Digidexo.com

Tegn og symptomer på diabetes hos barn

Diabetes er en tilstand der kroppen ikke klarer å produsere eller bruke insulin som det skal. Insulin er en forutsetning for å bevege sukker laget under fordøyelsen fra blodet inn i cellene. Når det ikke er nok (eller noen) av dette hormonet i et barns kropp, vil nivået av sukker i blodet stiger. Dette er en farlig situasjon å plassere kroppen i, fordi dette økt nivå av sukker (eller glukose) kan skade organer og sette sin helse i fare. Hvis du er bekymret hvis barnet ditt har diabetes, er det visse tegn og symptomer du kan se etter som kan indikasjon denne tilstanden.

Vannlating og Thirst

En økning i både urinproduksjon og tørste er de hyppigste symptomene på diabetes hos barn. Dette er virkelig en syklisk symptom, fordi kroppen forsøker å kvitte blod sukker gjennom en økning i vannlating, som bringer på dehydrering, spørre en økning i tørst.

Sult

Mange barn vil også begynne å vise en økning i sult. Denne symptom på diabetes har ingenting å gjøre med noen endring i kostholdet; Dette er ganske enkelt en reaksjon på celler i kroppen, ikke som får næring fra glukose.

Vekttap

Med diabetes, kan barnet begynne å gå ned i vekt uten noen åpenbar grunn. Igjen, dette er et resultat av cellene ikke får glukose. Kroppen går så over til noen lagret næring (som fett og muskler) for å brødfø seg selv.

Fruktig Breath

Som sukker i blodet stiger, vil et barn begynner å avgi en nesten fruktig aroma fra pusten hennes.

Utmattelse

Du kan også legge merke til at barnet ditt mangler den energien han vant til, selv når ingenting ser ut til å ha endret seg. Igjen, det hele går tilbake til næring, og kroppens manglende evne til å få denne næring til cellene.