Digidexo.com

Narkotikabruk og hjertesykdom

Visse typer narkotikabruk kan disponere en person til hjertesykdom. Ved hjelp av illegale rusmidler eller using foreskrevet medisiner eller de som er kjøpt på gaten kan alle føre til hjertesykdom. Dette kan føre til ytterligere helseproblemer, hyppige sykehusinnleggelser og høye medisinske kostnader. Både narkotikabruk og hjertesykdom føre til økt skatt og øker helsekostnader.

Statistikk

Mange store sykdommer av amerikanere kan knyttes til narkotikamisbruk. The National Institute of Drug Abuse rapporterer at forskning har vist en direkte kobling mellom hjertesykdom og stoffer som kokain, ecstasy, amfetamin og steroider. Intravenøs narkotikabruk eller misbruk av reseptbelagte medisiner kan føre til en høy risiko for slag og blodpropp, noe som både kan føre til fremtidig hjertesykdom, ifølge American Heart Association

Typer

Sniffet kokain, bruker intravenøse stoffer som heroin, røyke crack eller selv å ta høye nivåer av foreskrevet smertestillende medikamenter som OxyContin eller oksykodon kan føre til stress og belastning på hjertet og føre til hjerteinfarkt, slag og til slutt hjertesykdom.

Time Frame

Den tiden som er nødvendig for stoffer for å skade hjerte avhenger av alder, så vel som den mengde medikament, typen og intensiteten. For eksempel kan personer som bruker kokain på deres første gang skade deres hjerter. The American Heart Association rapporterer at infeksjoner, betennelser, takykardi og blodpropp er all risiko og kan føre til hjertesykdom etter gjentatt bruk av narkotiske stoffer som kokain og heroin. De samme risikoene er mulig med folk som bruker foreskrevne medisiner feil eller i store mengder. I eldre mennesker er det en økt risiko og mindre tid og bruk nødvendig for skader som må gjøres. I tillegg til mennesker som bruker intravenøse medikamenter er utsatt for en infeksjon i hjertet som kan føre til hjertesykdom.

Effekter

Narkotikabruk og hjertesykdom ikke bare påvirker narkotika misbruk. Familier og venner er også berørt av langvarig bruk av ulovlige rusmidler. Hvis narkotikabruk fører til hjertesykdom, kan dette føre til at personen til å søke helsehjelp, som koster millioner av dollar for skattytere hvis personen ikke har sykeforsikring. Dette stiller til slutt en taxing belastning på en allerede overbelastet helsevesenet.

Forebygging

Forebygging av enhver og alle narkotikamisbruk er viktig. Snakke med dine barn og andre familiemedlemmer og selv intervensjon kan være nødvendig. Utdanne tenåringer og unge voksne om risikoen for hjertesykdom gjennom narkotikamisbruk er viktig.