Digidexo.com

Hvordan unngå å få Migrene

Hvordan unngå å få Migrene


Årsaken til migrene er ikke helt forstått. Migrene resultat av en endring i blodstrømmen til hjernen. Livsstilsendringer og medikamentell behandling kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av migrene.

Hvordan unngå å få Migrene

Øvelse aerobt minst fire ganger i uken, 20 til 30 minutter hver gang. Kvinner, spesielt hormonelt aktive kvinner, er mer utsatt for å utvikle migrene. Regelmessig rask mosjon holder hormonnivået i bedre balanse.

Analyser din personlighet. Det finnes bevis på at hard-kjøring perfeksjonist typer er mer utsatt for å få migrene. Slapp av.

•  Pust dypt. Høye doser av oksygen har vist seg effektive i behandling av cluster hodepine og migrene. Dyp pusting hjelper også deg å slappe av.

Unngå allergener. For noen mennesker, konsentrerte søtsaker (spesielt sjokolade), melk, alderen ost, kan bearbeidet mat eller rødvin satt av migrene.

Unngå plutselige, skarpe lysglimt, som utløser migrene i noen.

Våkn opp på samme tid hver dag. Forstyrre din naturlige søvnmønster oppfordrer migrene. Unngå tretthet og få nok hvile.

Se legen din. Hvis du fremgangsmåten ovenfor ikke holde deg fra å få migrene, spør legen din for en migrene medisiner som metysergid.

Hint

  • Hold en nøyaktig oversikt over hva du gjør hver gang du får en migrene. Jo mer informasjon du har om dine miljøvariabler, jo mer effektivt du kan identifisere og unngå de faktorene som har en tendens til å føre til migrene.
  • Kvinner: Prøv å bytte fra p-piller til en annen form for prevensjon. Orale prevensjonsmidler har vært kjent for å øke hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene.
  • Migrene kan være et symptom på en underliggende sykdom. Hvis du lider av migrene, bør du være under omsorg av en lege.