Digidexo.com

Hvordan bekjempe Foot Drop

Hvordan bekjempe Foot Drop


Droppfot er en mer symptom-drevet lidelse enn en faktisk sykdom. Droppfot er vanligvis et tegn på en mer alvorlig problem i muskulaturen, nevrologiske eller anatomiske regioner i foten. Tegnene på droppfot inkluderer ikke er å løfte foten, dra foten mens du går, og hever lårene mens du går, og nummenhet eller smerter i foten. Det finnes måter å hjelpe denne tilstanden, men gå til legen din dersom du opplever noen av disse symptomene.

Hvordan bekjempe Foot Drop

•  Kjøp en spenne eller en splint. Gå til et apotek, medisinsk forsyning butikk eller legen din for å få en spenne eller en splint. Sett spenne på ankelen eller splint i skoen for å bidra til å stabil foten.

oppsøke en fysioterapeut. Fysioterapi er en utmerket måte å bekjempe droppfot, som det styrker musklene, hjelper opprettholde omfanget av bevegelse i ankelen og kneet og kan forbedre walking bevegelse.

Bruk en elektrisk stimulator. Stimulering av peroneal nerve kan være en effektiv behandling for droppfot. Peroneal nerve løfter foten når du går. Stimulatoren kan plasseres like under kneet eller den kan implanteres med en kirurg.

Elect kirurgi. Som i mange tilfeller, når grunnleggende rettsmidler ikke fungerer, kan kirurgi være det eneste tilgjengelige alternativet. En fot kirurg vil mest sannsynlig sikringen ankel eller fot bein, eller flytte foten sener til beinmuskulaturen for å hjelpe deg med dine vandre problemer, ifølge Mayo Clinic.