Digidexo.com

Hvordan å bekjempe hjertesykdom

Hvordan å bekjempe hjertesykdom


Mens din mottakelighet for hjertesykdom er i stor grad arvelig, er det mange daglige aktiviteter som du kan gjøre for å hjelpe ditt hjerte forsvare seg mot hjertesykdom. Mange folk ikke innser at hver dag at de er friske er en dag at deres hjerte kunne være i trening for å bekjempe hjertesykdommer, og som et resultat de ikke behandler sitt daglige kosthold, mosjon og atferd med tyngdekraften at trusselen om hjertesykdom fortjener. Heldigvis, selv om du ikke er veldig flinke til å holde seg til en alvorlig treningsprogram, vil noen mindre endringer i din daglige rutine gjøre en stor forskjell for ditt hjerte trening diett. Les videre for å lære hvordan å bekjempe sykdom.

Hvordan å bekjempe hjertesykdom

Løp eller gå minst 20 minutter hver dag. Kardiovaskulær trening er ikke bare en god måte å gå ned i vekt, komme i form og se bra ut. Det er også en av de beste måtene å øke ditt hjerte utholdenhet og forbedrer sin utholdenhet, slik at den effektivt kan motstå hjertesykdom. Det kan hjelpe deg til å tenke på din daglige aktivitet som en treningsøkt for ditt hjerte fremfor å fokusere på kortere sikt, utseende baserte mål.

Spis fem porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Som mange av disse frukt og grønnsaker bør være frisk som mulig, da de inneholder mer aktive og viktige næringsstoffer som vil hjelpe ditt hjerte og din kropp generelt å holde seg frisk og sykdom motstandsdyktig. Videre er mange av komponentene i konserveringsmidler faktisk akselerere aldring, noe som kan føre til faren for hjertesykdommer raskere.

Hver fisk minst to ganger i uken. Fisk er høy i Omega-3 fettsyrer, som har lenge vært antatt å være avgjørende for små barns vekst og utvikling, men i det siste har også vært knyttet til hjertesykdommer. De kan også bidra til å senke kolesterol, og er antatt av mange eksperter for å hemme utvikling av senil demens, Alzheimers og makuladegenerasjon.

Sett raffinert hvete med hele korn. Frokost er et godt sted å starte for denne prosessen. Mange frokostblandinger er tilgjengelig i både fullkorn og bearbeidede former. Erstatte den vanlige frokostblanding med en hel korn variasjon å starte, og deretter begynne å spise andre hele korn matvarer som brød, kjeks og selv bagels.

Unngå bearbeidet sukker, transfett og kunstige konserveringsmidler når det er mulig. Tradisjonelle snack matvarer som snack kaker, krem ​​fylt bakverk og andre høyt sukker matvarer som har lite eller ingen næringsverdi har faktisk vist seg å potensielt øke din hvilepuls, øke kolesterolnivået ditt og redusere motstandsdyktighet mot hjertesykdom.

Hint

  • Arbeid med legen din og en kostholdsekspert for å finne ut hva kosthold vil være best for ditt hjerte og være spiselig for deg på lang sikt. For eksempel, hvis du finner ut at kostholdet er sårt mangler i Omega-3 fettsyrer, men du hater fisk, så bør du ikke nødvendigvis legge fisk til din ukentlige mat rutine, som etter hvert vil du finne en grunn til å slutte å spise mat som du hater og være tilbake der du startet. I stedet fungerer som et team for å utvikle en diett som er velsmakende og givende uavhengig av vekttap og følelsen sunt slik at du vil være mindre sannsynlig å jukse.
  • Hvis du har en historie med hjertesykdom, har hatt hjerteproblemer i det siste, føler enda flyktige smerter i brystet, eller er bare bekymret for hvordan du kan bekjempe hjertesykdommer, bør du kontakte lege med en gang.