Digidexo.com

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby


Den beste tiden å unnfange et barn er under eggløsningen: den tid at en kvinnelig er den mest fruktbare. Du må forstå hvordan sykkelen fungerer og bruke denne informasjonen til din fordel. Du kan kjenne eggløsning ved visse endringer i kroppen din og bruke dem til å forutsi den beste tiden å tenke seg en baby.

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby

Marker den første dagen i menstruasjonssyklusen på en kalender. Gjør dette for en periode på seks måneder.

Beregn hvor lang menstruasjonssyklus varer ved å telle fra den første dagen i menstruasjonen til den første dagen i menstruasjonen i den påfølgende måneden. Over seks måneders periode, kan det være av noen få dager. En normal menstruasjonssyklus varer alt 28-32 dager.

Trekk fra 18 dager fra din korteste syklus og 11 dager fra den lengste syklusen. Dette vil gi deg den starte og avslutte dagen din fruktbare periode. Hvis din syklus varer i 28 dager, begynner dagen din fruktbare periode er den 10. dagen i syklusen, og den siste dagen er den 17. dagen i syklusen. Telle baklengs 14 dager fra den estimerte start dag i menstruasjonssyklusen kan du også regne ut din mest fruktbare periode.

Ha samleie annenhver dag under fruktbare periode. Ved å hoppe over en dag, kan partneren din produsere nok sperm for en vellykket befruktning.

Bruk en basal termometer på daglig basis for å finne ut når du er mest fruktbar. Før eggløsning, går temperaturen ned betraktelig, signaliserte til deg at det er rett tid å bli gravid.

Se etter endringer i slimet i livmorhalsen. Klar og stretchy slimete følger rett tid å bli gravid.

Hint

  • Ta prenatal vitaminer mens hun var gravid. Du ønsker også å unngå tobakk og alkohol, og opprettholde en sunn vekt.
  • Vurder å bruke ovulation Predictor pinner tilgjengelig hos din lokale stoffet butikken.