Digidexo.com

Hvordan behandle Rødhet Fra Hibiclens

Hibiclens er en aktuell medisin brukes til å behandle sår. Det er en væske som er effektiv mot bakterier som meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA). Du søker hibiclens til utsiden av kroppen; det er ikke for internt bruk. Fordi du bruker på huden, er en bivirkning hud rødhet. Selv mindre rødhet er sannsynlig å forsvinne på egen hånd, har legen din behandle alvorlig rødhet, kløe og elveblest.

Bruksanvisning

Gauge alvorlighetsgraden av rødhet. Hibiclens kan føre til potensielt farlige allergiske reaksjoner hos noen pasienter. Symptomene på denne typen reaksjon er rødhet, elveblest, hevelse og pustevansker. Ikke forsøk å behandle disse symptomene hjemme; søke legehjelp.

Slutt å bruke ytterligere Hibiclens til det berørte området. Dette hindrer ytterligere irritasjon fra utviklingsland.

Påfør en kald komprimere til området for å lindre kløe. Suge en steril engangshåndkle eller ren klut i kaldt vann, og da gjelde for det berørte området. Gjenta om nødvendig.

Ta et antihistamin medisiner, for eksempel Benadryl. Det demper kroppens reaksjon på Hibiclens og tillater hevelse og kløe å avta.

Snakk med en lege hvis rødhet ikke avta ikke på egen hånd. Reseptbelagte medisiner kan behandle fortsatt rødhet fra Hibiclens.