Digidexo.com

Hva er Acid Reflux Pain?

Acid reflux oppstår når magesyre beveger seg opp i spiserøret, noe som skaper smerte. Det finnes flere ulike typer smerter som acid reflux lider kan oppleve, og ikke alle mennesker har de samme symptomer og smerte.

Halsbrann

Halsbrann er den vanligste typen av smerte i syre reflux. Den brennende følelse kan starte lavt nær magen og stige opp i brystet eller halsen. Ligge eller bøyd over etter å ha spist kan forverre halsbrann.

Brystsmerter

Noen mennesker som har acid reflux kan få brystsmerter. Det kan føles som press eller tetthet. Enhver brystsmerter bør undersøkes av en lege for å sikre at det ikke er en hjertesykdom.

Dyspepsi

Dyspepsi fra sure oppstøt oppstår i magen og underlivet. Dyspepsi symptomer inkluderer magesmerter, oppblåsthet, eller kvalme etter et måltid.

Sinus og Earache

Primært hos barn, kan syre som stiger i halsen irritere adenoids og lymfatisk vev og forårsake betennelse. Denne betennelsen kan stenge av sinus passasjene og Eustachian rør, skaper en samling av væske, som i sin tur kan føre til sinus smerte og øreverk.

Throat Pain

Acid reflux kan forårsake sår hals eller smerter ved svelging mat på grunn av maten i halsen når spiserøret har blitt skadet av syre eller smalere fra irritasjon.