Digidexo.com

Hvordan løse Vannretensjon

Hvordan løse Vannretensjon


Ødem, eller vann oppbevaring, kan føre til hevelse eller oppblåsthet i ulike områder av kroppen, slik som mage, lår og ansikt. Beholde noen pund av vann er ikke uvanlig, og nyrene skylle til slutt ut vannet. Vannretensjon er vanlig i løpet av menstruasjonssyklusen, eller som en bivirkning av å ta medisiner som prednison. Men det finnes måter å løse væskeretensjon og komme tilbake til normal vekt.

Hvordan løse Vannretensjon

•  Reduser oppblåsthet ved å spise frukt og grønnsaker. Vannmelon, honningmelon, salat og agurker har et høyt vanninnhold. Snack på disse matvarene for å hjelpe bli kvitt vann oppbevaring.

drikke åtte glass vann for å stoppe væskeretensjon. De mer væske du drikker, jo mer vil du urinere og fjerne ekstra vann fra kroppen din. Natriumfritt drikke som vann, naturlig fruktjuice og urtete å bli kvitt vann oppbevaring.

Velg saltfrie alternativer. Begrense saltforbruket til færre enn 2500 mg om dagen, og bruk saltfrie krydder når du forbereder måltider.

Drikk en moderat mengde koffein for å indusere vannlating. Koffein er en naturlig vanndrivende, og forbruker koffeinholdige drikker (brus, kaffe og te) i moderate mengder kan midlertidig redusere vann vekt.

Fremkall svette for å stoppe vann oppbevaring. Kroppen mister vann gjennom svette. Trene regelmessig, 30 til 60 minutter om dagen, for å redusere væskeansamlinger.

Alter dine medisiner. P-piller og reseptbelagte steroider kan føre til væskeretensjon. Spør din lege for å vurdere et alternativ medisin eller å smalne dosen din, hvis det er mulig. Disse endringene kan bidra til omvendt vann vekt.

Bruk diuretika for å redusere overflødig væske. Vann piller eller diuretika er tilgjengelig på resept for å bekjempe vann vekt. Over-the-counter eller reseptbelagte diuretika kan forårsake bivirkninger, slik som ømme bryster hos kvinner.