Digidexo.com

Om blodsukkeret Ranges

Blodsukkeret refererer til mengden av glukose i en persons blod. Blodsukkernivået, som måles i milligram glukose per desiliter blod (mg / dl), bør ligge innenfor en viss rekkevidde. Nivåer som er for høyt eller for lavt, kan det resultere i en rekke farlige sykdommer.

Identifikasjon

Normale fastende blodsukkernivået skulle falle mellom 70 og 99 mg / dl hos voksne som ikke er diabetiker. Nivåer som spenner mellom 100 og 125 mg / dl på en fastende plasmaglukose Test (FPG) indikerer pre-diabetes; målinger av 126mg / dl eller høyere indikerer diabetes.

Betydning

En person er hyperglykemiske når han har blodsukkernivået som er høy, eller forhøyet. Hypoglykemi oppstår når blodsukkernivået er for lavt, normalt under 70 mg / dl.

Betraktninger

Ifølge holmer av Hope, en ressurs for personer med diabetes, fastende blodsukker nivåer for diabetikere voksne vanligvis varierer mellom 90 og 130 mg / dl, selv om en lege kan gi personer med områder som er spesifikke for dem.

Forebygging / løsning

Personer med diabetes bør sjekke blodsukkeret ofte. Insulin kan være foreskrevet for å bidra til å regulere blodsukkernivået, og endringer i kostholdet kan også være gunstig.

Kjente Fact

Når en person er stresset mentalt eller fysisk, kan det føre blodsukkeret til å stige.