Digidexo.com

Hvordan lage Detox Foot Pads

Ved hjelp av naturlige urter kan være en god måte å hjelpe rense kroppen for giftstoffer akkumulert fra maten vi spiser og miljøet vi lever i. Ingen av oss kan unngå giftstoffer helt, så gi kroppen din en sjanse til å bli sunnere og mer energisk ved å skape en måte å avgifte hjemme. Her er hvordan du kommer i gang.

Bruksanvisning

•  Samle dine forsyninger. Du trenger tykke gasbind pads, medisinsk tape og noen plastfolie fra kjøkkenet.

Bestem hvilke urter til bruk. Det er mange urter som har avgiftende egenskaper. Noen av disse inkluderer kamille, rødkløver, brennesle og lavendel. Hvis du er på andre medisiner, er gravid eller ammer, eller har andre medisinske tilstander, gjør noen undersøkelser og snakke med legen din før du bruker urter for å være sikker på at de er trygge for deg.

Foreta en urte infusjon fra urter har du samlet. Bruk omtrent 1/2 kopp tørket eller ca 1 kopp friske urter. Hvis du bruker friske, rive eller klippe urter for å hjelpe dem slippe sine juice. Hell 8 oz. nesten kokende vann over urtene, dekk med et tett lokk, og la sitte i minst en time. Sil urtene ut av infusjonen.

Bløt gasbind pads i urte infusjon i 10 til 20 minutter.

Fjern gasbind pads og vri ut akkurat nok til å holde dem drypper.

6. Klipp ut en stripe av plast brytes store nok til å vikle rundt foten en gang og fullstendig dekke kompress.

Plasser en kompress over foten og legg plastfolie over det - det skal være fast, men ikke stramt.

Bruk medisinsk tape for å holde gasbind og pakk på plass etter behov.

La detox fot pad på i noen timer eller over natten (kommer an på styrken av de urtene du bruker). Fjern og kast foten puten om morgenen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har gjort ekstra fot pads, fjerne dem fra infusjons, vri ut, og la tørke grundig. Oppbevar i en lufttett beholder. Du kan bruke dem senere, (dempe med varmt vann først), selv om de ikke vil være like sterk som ferske pads.
  • Gjøre forskning på urtene du bruker. Urter har kraftige egenskaper og noen er ikke trygt for de med visse vilkår, for eksempel graviditet eller kronisk sykdom. Urter kan samhandle med andre medisiner. Sjekk med helsepersonell først.