Digidexo.com

Substance Abuse Treatment & Privatforsikringer

I året 2002, 22 millioner amerikanere, omtrent 9,4 prosent av den totale befolkningen, ble anslått til enten misbruk stoffer, eller være avhengige av dem. 14,9 millioner av dem som misbruker stoffer er avhengige av alkohol, en juridisk og sosialt akseptert rusmiddel, men privat forsikring har drastisk redusert som betalingskilde for arbeidende personer som har både privat forsikring og et rusproblem. Reduksjonen i dekning til arbeids stoff misbruker individer av private forsikringsselskaper utgjør et dilemma for både den enkelte som er involvert, og for taxpaying publikum, som byrden av behandling av rusmisbruk blir gjennomført nesten helt av offentlig finansierte behandlingstilbud, ofte søker en glid skala avgift bestemt av den enkeltes evne til å betale.

Avtagende Dekning

Ifølge Mark og Coffey, fra 1987 gjennom 1997 har privat forsikring redusert dekning for rusbehandling med et gjennomsnitt på 1 prosent per år. Mens forskning statistikk har vist noen merkbar reduksjon i rusmisbruk av sysselsatte befolkningen har andelen av arbeidstakere dekket for rusbehandling av private forsikringer redusert med 23 prosent siden 1992, ifølge en rapport laget i 2001.

Kategorier Utført

Mark og Coffey rapporterer at alle kategorier av rusbehandling har blitt påvirket av reduksjonen i dekning av private forsikringer. Innleggelse bolig behandling, poliklinisk behandling og legemiddel dekning har alle tatt et dykk i forbindelse med dekning av privat forsikring, men kort terapi og poliklinisk behandling har blitt oppfordret av utøvere for å redusere behandlingskostnadene. Generelt er intensiteten av alle behandlingsnivåene falt med 5 prosent, skjønt det ikke var noen forskjell rapportert i behovet for behandlingstjenester på hvert nivå av stoffet misbruker individer.

Residential Treatment

Residential behandling, den dyreste nivået av rusmiddelomsorgen, forutsigbart, har vært den mest berørt av reduksjonen i privat forsikringsdekning. Mens intensiv behandling innen et boliganlegg som faktisk er nødvendig for de avhengige av visse legemidler, for å få informert behandling fra en lisensiert psykiater, psykolog og andre medlemmer av en multilevel behandlingsteamet, og danne nye vaner med tid til å ha dem med hell ta tak i den enkelte, er det ikke lenger lett tilgjengelig, selv for arbeidsfolk med privat forsikring. Mest dekning dekker ikke mer enn kostnaden for avgiftning fra stoffet involvert, en prosedyre rusmiddel fagfolk ser på som svært mangelfull, og bare det første skrittet for behandling for sykdommen avhengighet.

Poliklinisk behandling

Polikliniske og korte behandlingsnivåer er oftest anbefalt for å redusere kostnadene for behandling av stoffmisbruk, selv når de ikke har vist seg å være den mest effektive i mange tilfeller; har imidlertid dekning av poliklinisk behandling av private forsikringsgrupper også blitt redusert, og tiden tillatt i poliklinisk behandling redusert med et gjennomsnitt på 10 dager per person. Poliklinisk behandling som ikke har tradisjonelt blitt antatt av mange fagfolk for å være intens nok til å lykkes mot tilbakefall tendenser nylig utvinne narkomane og alkoholikere, er nå redusert til en enda mindre effektiv intensitet.

Pharmaceutical Expense

Mange stoff misbruker enkeltpersoner har også andre psykiske lidelser som bidro til deres avhengighet uorden i utgangspunktet, og øke sannsynligheten for tilbakefall for dem, til tross for riktig behandling av rådgivere for rusmisbruk lidelser. Disse personene krever personlig behandling fra en utdannet og autorisert helsepersonell, kunnskapsrike av både psykiske og avhengighetsbehandling problemer. Medisinering er ofte nødvendig for både psykiske problemer i utgangspunktet til stede, og kjemiske ubalanser skapt gjennom misbruk av beslektet stoff. Dekning for disse medikamentene er redusert med private forsikringsselskaper organisasjoner, forlater de servert mer sårbare for psykiske lidelser og tilbakefall.

Offentlig Cost

Kostnaden for rusmisbruk behandlingstilbud for arbeids publikum blir regelmessig avsatt til offentlig behandling sektor, på grunn av reduksjon av privat forsikring for de forsikrede. Offentlig rusbehandling fasiliteter var allerede overbelastet med behandlingsbehov av uforsikrede individer, bostedsløse og andre ubemidlede klienter som ikke kunne økonomisk dekke kostnadene for sin egen behandling. Mange økonomisk overbelastet statlige myndigheter er å redusere sine egne budsjetter i dagens vanskelige økonomi til å oppveie kostnaden av rusbehandling og psykisk helse behandling for skattytere. Guvernør Sonny Perdue av Georgia nylig redusert budsjettet for rusbehandling tjenester etter en knallhard 24 prosent i hans tilstand, setter tusenvis av masternivå rådgivere ut av arbeid, og etterlot mange sårbare befolkningsgrupper uten tilgjengeligheten av rusmiddelomsorgen.