Digidexo.com

Tegn til Propriosepsjon DeficitFem sanser er vanligvis kalt når sansene av menneskekroppen blir diskutert. Men teller det vitenskapelige samfunn også en rekke andre sanser i flere ulike kategorier, hvorav de fleste allmennheten aldri selv anser. Prosessering av data er også ansett som en følelse - kalt interoceptive forstand. Å kunne behandle data knyttet til plasseringen av deler av kroppen, for eksempel å lukke øynene, stikker ut hånden og fortsatt realisere hvor den peker, kalles propriosepsjon forstand. Men et underskudd i denne funksjonen, kjent i enkelte kretser som Descartes sykdom, er en lidelse ikke er allment kjent.

Prikking

Prikking i ledd og lemmer, eller nummenhet, er en av de tidlige tegn på en sensorisk prosessering lidelse. På grunn av tapet av hjernens evne til å gjenkjenne forskjellige deler av kroppen, forskjellige områder begynner å miste følelse og som kan prikke de mister all bevisst interaksjon med hjernen. Nerver vil fortsatt være intakt og fungerer; Men manglende evne av hjernen til å gjenkjenne sine signaler fører til kribling.

Vivid Dreams

Pasienter med proprioseptiv lidelse ofte beskriver utbruddet av sykdommen samkjøre med intense og livlige drømmer, der tap av kontroll var det sentrale punktet i drømmen. Disse drømmene fortsette inntil en mangel på koordinering begynner å merkes i dag-til-dag-aktiviteter.

Mangel på koordinering

Fra berøre en finger med nesen din til å gå i en rett linje, vi utføre en rekke balansere handlinger og bevegelser i løpet av dagen. Men når proprioseptive Deficit Disorder fremskritt i et individ, utføre enkle handlinger av koordinering mellom sinn og kropp blir vanskelig. Selv dressing uten å se handlingene til hender og armer begynner å bli en utfordring. Sitte ned er en hindring for folk med proprioseptiv underskudd uorden, og vanskeligheter med å gjøre dette kan indikere et problem med denne forstand og en del av hjernen.

Proprioceptiv Failure

"Knuckling" er anerkjent som en av de viktigste måtene å finne en proprioseptiv underskudd og er inkludert i Tufts University nevrologisk undersøkelse. Knuckling er sett hos pasienter unconciously knuger hendene eller gjenstander i nevene, ofte blir hvite knoklene gjennom innsats. Dette er vanligvis tilfelle for personer med en proprioseptiv underskudd når de sitter, fordi de er vanligvis ikke tenke på sine håndbevegelser.