Digidexo.com

Epler og Vekttap

Epler og Vekttap


Et eple om dagen holder doktoren borte, blir det sagt. Og nå hører vi tre epler om dagen holde vekten unna. Dette er fordi epler er lave i kalorier og høy i fiber, med knapt noen fett og nesten ingen natrium. De er også fulle av antioksidanter, vitaminer og mineraler som øker vitalitet og energi. Enda viktigere enn at for dieter er det faktum at epler er deilig og tilfredsstillende.

Tre epler om dagen

Den amerikanske Apple Association rapporterer at Rio de Janeiro State University (Brasil) forskere konkluderte med at kvinner som spiste tre små epler om dagen i en lav-kalori diett mistet mer vekt enn kvinner som ikke innlemme epler i deres kosthold. De tre-eple-en-dagers diett samtaler for å spise et eple før hvert av tre måltider. Ved hjelp av en rå eple i salat eller med måltidet ser ut til å fungere godt også. Matlaging epler reduserer deres ernæringsmessige og fiberinnhold. En kopp hakket rå eple med hud har bare 65 kalorier uten fett. En middels eple veier inn på ca 110 kalorier.

Høyt fiberinnhold

Fordi epler er høy i fiber, de hjelper deg å føle deg tilfreds og full for en lengre periode enn lav-fiber matvarer. Fiber faktisk ekspanderer i magen, slik at mindre rom for andre matvarer. Når du føler deg full du spiser færre kalorier og mindre mengder. En middels eple, omtrent på størrelse med en tennisball, inneholder rundt fem gram fiber. Sammenlign dette med kli frokostblanding som har omtrent syv gram servering.

Lav i natrium

Redusere inntak av natrium hjelper du slipper noe vann du beholde. Opptjent vann skaper oppblåsthet og vann vekt. Det er derfor epler, som har nesten ingen natrium, bidra til å forhindre vann vekt. De hjelper også avgifte systemet som de skylle ut overflødig vann.

Høyt vanninnhold

Bare spise epler øker vanninntaket for dagen. Merkelig nok, ikke bare lav natrium, men vanninntaket selv reduserer væskeansamlinger. Også folk som ikke tar i nok vann kanskje tror de er sultne og craving mer mat, når det de egentlig ønsker er hydrering. Høy vann matvarer som epler holde deg hydrert.

Lav på glykemisk indeks

På en skala fra null til 100, epler har en lav glykemisk indeks på 35. "GI" rangerer karbohydrater, noe som gir høyere verdier til mat som øker blodsukkeret raskest. Når blodsukkeret går opp, produserer kroppen insulin, og dermed øke sult. Dette kan være grunnen til høy glykemisk mat utløse krav for mer karbohydrater, som nevnt i ordtaket "sukker samtaler til sukker." Også, i henhold til data Nutrition, økt insulin "bringer blodsukkeret ned igjen, først og fremst ved å omdanne overskytende sukker til lagret fett." Men når du spiser eplet, skrell og alt, bremser fiber økningen i blodsukkeret. Det er ikke sant av eplejuice eller eplemos. Så sørg for å spise hver bit av apple men kjernen, og blodsukkeret og skalaen vil samarbeide.