Digidexo.com

Clindamycin Behandling for Rosacea

Clindamycin Behandling for Rosacea


Rosacea, en kronisk, inflammatorisk hudsykdom, vises som små, røde nupper i ansiktet. Det finnes ingen kur for rosacea, men klindamycin brukes som et alternativ til antibiotika i behandling for rosacea.

Potensial

Uten behandling er rosacea progressive og presenterer i sykluser. Symptomene kan blusse opp og vare i måneder og deretter minske før en annen blusse opp.

Rosacea Treatment

Ifølge American Academy of Family Physicians, er symptomene på rosacea behandles med muntlige og aktuelle antibiotika. Aktuelt klindamycin anbefales fremfor andre behandlingsalternativer for bruk under graviditet.

Betraktninger

En studie rapportert av Department of Medicine, Ohio State University, indikerer bruker klindamycin lotion to ganger daglig hadde sammenlignbare resultater til de som bruker oral tetracyklin. Den klindamycin var mer effektiv i å utrydde pustler.

Advarsel

Bruk av klindamycin behandling for rosacea krever spesifikke programinstruksjoner. Oppbevar medisiner ut av øyne, munn eller nese. Også holde den unna eventuelle ødelagte huden.

Side Effects

Alvorlige allergiske reaksjoner som utslett, svimmelhet eller problemer med å puste er sjeldne, ifølge Medicinenet.com. Informer legen din umiddelbart hvis du opplever noen av disse symptomene.