Digidexo.com

Hva du skal ta å myke Krakk

Det er mange over-the-counter medisiner som du kan ta for å mykne avføring eller produsere avføring, men det finnes også kosttilskudd tiltak du kan ta som er mye sunnere og faktisk vil gjenopprette balansen i fordøyelsessystemet uten å forårsake bivirkninger eller uønsket resultater. Mens OTC medisiner kan fungere i noen tilfeller, andre ganger kan de gi deg det motsatte problemet. Innlemme visse matvarer inn i dine måltider vil bidra til at kostholdet spiller en aktiv rolle i å holde deg fast.

Mat og kosthold

For å holde innvollene bevege seg fritt og til å forebygge forstoppelse, inkluderer havre, kli og hele korn i ditt daglige kosthold. Det er også svært viktig å bo godt hydrert som å drikke mye vann og fruktjuice er viktig for sunne avføring. Spis mange frukter som inneholder mye vitamin C, som appelsiner, og drikker appelsinjuice. Tørket frukt som svisker og datoer kan løsne avføring og produsere avføring ganske raskt. Grønne greener har et høyt jerninnhold og høyt fiberinnhold og kan bidra til å avlaste forstoppelse samt gi kroppen med sårt tiltrengte jern. Linfrøolje kan gi stor lettelse, arbeider for å myke opp avføring og frigjøre tarmer. Siden løvetann er effektivt i å løsne tarmer, kan du lage en salat med løvetannblader og / eller mørke bladgrønnsaker som spinat og lage en dressing ved å bruke linfrøolje. Drikker et par kopper kaffe har vært kjent for å avlaste forstoppelse hos mange mennesker på grunn av koffein-innhold.

Urter og kosttilskudd

For å få ting i gang igjen uten bekymringer over bivirkninger eller uønskede resultater, kan du bruke urtete, vitaminer, juice og matvarer for å bidra til å avlaste forstoppelse og mildne avføring. For eksempel kan ta vitamin C flere ganger per dag løsne avføring over natten, og bidra til å øke immunforsvaret i prosessen. Eplejuice, sviske juice og aloe vera juice er utmerket for å lindre forstoppelse, og kan bidra til å løsne avføring i løpet av få timer. Unngå jern kosttilskudd som jern sulfat, noe som ofte kan føre til herdet avføring. Ingefær te og løvetann er gode urter for å drikke varmt for å stimulere til evakuering av tarmer.

OTC rettsmidler

Over-the-counter (OTC) avføring myknere kan arbeide raskt for å lindre symptomene, men er ikke de sunneste alternativene for oppmykning avføring. OTC medisiner som Ex-Lax, Dulcolax og Colace ofte ikke klarer å løse det underliggende problemet med forstoppelse. De fleste av dem jobber ved å tegne vann tilbake i avføringen. Men hvis for mye vann tilsettes til avføringen uten ekstra fiber inntak, kan du ende opp med plutselig å ha diaré og senere måtte løse det problemet. Diaré er en vanlig bivirkning av OTC avføring myknere, som er magekramper.