenger.

Hvor ble humant papillomavirus kommer?

Humant papillomavirus (HPV) er en gruppe på mer enn 100 typer virus som forårsaker vorter og hud legioner. Høyrisikotypene kan føre til livmorhals og anal kreft. Det er en seksuelt overført virus, gått gjennom hud-til-hud kontakt under vaginal, anal eller oral sex.

Historie

Forskning viser HPV-infeksjoner ble anerkjent så tidlig som antikkens Hellas og Roma. Medisinske journaler beskrevet lesjoner på genitalia som sams HPV-indusert genital warts.The forfatterne av disse skriftene aner foreningen av lesjonene med seksuell aktivitet, til tross for ikke å anerkjenne sammenhengen med viruset. Men det var ikke før på 1970-tallet at forskerne identifiserte HPV og knyttet det til kjønnsvorter og kreft.

Fakta

The Center for Disease Control and Prevention anslår ca 5,5 millioner genital HPV tilfeller oppstår hvert år. Det er den viktigste risikofaktoren for livmorhals og anal kreft, men færre enn 1 prosent av kvinner faktisk er diagnostisert med livmorhalskreft. Det tar mange år for de virusinfiserte celler for å slå seg til kreft seg. Ved 50 år, vil 75 prosent av kvinnene har tilegnet genital HPV.

Geografi

Forekomsten av livmorhalskreft i USA i mindre enn 10 per 100.000, men for hver av disse tilfellene, er det 50 tilfeller av HPV-lesjoner. Men i underutviklede land som i Afrika og Latin-Amerika, risikoen for livmorhalskreft er mye høyere --- opp til 10.000 per 100.000 kvinner.

Funksjoner

En vanlig form for HPV er genital warts, som vanligvis ikke kreft. Vortene kan være opplagt eller helt mikroskopisk. De kan utvikle seg i områder som er vanskelig å se, som vagina. Noen kan være kløende, men de fleste vorter ikke forårsaker symptomer. Celleprøve test vil avgjøre forandringer i livmorhalsen og kan avgjøre om en kvinne har HPV.

Forebygging / løsning

Det finnes ulike måter å beskytte mot HPV, det viktigste som blir den årlige Pap screening. Kondomer kan beskytte mot virus, men hvis den ikke brukes riktig, kan HPV fortsatt bli overført fra en mann til en kvinne. Det er også en vaksine, FDA-godkjent gardasil, som brukes til å immunisere unge kvinner mot viruset. Alderen 9 til 26 kan få vaksinen. Den er ment for de som ikke er seksuelt aktiv ennå, men kan også hjelpe kvinner som har flere partnere.