Digidexo.com

Natural Alkohol Alternatives

Natural Alkohol Alternatives


Alkohol kan være dyrt, utilrådelig eller bare ikke tilgjengelig. Men uansett grunn, er det nok av alternativer til all slags alkohol, fra å gni alkohol til å drikke alkohol. Så om du vil ha en drink som du sparke deg beina opp, eller du ønsker å gi kjøkkenet en gang-over, ser ikke lenger enn hva naturen har å tilby.

Antiseptiske midler

Det finnes ulike naturlige antiseptiske midler som kan stå inne for teknisk sprit. Prøv tea tree olje for bruk på huden din, men sørg for å fortynne konsentrert tea tree olje med vann, fordi det kan være for sterk for sensitiv hud. Saltvann (salt) oppløsningen er en antiseptisk, og kan brukes inne i munnen. Rosmarin, salvie og timian er også antiseptiske midler.

Husholdningenes Cleaners

Alkohol kan anvendes for å rense alt fra speil til veggene til plater. Men det er nok av naturlig husholdning cleanser alternativer. Prøv å bruke en hvit eddik og natron kombinasjon, en sitron juice-vann-blanding eller en kommersiell naturlig husholdning cleanser merkevare som Ecover eller syvende generasjon. Mens alkohol kan være bra for rengjøring av glass eller speil i særdeleshet, vil en hvit eddik spray og en krøllet opp avisen gjøre susen like godt.

Midler

Hvis du leter etter et alternativ til å drikke alkohol når du slapper av i kveld, vende seg bort fra kunstige over-the-counter narkotika. En kopp kamille te vil lette din spenning. Prøv kava kava te eller Valerian rot for en sterkere sedativ effekt. Mens alkohol kan føre til forstyrret søvn samt kveld avslapning, en varm glass melk finner du sov tungt hele natten lang.

Fest Drinks

Det er morsomme, naturlige alternativer til alkohol når det kommer til fest drinker. Selv om disse alternativene ikke vil få deg full, de er et spennende alternativ når du prøver å unngå alkohol. En flott alternativ er å legge friske bær til glitrende vann, med en twist av lime og litt is. En annen er å skape en glasur mocha med fersk pisket krem ​​og en naturlig, organisk kirsebær på toppen. Ikke alkohol brus er tilgjengelig på større helsekostbutikker, laget uten mais sirup eller mat fargestoffer.

Alkohol er et naturlig alternativ

Naturlig alkohol i seg selv kan være et alternativ for mange formål. Bare sørg for at du får den typen som egentlig er naturlig, og ikke behandlet fra fossilt brensel. Everclear er en mat-grade korn alkohol som er tilgjengelig og lovlig bare noen steder, men det kan brukes til alt fra å vaske vinylplater og hvite plater til å lage urte tinkturer.